Forum » Pomoč in nasveti » HP skener ne dela
HP skener ne dela
Mali voz ::
Imam HP tiskalnik/skener/kopirni stroj napravo, ki mi je do nedavnega dobro delovala, sedaj pa noče več skenirati. Čeprav je naprava normalno prižgana, mi v aplikaciji HP smart najprej za par sekund kaže zeleno kljukico nato pa "Tiskalnik je brez povezave", če želim v meniju dodati nov tiskalnik, se ga ne da. Če želim skenirati se pojavi napis "Povezave z optičnim bralnikom ni bilo mogoče vzpostaviti".
Kaj bi bilo lahko narobe, kaj lahko storim?
Kaj bi bilo lahko narobe, kaj lahko storim?
sbawe64 ::
Poveži hp napravo s kablom.
Tako boš videl, če sploh dela.
Tako boš videl, če sploh dela.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Mali voz ::
Saj je povezana s kablom z namiznim računalnikom in tudi normalno tiska, pa tudi kopira, samo skenirat noče več.
Zato ne vem ali ima sploh veze omrežje wifi, lahko pa poskusim resetirat glavni modem.
Zato ne vem ali ima sploh veze omrežje wifi, lahko pa poskusim resetirat glavni modem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mali voz ()
Han ::
Guglaj svojo težavo, odstrani zadnjo Windows posodobitev ali znova namesti zadnjo verzijo HP programa...
ToniT ::
Imel sem podobno težavo s skenerjem (Canon), Na koncu sem ugotovil, da je bila težava v mrežnem kablu.
tin01 ::
Mojo težavo sem rešil s ponovnim instaliranjem gonilnikov. Pred tem je tudi prekinjal povezavo.
Robert ::
Imel podobno težavo s Canon multifunkcijskim laserskim barvnim tiskalnikom v Win 11, pomagalo je nalaganje novih gonilnikov in instaliranje Canon aplikacije za skeniranje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserski tiskalnik + skener za doma / domačo pisarnoOddelek: Kaj kupiti | 2225 (999) | Zimonem |
» | Priporočila za poceni laserski tiskalnikOddelek: Strojna oprema | 4871 (3072) | 2f4u |
» | Težava z driverjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1293 (1034) | Han |
» | T2 ponudnik in domače omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 4067 (2745) | MrStein |
» | Opozorilo glede nakupa HPjevih printerjevOddelek: Strojna oprema | 7164 (6025) | blackbfm |