» »

Tema je neaktivna več kot 2 meseca...

Tema je neaktivna več kot 2 meseca...

kamiKaZaA ::

Včeraj napišem komentar v eno staro temo. Moderator @bluefish mi izbriše komentar. Napisal sem komentar na temo, da je NASA uspešno spremenila smer asteroidu ob trku in zraven sem dodal vir. Danes pa ugotovim, da v katerokoli temo, katera je starejša več kot 2 meseca, več ne morem napisati komentarja. Kaj so zdaj to za ene finte @bluefisha? Še ima kdo podobne težave, da ne more v starejše teme pisati komentarje? Mene pričaka to sporočilo:

Tema je neaktivna več kot dva meseca. Ste prepričani, da jo želite obuditi? Pri obujanju starih tem je obvezno podajanje novih za debato relevantnih inforamcij.



To pa je moj komentar, kateri je bil izbrisan z virom vred:



Kaj je narobe s tem komentarjem in da sem na podlagi tega komentarja z virom vred dobil blokado pisati komentarje v temo starejše od dveh mesecev? Kam gre Slo-tech s takšnim moderiranjem samo enega in edinega izstopajočega posameznika @bluefisha?

Nadaljna debata naj bo v smeri, če se vam zdi smiselno, da moderatorji enim onemogočajo pisanje normalnih komentarjev z viri na temo vesolja. Hvala.
  • zaklenil: bluefish ()

kamiKaZaA ::

Še je kdo probal zdaj napisati komentar v 3 mesece ali več starejšo neaktivno temo in mu je komentar dalo oddati?

Zanima me ali je samo mene doletela ta blokada ali pa je to sedaj postalo nekaj splošnega na Slo-tech?

ViperR ::

Life is too short..

KTr1sk ::

Ja to sem se že jaz spraševal kaj je narobe, da se kar izbriše, če bi rad obudil staro temo. Včasih je bil problem, ker je bilo preveliko podobnih tem odprtih in sem zato iskal že obstoječo temo, kjer bi nadaljeval temo in ne gre
i7-11700kf,32gb-3200mhz,6700xt,nvme2x,hdd4x

bluefish ::

Ej jej.

Uporabnik je obujal več kot 20 let staro neaktivno temo (#4.1). Vsebina prispevka niti ni imela pretirane veze z začetnim, razen kratice NASA (#2.2-ish). Je tudi res, da prispevki v temi niso baš nek presežek.

Zakaj uporabnik ne more objavljati prispevkov v ostale dlje časa neaktivne teme, ne vem.

Aja, pa temu imamo namenjeno temo Pritožbe.

Skratka, s samim prispevkom oz. novičko ni nič narobe in se ga lahko mirne vesti objavi kot novo temo. Sem pa piscem novic že predlagal, da to spišejo. Bomo videli, če bodo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

kamiKaZaA ::

Potem pa prosim, če mi omogočiš pisanje v "Pritožbe". Tudi tam imam blokado.

Drugače pa hvala za razlago. Roko na srce je nisem pričakoval. Kar se odprte nove teme tiče na temo NASE. Je nisem imel namena odpirat, samo ta komentar dodati v eno od obstoječih tem o NASI. Pa brez zamere.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prošnja za komentarje: Nova pravila (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Obvestila
18636127 (30260) link_up
»

Komentarji na nova pravila (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
675529 (4364) kuglvinkl

Več podobnih tem