Forum » Programska oprema » Intel Desktop Control Center - bala
Intel Desktop Control Center - bala
pingo76 ::
Ker sem lastnik intelove mamaplate ki to čudo podpira sem se odločil da ga stestiram. Na kratko povedano ne ponudi ničesar več (razen nastavljanja hitrosti ventov priklopljenih na plato) kot je nudil bios že na samem začetku. Okej no pa bomo čačkali hitrost ventilatorja procesorja. NOPE! Tega pa se ne da čačkat. Ako vam je težko it v bios za spremenit kakšno nastavitev ga pač imejte... vsi ostali pa uninstall that useless software...
Tisti ki je pričakoval overclock v višave naj povem, da je še vedno omejen na 4%.
Aja še to . Zraven je intel dodal še en znan software za benchmark sistema ki pa bolj kot testira si zmišljuje sproti . 3x zaporedoma pognal in 3 različne grafe dobil.
Intel in microsoft sta si zelo podobna:
Oba proizvajata super hardver a bolj jajc software!
Morda mi je še kaj zbežalo ker sem ga testiral le 5 min (še celo žal mi je bilo rebootati mašino zaradi useless updejta biosa). Če sem kaj izpustil ne mi zameriti.
Za konec pa... Sam intel desktop center je zelo lepo vizuelno našminkan. Tovrstnim fetišistom bo všeč (kind of sexy) čeprav je njegova uporabnost vprašljiva.
Moja plata pa je D865PERLL. Nevem če je kaka večja razlika s tem softverom na D875DPBZ. Če jo kdo ima naj poroča.
Ker je malo SLO-TECH-ovcev na intel platah sem hotel napisat en obsežen test tega čuda. Odločil sem se, da ne bom ker ni vredno izgube časa.
Na kratko: Nič pametnega se ni zgodilo... gremo dalje novim dogodivščinam nasproti.
P.S. Kar pa se stabilnosti tiče pa bo še vedno ostal kralj "rock solid default clocked systems".
Tisti ki je pričakoval overclock v višave naj povem, da je še vedno omejen na 4%.
Aja še to . Zraven je intel dodal še en znan software za benchmark sistema ki pa bolj kot testira si zmišljuje sproti . 3x zaporedoma pognal in 3 različne grafe dobil.
Intel in microsoft sta si zelo podobna:
Oba proizvajata super hardver a bolj jajc software!
Morda mi je še kaj zbežalo ker sem ga testiral le 5 min (še celo žal mi je bilo rebootati mašino zaradi useless updejta biosa). Če sem kaj izpustil ne mi zameriti.
Za konec pa... Sam intel desktop center je zelo lepo vizuelno našminkan. Tovrstnim fetišistom bo všeč (kind of sexy) čeprav je njegova uporabnost vprašljiva.
Moja plata pa je D865PERLL. Nevem če je kaka večja razlika s tem softverom na D875DPBZ. Če jo kdo ima naj poroča.
Ker je malo SLO-TECH-ovcev na intel platah sem hotel napisat en obsežen test tega čuda. Odločil sem se, da ne bom ker ni vredno izgube časa.
Na kratko: Nič pametnega se ni zgodilo... gremo dalje novim dogodivščinam nasproti.
P.S. Kar pa se stabilnosti tiče pa bo še vedno ostal kralj "rock solid default clocked systems".
- zaklenil: kuglvinkl ()
Frgazor ::
>P.S. Kar pa se stabilnosti tiče pa bo še vedno ostal kralj "rock solid default clocked systems".
Ja, dokler se ne spomnis vtikat not kartic ali pa ne pritisne poletna vrocina :>
Ja, dokler se ne spomnis vtikat not kartic ali pa ne pritisne poletna vrocina :>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje AMD Phenom-a II X3 720BE (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Navijanje | 20415 (11873) | mihamedo |
» | RAM Real Life Speed anketa - prošnja (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 9089 (6528) | tiborrr |
» | Primerjava datotečnih sistemov za LinuxOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2593 (2593) | ghaefb |
» | Ameriška vojska odslej z LinuxomOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2696 (2696) | undefined |
⊘ | Intel Vs. AMD (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5594 (4647) | whatson |