» »

Ljubljana - zaposlitev preko sp

Ljubljana - zaposlitev preko sp

David4747 ::

Iščem predloge za občasno delo preko sp v Ljubljani. Sem pred koncem dodiplomskega študija UNI kemije (še diplomska in 1 izpit), imam nekajletne izkušnje v hotelirstvu, logistiki itd.

Imam polni sp in bi želel nekaj v okviru 50-100 ur na mesec, minimalno po 10€/ura, nočno delo mi tudi ni tuje. Idealno bi seveda bilo delo v branži (torej kemija/farmacija z možnostjo napredovanja čez leto/dve), ni pa to pogoj.

Bump?

StevicaM ::

Glovo in Wolt kolikor je meni znano delajo kolikor hocejo. Zdej ali se bos mentalno uredu pocutil vozit pico v nekem nahrbtniku to pa ves sam.

Pri glovotu/woltu se sploh prileze do 10€/h? Sem si predstavljal da je plačano bolj na ravni neto minimalca...

StevicaM ::

David4747 je izjavil:

Pri glovotu/woltu se sploh prileze do 10EUR/h? Sem si predstavljal da je plačano bolj na ravni neto minimalca...

Kolega se je hvalil da z furanjem glova s svojim bmw 320D N47 sluzi bajne denarce :)) je pa to blo, dokler si za vstop v lokale rabil pct fasisticno potrdilo. Ko so odprli kafane je nehal vozit :D zdej al se splaca to vozit s skirojem in kolesom pa nevem, po mrazu fix ne.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: StevicaM ()

Shadowstorm ::

Jaz sem vozil Wolt, kot tretja služba, preko s.p., zdaj že več kot pol leta nič. Vozil sem samo pozimi. Najboljše kar sem imel je bilo 145€ v 9h, + napitnine, ki so pokrile bencin. Vozil sem z 700cc motorjem. Najslabše, preračunano, 7-8€/h, velikokrat. Če vzamem neko povprečje, je bilo zame, tam do 9-10€/h zima, v obdobju korone.

Za wolt se lahko prosto prijaviš in delaš. Glovo imaš pa urnike in si moraš vzeti termine.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

E hrana - male porcije, predrago (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22635673 (3646) Gagatronix
»

Dostava hrane v nebo (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

34659289 (17839) predi
»

Ideje za dodatni zaslužek (strani: 1 2 )

9229668 (876) OutOfTheBox

Več podobnih tem