Forum » Loža » Knauf + tapeta
Knauf + tapeta
oo7 ::
Na eno steno sem položil knauf plošče.
Kaj bi bilo najbolje.
A: Pokitam spoje in čez goli knauf nalimam tapeto.
B: Pokitam spoje, pokitam celoten knauf, zbrusim vse skupaj, premažem z emulzijo, da se znebim prahu in čez kit nalepim tapete.
C: Pokitam spoje, pokitam celoten knauf, zbrusim vse skupaj, prebelim z barvo in čez nalepim tapete ?
Na tapeti piše če je sveže pobarvano, da je priporočljivo tapete nalepiti šele čez 3 tedne.
Kaj bi bilo najbolje.
A: Pokitam spoje in čez goli knauf nalimam tapeto.
B: Pokitam spoje, pokitam celoten knauf, zbrusim vse skupaj, premažem z emulzijo, da se znebim prahu in čez kit nalepim tapete.
C: Pokitam spoje, pokitam celoten knauf, zbrusim vse skupaj, prebelim z barvo in čez nalepim tapete ?
Na tapeti piše če je sveže pobarvano, da je priporočljivo tapete nalepiti šele čez 3 tedne.
Sparkxl ::
Če imaš papir tapeto bi jaz na tvojem mestu prej pobarval. Jaz genij nisem in se spoji vidijo skozi
Utk ::
D. pozabi na tapete. Kdo bo to dol spravil? S knaufa? Če boš pa itak vse kital, zakaj bi potem rabil tapete?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izolacija stene z notranje straniOddelek: Loža | 14532 (427) | fikus_ |
» | mavčne (gips) plošče - orodje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 26991 (10508) | Twixz |
» | Z čim zakrpati luknje v steni? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17505 (13156) | energetik |
» | Obdelava MDF ploščeOddelek: Sedem umetnosti | 4385 (2493) | Likalnik |
» | plastični zidni vložekOddelek: Loža | 3982 (2622) | Machete |