Forum » Loža » potovanje poste iz ZDA-koliko casa?
potovanje poste iz ZDA-koliko casa?
dexter_II ::
sem narocil neko rabljeno knjigo na Amazonu in me zanima ce imate kake izkusnje kako dolgo bo potovalo ?
mal sem gledal tudi druge knjigarne in moram rect da se zlo razlikujejo casi dostave, je pa povprecje tam 14-21dni
mogoce kdo ve kateri dober search engine za knjige (razen bookfinder.com)?
se ena zanimivost:Amazon Marketplace (rabljene ali iz trgovin) posilja samo v dolocene drzave, nam najblizje Nemcija in Italija, sem poslal sorodnikom v Nemcijo, ko racunajo pa ni problema za Slovenijo
druge knjigarne nimajo problema s tem! Svasta!
mal sem gledal tudi druge knjigarne in moram rect da se zlo razlikujejo casi dostave, je pa povprecje tam 14-21dni
mogoce kdo ve kateri dober search engine za knjige (razen bookfinder.com)?
se ena zanimivost:Amazon Marketplace (rabljene ali iz trgovin) posilja samo v dolocene drzave, nam najblizje Nemcija in Italija, sem poslal sorodnikom v Nemcijo, ko racunajo pa ni problema za Slovenijo
druge knjigarne nimajo problema s tem! Svasta!
andrej ::
jaz vecinoma dobil z letalsko v 10 dneh. In to tocno v 10 dneh ;)
Je pa res, da ce ti kdo placa ta hudo postnino mas tudi v 2 dneh ze doma na mizi ;)
Je pa res, da ce ti kdo placa ta hudo postnino mas tudi v 2 dneh ze doma na mizi ;)
BigHugo ::
Andrej: Med letalsko in pa hitrim DHLom praktično ni razlike (razen v ceni), ker žal naša carina vse skupaj upočasni. Takšne so moje izkušnje.
Sem pa prejšnji mesec dobil iz Amazona po air pošti pošiljko v sedmih (7) dneh, kar me je prijetno presenetilo.
Sem pa prejšnji mesec dobil iz Amazona po air pošti pošiljko v sedmih (7) dneh, kar me je prijetno presenetilo.
LP BigHugo
andrej ::
BigHugo: drzi, nasa carina potem vse zajebe. Razen ce oni posljeno DDP in cisto vso potrebno dokumentacijo. V taksnih primerih sem dobil posiljko v 2 dneh.
mloncar ::
jst sm pred casom neki v USA pošilju, pa so mi na pošti rekl, de traja od 6 do 10 dni da pride v ameriko!
sm pa od ene kolecice iz amerike dobu neke stvari, pa so v 5ih dneh pršle!
ameriška pošta je zelo dobro organizirana, na njihovi strani lahko celo spremljaš svoj paket kako potuje po ameriki, ampak samo do letališča, kjer potem odpotuje v evropo!
naša posta je čist u p**** v primerjavi z ameriško!
PS: seveda govorim o air-mailu!
sm pa od ene kolecice iz amerike dobu neke stvari, pa so v 5ih dneh pršle!
ameriška pošta je zelo dobro organizirana, na njihovi strani lahko celo spremljaš svoj paket kako potuje po ameriki, ampak samo do letališča, kjer potem odpotuje v evropo!
naša posta je čist u p**** v primerjavi z ameriško!
PS: seveda govorim o air-mailu!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mloncar ()
Senitel ::
Boljše so recimo take: 2 dni iz Toronta na Brnik in 7 dni iz Brnika naprej (naša carina pač)...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pošta slovenije je "hitra" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 23778 (14214) | kixs |
» | Paket iz Anglije! (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19662 (12228) | Zoran7 |
» | Paketi iz KitajskeOddelek: Kaj kupiti | 2488 (2050) | first_line |
» | Pošiljanje paketa iz Amerike v SLOOddelek: Loža | 8941 (8127) | borutz |