Forum » Loža » Ljubljana - zaposlitev preko sp
Ljubljana - zaposlitev preko sp
David4747 ::
Iščem predloge za občasno delo preko sp v Ljubljani. Sem pred koncem dodiplomskega študija UNI kemije (še diplomska in 1 izpit), imam nekajletne izkušnje v hotelirstvu, logistiki itd.
Imam polni sp in bi želel nekaj v okviru 50-100 ur na mesec, minimalno po 10€/ura, nočno delo mi tudi ni tuje. Idealno bi seveda bilo delo v branži (torej kemija/farmacija z možnostjo napredovanja čez leto/dve), ni pa to pogoj.
Imam polni sp in bi želel nekaj v okviru 50-100 ur na mesec, minimalno po 10€/ura, nočno delo mi tudi ni tuje. Idealno bi seveda bilo delo v branži (torej kemija/farmacija z možnostjo napredovanja čez leto/dve), ni pa to pogoj.
StevicaM ::
Glovo in Wolt kolikor je meni znano delajo kolikor hocejo. Zdej ali se bos mentalno uredu pocutil vozit pico v nekem nahrbtniku to pa ves sam.
David4747 ::
Pri glovotu/woltu se sploh prileze do 10€/h? Sem si predstavljal da je plačano bolj na ravni neto minimalca...
StevicaM ::
Pri glovotu/woltu se sploh prileze do 10EUR/h? Sem si predstavljal da je plačano bolj na ravni neto minimalca...
Kolega se je hvalil da z furanjem glova s svojim bmw 320D N47 sluzi bajne denarce je pa to blo, dokler si za vstop v lokale rabil pct fasisticno potrdilo. Ko so odprli kafane je nehal vozit zdej al se splaca to vozit s skirojem in kolesom pa nevem, po mrazu fix ne.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: StevicaM ()
Shadowstorm ::
Jaz sem vozil Wolt, kot tretja služba, preko s.p., zdaj že več kot pol leta nič. Vozil sem samo pozimi. Najboljše kar sem imel je bilo 145€ v 9h, + napitnine, ki so pokrile bencin. Vozil sem z 700cc motorjem. Najslabše, preračunano, 7-8€/h, velikokrat. Če vzamem neko povprečje, je bilo zame, tam do 9-10€/h zima, v obdobju korone.
Za wolt se lahko prosto prijaviš in delaš. Glovo imaš pa urnike in si moraš vzeti termine.
Za wolt se lahko prosto prijaviš in delaš. Glovo imaš pa urnike in si moraš vzeti termine.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | E hrana - male porcije, predrago (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 35674 (3647) | Gagatronix |
» | Dostava hrane v nebo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 59292 (17842) | predi |
» | Ideje za dodatni zaslužek (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29668 (876) | OutOfTheBox |