Forum » Zvok in slika » PC HDMI splitter na TV ni slike
PC HDMI splitter na TV ni slike
![](https://static.slo-tech.com/stili/avatar_gray.gif)
abazuu ::
Na računalnik imam priklopljena 2 monitorja. 1 prek dp, 2. prek HDMI kabla. Nabavil sem HDMI splitter, da bi kdaj preklopil 2. ekran na TV. Če TV priklopim direktno na PC prek HDMI kabla, slika deluje. Če TV priklopim prek HDMI splitterja pa ne. Kako lahko rešim ta problem?
Se pravi, v splitter je priklopljen HDMI kabel iz 2. ekrana in HDMI iz Tvja. Potem pa iz splitterja HDMI kabel v PC. Slike do Tvja nikakor ne dobim preko splitterja. Direktno pa deluje. Zanimivo je to, da Windows zazna 2. monitor tudi pri Tvju. Če grem pod HDR nastavitve celo napiše, da je 2. ekran SAMSUNG. Monitorja sta oba Dell, TV pa Samsung. Kabli so sicer različnih prokotolov... Najprej sem mislil, da je mogoče kaj narobe s splitterjem (Ugreen), vendar mi je kolega posodil njegovega in isto ne deluje...
Se pravi, v splitter je priklopljen HDMI kabel iz 2. ekrana in HDMI iz Tvja. Potem pa iz splitterja HDMI kabel v PC. Slike do Tvja nikakor ne dobim preko splitterja. Direktno pa deluje. Zanimivo je to, da Windows zazna 2. monitor tudi pri Tvju. Če grem pod HDR nastavitve celo napiše, da je 2. ekran SAMSUNG. Monitorja sta oba Dell, TV pa Samsung. Kabli so sicer različnih prokotolov... Najprej sem mislil, da je mogoče kaj narobe s splitterjem (Ugreen), vendar mi je kolega posodil njegovega in isto ne deluje...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako povezati tv in soundbar,prosim pomočOddelek: Zvok in slika | 6365 (1820) | Škorc |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11587 (4152) | acookook |
» | Kako povezati ekran, PC in PS4 skupaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2227 (1969) | filip007 |
» | Eyefinity- poceni DP-DVI, DP-HDMI ali DP-VGA adapterjiOddelek: Strojna oprema | 1925 (1456) | Senitel |
» | Kako dobiti zvok iz prenosnika na receiverOddelek: Zvok in slika | 5388 (4656) | Primoz7 |