» »

"Intellectual whores" in teorija lestev

"Intellectual whores" in teorija lestev

«
1
2

Dr.Voice ::

OGLEJ SI: klik!


Ultra kratka obnova:
Gre za intelektualne prostitute. To je moški (vedno "nice guy"), ki prijateljuje z žensko v upanju, da bo ona kdaj spala z njim, ona pa ga ima le za "prijatelja", s katerim se lahko kaj pametnega pogovarja, hodi gledat kake glupe "intelektualne filme" in podobna jajca. Seveda ona nikoli ne seksa z njim, ampak za to raje poišče kakšnega neuglajenega kretena, napol kriminalca itd . "Nice guy" ima zgolj to čast, da je njen "prijatelj", da ji dela razne usluge, mogoče tudi kdaj kaj plača.

Malo si poglejte. Razglejte se tudi po ostalih delih osnovne web-strani.

Tip, ki je to postavil, je precej brihten in je tudi lepo pokazal, da moški in ženska praviloma ne moreta biti prijatelja v smislu, kot so lahko ženske med sabo ali moški med sabo.

Veselo branje!8-)
Dr. Voice for President!

Brane2 ::

Zanimivo branje. Malce morbidno, a bi se dalo strinjat s tem. Vsaj večji del.

undefined ::

Sally: We are just going to be friends, OK?
Harry: Great, friends. It's the best thing...You realize, of course, that we can never be friends.
Sally: Why not?
Harry: What I'm saying is - and this is not a come-on in any way, shape, or form - is that men and women can't be friends, because the sex part always gets in the way.
Sally: That's not true. I have a number of men friends and there is no sex involved.
Harry: No, you don't.
Sally: Yes, I do.
Harry: No, you don't.
Sally: Yes, I do.
Harry: You only think you do.
Sally: You're saying I'm having sex with these men without my knowledge?
Harry: No, what I'm saying is they all want to have sex with you.
Sally: They do not.
Harry: Do too.
Sally: They do not.
Harry: Do too.
Sally: How do you know?
Harry: Because no man can be friends with a woman that he finds attractive. He always wants to have sex with her.
Sally: So you're saying that a man can be friends with a woman he finds unattractive.
Harry: No, you pretty much want to nail them, too.
Sally: What if they don't want to have sex with you?
Harry: Doesn't matter, because the sex thing is already out there, so the friendship is ultimately doomed, and that is the end of the story.


Heheheh. And he's right, too. Mislim, tip ne bo z žensko kar tako frend, če mu ni še na kak drug način všeč. To je dejstvo (gays excluded). :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: undefined ()

Dr.Voice ::

Brane2: kaj si mislil z "morbidno"? Ne razumem.
Dr. Voice for President!

Mercier ::

Pri teh forah se navadno uporabi 'prijateljstvo' kot sinonim za zavrnitv (NE, lahko sva pa prijatelja. :P) in se potem aplicira na nekaj čisto drugega. Kaj ima veze, če jo, jo ne, bi jo, ali je nebi s tem? S prijateljstvom. Kaj, a s svojim dekletom sem nek kolega, al kaj?

Brane2 ::

Voice:

MIslil sem, da ob branju materialov dobim obcutek, da je tip ravnokar milijontic izvisel in je moral svojo teorijo preliti nekam ven... >:D

Dam mu prav-pod dolocenimi pogoji.

Prvic, mislim da pretirava. O.K. lahko da vedno podzavestno tehtas take stvari (to celo rad verjamem), ne verjamem pa tisto, da do dolocene zenske ne mores biti nezainteresiran, tudi ce naceloma ni grda...

Ce potegnemo paralelo s prehranjevanjem, je pac hrana tudi nujna za prezivetje vrste. Pa kljub temu stejemo v danasnjem casu, ko je hrane ze povsod prevec, debelost za bolezensko stanje. Saj verjetno ne razmisljas vendar cel dan samo, kako bi se nazrl, tudi ce si ravnokar jedel.

Ko imas enkrat svoje spolne potrebe bolj ali manj zadovoljene, verjetno ne bi nabrisal kar tako vsake kikle. Takrat bi se vklopili tudi sekundarni kriteriji (naklonjenost partnerki itd).

Ne recem, da folku ni dolgcas kdajpakdaj. A verjetno ne menjavajo vsi zensk v norem tempu in verjetno ne bi tega poceli, tudi ce bi jim bile dane neomejene moznosti.

Nekdo, ki se "nazira ko je sit", kaze IMHO resne psihicne probleme....

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Brane2 ()

undefined ::

Brane, tip mogoče pretirava kar se tiče fuckinga, ostalo pa je več ali manj zadel. IMHO. :)

Brane2 ::

Ja, saj to pravim. V osnovi ima prav. Samo to ni nic novega. Je blo kar nekaj knjig na temo.

Kar nekaj let nazaj sem bral "Moske fantazije". IMHO skrajno zatezena stvar, a kaze bistvo...

Thomas ::

Z Margareto Tacher bi bil jest koj samo prjatu. Tudi s Clintonovo gospo. Če bi seveda njima kaj bilo do mojega (čistega) prijateljstva. Kako interesantna mora biti ženska, da si lahko pridobi tak status? Toliko, da nisem več zanimiv zanjo. Zdaleč. :))
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

jRk0 ::

Ce potegnemo paralelo s prehranjevanjem, je pac hrana tudi nujna za prezivetje vrste. Pa kljub temu stejemo v danasnjem casu, ko je hrane ze povsod prevec, debelost za bolezensko stanje. Saj verjetno ne razmisljas vendar cel dan samo, kako bi se nazrl, tudi ce si ravnokar jedel.


btw, jaz sem lahko sit, ampak se vedno se mi fuuul lusta hrane in se pol spet najem cimprej kot je mozno:)

in ne, nisem debel:)
You fuck up once, you loose two teeth.

Dr.Voice ::

Thomas,

dami, ki ju omenjaš, sta za večino normalnih moških prestari, da bi si ju želeli v postelji. Sicer pa ti ne bi mogel biti "prjatu" s takimi ljudmi na enak način, kot si z ljudmi, ki z njimi (verjetno) trenutno prijateljuješ.

Bi ti pa znanstvo s Thatcherjevo ali Clintonovo prineslo visoko mesto na money/power področju - ali bi bilo po drugi strani posledica oz. indikator takega položaja. To pa bi ti povečalo možnosti za znanstvo bolj mesene in vesele sorte kake mlajše in privlačnejše dame.

Skratka, v tem kontekstu omenjeni znani dami nista več "ženski". Nanju gledam(o) podobno kot na npr. Henryja Kissingerja, Noama Chomskega ali Brzezinskega.

Ampak vse to je že rahlo offtopic.
Dr. Voice for President!

Thomas ::

Ne, nič ni off topic. V družbi, kjer so ženske in moški enakopravni, se LAHKO sklepajo medspolna prijateljstva. Da vedno hočejo "prerasti", je drugo. Ampak lahko ostanejo "le prijateljstva" - vseeno. Ne verjamem pa, da bi jest zaradi vpliva hotel se družiti z naštetima ... hehe - ne zdita se mi zelo pomembni. Kaj pa je ena bodoča Ameriška predsednica? Mogoče, da jo shecam da uvede Manhattan S. projekt, ko in če pride na oblast - to pa že. Margareta mi je bolj interesantna, da čisto prijateljsko poklepetava, kaj jo je hudič gnal reklamirati cigarete. Ali pa, zakaj se ni pravočasno znebila Johna Majorja.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

BigWhale ::

Vse skupaj mi deluje kot, khm, jamranje enega povprecnega nedojebanca... *scratch*

Dr.Voice ::

Seveda se medspolna prijateljstva LAHKO sklepajo. In tudi se. Dejstvo pa je, da dostikrat ena od strani goji neuresničljive upe... Druga stran pa to zavedno ali nezavedno izkorišča.

Tip je mogoče res nedojeban ali pa ne. To me sploh ne zanima, je popolonoma nerelevantno. Prebral sem, kar je napisano, in to je edino pomembno. Če se otreseš predsodkov in nekaterih privzgojenih idej (idealov) ter logično premisliš, je analiza odlična, četudi napisana v precej sočnem jeziku. Kar pa imam tudi rad, pomanjkanje vzvišenega ali zapetega (uradnega/"znanstvenega") tona po mojem ne zmanjšuje vrednosti/vsebine - velja na splošno. :)

BTW, kaj pa je Manhattan S. projekt?
Dr. Voice for President!

undefined ::

> Tip je mogoče res nedojeban ali pa ne. To me sploh ne zanima, je popolonoma nerelevantno. Prebral sem, kar je napisano, in to je edino pomembno. Če se otreseš predsodkov in nekaterih privzgojenih idej (idealov) ter logično premisliš, je analiza odlična, četudi napisana v precej sočnem jeziku. Kar pa imam tudi rad, pomanjkanje vzvišenega ali zapetega (uradnega/"znanstvenega") tona po mojem ne zmanjšuje vrednosti/vsebine - velja na splošno.

Podpis. :)

Brane2 ::

Zakaj imamo "nedojeban" (karkoli tocno to ze je) folk za defekten, neprehranjen folk pa samo za nesrecen ? :\

undefined ::

> Zakaj imamo "nedojeban" (karkoli tocno to ze je) folk za defekten, neprehranjen folk pa samo za nesrecen ?

Verjetno zarad predsodka, da "nedojeban" ne pozna realne situacije in bluzi v prazno. Prav tako seveda tudi lačen človek "bluzi" o hrani, vendar mu tukaj bolj verjamejo. Glavni problem je sigurno v tem, da je hrana za vse, ki pišejo ali izražajo svoje mnenje, več ali manj dostopna, za "jebanje" pa to še ni rečeno. Ima pa zagotovo nekaj veze s tem tudi samo poniževanje spolnosti, ko je vedno skrita in celo javno cenzurirana, da ne bi otroci kaj preveč videli. Sicer je pa OK, da vidijo pobijanje in vse ostale grozote sveta. Pač imamo nekaj zgrešenih principov že v sami osnovi in ta nas potem vodi do takšnih in drugačnih zaključkov ter predsodkov. IMHO. :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: undefined ()

Sunna ::

mislim, da bi morala biti bolj trditev v smislu " ne mores se zadovoljiti samo z prijateljstvom pri zenski, ki ti je privlacna, sexy ect.. " ce ti je ena huda pol mislim da z moske strani bo prijateljstvo vedno sinonim za i wanna get some. ce ti pa ni privlacna pol pa ni problema.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Sunna ()

undefined ::

> ce ti pa ni privlacna pol pa ni problema.

Pol se pa v večini primerov ne boš niti družil oz. "prijateljeval" z njo. :)

Avenger ::

Tisto stran sem bral že pred časom in prišel do podobnih zaključkov. Recimo, razlika med moškim in ženskim dojemanjem prijateljstva je v tem, da če sta prijatelja, te ima ženska pač v predalu za prijatelje, kjer veljajo pravila za prijatelje - več od tega NE VIDI, moški ima pa žensko-prijateljico vedno kot potencialno bejbo, mislm, opcija je, ne verjamem namreč, da bi se z vsemi petimi branil, če bi mu slučajno ženska začela z jezikom recimo kaj počet, v obratnem primeru, bi verjetno slišal: pa kaj je s tabo, a si normalen????? :D

Ni vedno res, da imaš take prijateljice, ki so po tvojem vizualnem okusu, večinoma pa je, vsaj če sklepam po mojih... 8-)
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

DoloresJane ::

Ogromno žensk je, ki celo tipe na ulici smatrajo za svoje potencialne partnerje. Ali pa takih, ki se ne bi branile kakšnega kolega ipd. Treba se je samo gibati v "pravih" krogih. :D Je pa res, da ženske morda bolj skrivajo to dejstvo, ker bi jih zalo hitro proglasili za "javno last". ;) Sicer pa tudi vsi moški niso taki kot jih opisuje avtor strani. Tako posploševanje je nesmiselno.

In da, obstajajo klinike za zdravljenje odvisnosti od spolnosti. Torej morajo biti tudi ljudje, ki imajo s tem težave.

undefined ::

> In da, obstajajo klinike za zdravljenje odvisnosti od spolnosti.

ROFLOL! Zdravljenje od spolnosti? A to so duhovniki ustanovili, s podporo članov v samostanih? :))

rozica ::

samo in zgolj prijateljstvo kot tako, med moškim in žensko je sploh mogoče??? vsaj na eni strani mora biti simpatija , če že ne kaj več..... se motim??
Če hočeš videti mavrico, se moraš veseliti dežja.

Thomas ::

Mislim, da se ne motiš, rozica. Ampak enostavno sta lahko oba različnospolna prijatelja prisiljena "ostati samo prijatelja" ... zaveznika, partnerja, sodelavca. Takih situacij je po mojem - večina!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

rozica ::

Thomas....... sej to sem želela reč.... tudi če sta prisiljena ostati prijatelja.... osnovno prijateljstvo se začne na osnovi simpatije...vsaj na eni strani.....
če ti je oseba že na samem začetku neprijetna, nesimpatična.... težko postane tvoj prijatelj/ica...... razen, če pride do situacije, ki prisili, da se dva, ki sta si na prvi pogled nesimpatična, družita ( pač poslovno ali kakorkoli že ), si lahko sčasoma postaneta simpatična zaradi drugih dejavnikov...
tako je moje mnenje........8-)
Če hočeš videti mavrico, se moraš veseliti dežja.

undefined ::

> vsaj na eni strani mora biti simpatija , če že ne kaj več..... se motim??

Saj do te ugotovitve nas je že večina prišla v tej debati. Z nekaj izjemami, seveda. :)

Thomas ::

Sej se strinjam. Ta tema je enkrat že bila. Takrat sem odločno trdil, da prijateljstvo na relaciji ženska - moški ne obstaja. Vedno je nekaj več ali nekaj manj od prijateljstva, vsaj z ene strani. (Me zanima, če se kdo tega še spomni). Zdej mislim še vedno isto. Le da pravim, da pa "interesna" ali "poklicna" prijateljstva pa le so. Ampak to niso čisto prava prijateljstva. Kot recimo: najmanj milijon moških bi zdaj rado "le prijateljevalo" s tabolj popularno pisateljico. Jih firbca, kaj bo s Harry Potterjem v tazadnji knjigi. Mene firbca, zakaj Tacherca ni nagnala Johna Mayorja. Ampak recimo temu "prijateljevanje", niti ne prijateljstvo.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

V Srbiji rečejo moškemu, ki je z neko žensko samo prijatelj - kar je nekako tema tukaj - Veselin. Dabome, Veselin! To je povezano z nekim drugim Srbskim običajem ... o katerem pa tukaj ne bom nič rekel. :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

tigrr ::

Fascinantno beden vidik si je tip, ki je pisal teorijo izbral.

se iz njegovega slovarja: God -- Something you should profess belief in if you think it will help you bang some bitch.

ce isces negativne strani cloveka - nasel jih bos. velja pa tut obratno. v cem je torej fora te in podobnih teorij, ki povdarjajo da je folk slab, ce zanemarimo dejstvo, da je lahko dober. ah.

Thomas ::

Tigrr - Zarad tega, kako izbira prijatelje in več kot prijatelje, folk ni slab. So Kohošci slabi, ker pogrkujejo? To ti gre lahko na jetra, ampak slabi pa zaradi tega še niso. Tudi moški, ki popeni na ženske, ker ga "hočejo imeti samo za prijatelja" ... ga je za razumet. Kaj si pa mislijo! Isto je treba razumet ženske na nasprotnem bregu. Ki jim ne gre v glavo, kako so dedci lahko taki, da samo čevlje nakupovat pa z njimi ne bi hodili. Kako ne - pa lahko bi kaj svetovali? :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

rozica ::

.... vseh tem žal nisem prebrala, je pa tko , da pr nekaterih različnih temah lahko prideš do debate, ki je nekje že bila....
se zgodi... :)
Če hočeš videti mavrico, se moraš veseliti dežja.

Thomas ::

Tebe rozica, se v tisti debati ne spomnim. Moja pripomba je letela na nekatere stare forumaše, ki so tam bili ... pa se zgleda ne spomnijo več. Mi niso oponesli mojega (navideznega) protislovja stališč. Jest recimo, se v njihovi koži ne bi obotavljal. :D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

undefined ::

> Le da pravim, da pa "interesna" ali "poklicna" prijateljstva pa le so. Ampak to niso čisto prava prijateljstva.

To niso več prijatelji, ampak kolegi. Kar je res nekaj drugega.

> Fascinantno beden vidik si je tip, ki je pisal teorijo izbral.

Pozabljaš, da se večkrat izpostavlja tisto, česar nočejo ljudje sami poudarit. V tem primeru so to "slabe" strani in _te_ je dotični pisec čutil potrebo izraziti.

Thomas, jest se ne spomnim več. :)

Magic1 ::

Ja čudna zalega so tele ženske, moraš delat z njimi v rokavicah, da stvar zalaufa. Pa še potem ne moraš biti preveč prepričan, so mnogo bolj nepredvidljive od tipov.
Velja pa eno preprosto pravilo: ženska mora biti nesrečna, da je lahko srečna. Ti pa moraš držat pravilno ravnotežje.

@Dr. Voice: Zadnjič sem ti poslal eno zasebno sporočilo, kej pogledaš kdaj v box?

Dr.Voice ::

@Dr. Voice: Zadnjič sem ti poslal eno zasebno sporočilo, kej pogledaš kdaj v box?

Ne.
:D

No, zdaj sem pogledal, pa ni nič. Pošlji še enkrat. Pazi, poleg Dr.Voice-a obstaja tudi Dr. Voice (s presledkom). Ta pravi je brez presledka. (Tistega drugega sem moral zavreči zaradi tehničnih težav in ustvariti nov account. Jebiga.)
Dr. Voice for President!

DoloresJane ::

ženska mora biti nesrečna, da je lahko srečna. Ti pa moraš držat pravilno ravnotežje.

Potemtakem se bila jaz, dokler me kakšen moški ni "rešil" vedno nesrečna, kar niti slučajno ni res. In tudi ta izjava, kakor jo jaz vidim, preveč poudarja vlogo moškega kot "rešitelja žensk". Madona no - pa saj znamo same tudi živeti! ;(( Jaz sem prej nesrečna, da obstajajo ljudje, ki dejansko tako mislijo kot pa, da sem samska.

undefined ::

No, za Nadezhdo specifično ne vem, vem pa, da ni veliko ljudi na tem planetu, ki bi lahko živeli sami in bili obenem srečni. Kaj takega lahko edino reče nek(a) študent(ka), ko pa se enkrat zares osamosvoji, pa marsikdo začne mislit malo drugače. :)

BigWhale ::

Sploh ne vem, kaj je v tem tako cudnega?

Zenska mora za svoje jajce najti kar se da najboljse seme, za razplod. Zagotoviti potomcu oz potomcem cim boljse pogoje za prezivetje, kot tudi cim boljse gene. Pri ljudeh gre to se bolj v detajle, upostevat je potrebno tudi mentaliteto in sam karakter osebe.

Jamranje na nacin, kot jamra tale tip ze kaze na to, da je njegov karakter precej zajeban ali pa je z njim nekaj drugega narobe.

In pisanje taksnega 'manifesta' mu ne bo pomagalo pri razplodu. Tudi malo ne ;>

Brane2 ::

Ce bi slo samo za iskanje najkakovostnejsega semena, se ne bi pogovarjali o "prijateljstvih"...

Pravzaprav, kaj pa je najkakovostnejse seme danes ? Ker ni prakticno nic vec odvisno od fizicne moci in vzdrzljivosti je videti, kot da so moda in trendi zajezili naravno slo po iskanju najboljsega.

Prej bi reku, da gre dostikrat za moznost uzivanja ob ritualu izbire "pravega". Iskanje zaradi potovanja in ne zaradi cilja. Na "cilj" prides, ko ne mores/se ti ne da vec.

Tip samo razlaga, da ne bi smeli delati napak in se na tej poti pustiti slepiti konvencijam, ki se uporabljajo za skrivanje pravih namenov. In "prijateljstva" so tako slepilo.

undefined ::

BigWhale, govoriš, kot bi ženska šla na tržnico po nakupih za semeni. Plus tega se povsem osebno spravljaš na tipa, ne vem iz kakšnega razloga že (ogledalo?). Pisanje tega mu sigurno ne bo pomagalo na kateremkoli področju že, kar tudi dvomim, da je bil njegov namen. Njegov namen je bil kvečjem med ljudi razširiti svoje mišljenje. Pa kot smo že ugotovili, ni edini, ki tako razmišlja, saj se nas je večina strinjala, da je kar dosti zadel. :)

BigWhale ::

> Prej bi reku, da gre dostikrat za moznost uzivanja ob ritualu
> izbire "pravega". Iskanje zaradi potovanja in ne zaradi cilja. Na
> "cilj" prides, ko ne mores/se ti ne da vec.

Tudi pot je vazna, pa ne malo ampak kar precej. Se pa ne bi strinjal, da prides na cilj, ko se ti ne da vec. To bi enostavno bilo v nasprotju z evolucijo in bojem za obstanek. Kar se pa tice skrivanja pravih namenov je pa ravno tako po poti evolucije, boj za obstanek, priti treba na cilj, preziveti in to ne glede na posledice, se toliko bolje, ce se pri tem zabavas.

IceMan? OSebno spravljam na tipa? Ne, ravno tako kot on, podajam svoje misljenje o celi zadevi. O trznici, pa samo tole:Pojdi malo ven in si poglej 'paritvene plese' cloveka, med najstniki in recimo tistimi malo starejsimi. Takrat ko se to dogaja. Trznica je v primerjavi s tem cisti luksuz. Koliko stvari je pa v svojem manifestu zadel je pa cisto odvisno od stalisca v katerega se postavis.

Ce mene vprasas, je totalno zgresil in pise vse skupaj iz nekega obupa. Nevem, mogoce sem pa imel samo sreco...

undefined ::

> Ce mene vprasas, je totalno zgresil in pise vse skupaj iz nekega obupa. Nevem, mogoce sem pa imel samo sreco...

No, pa nam ti napiši svoj manifest in stališče, da bomo vsi deležni še nasprotnega pogleda. Kaj praviš? Se mi zdi edino fer, saj vsako obtoževanje zahteva argumente in tvoj lastni manifest bi zadostoval, manj ne. :)

ripmork ::

zgleda da se res za večino folka svet vrti okol natepavanja8-) ....
jaz pa mislm da je prijateljstvo med človeškim prascem in prasico,(četudi je med njima
spolna privlačnost)do neke mere možno,vendar se po morebitnem skupnem skoku
v posteljo(ali na kuhinjsko mizo)vse skupaj orenk spremeni....

(na srečo:D ) nisem ženska in tudi ne vem kako ponavadi razmišljajo
(kdo pa ve,sej še same ne vejo:\ ) samo se mi vseeno zdi da je prijateljstvo le krinka
s katero spoznajo kakšen je dotični osebek v resnici potem pa ga vzamejo za
partnerja(če jim je všeč) oziroma še ostanejo prijatelji(če jim ni).....

Magic1 ::

@Nadezhda: To pač velja za večino žensk, ker se v večini ženske niti ne zavedajo kaj bi sploh rade. In potem sledi da če hočeš da je taka ženska srečna, moraš držati ravnotežje.
O kakšnem rešitelju ti govoriš, če je pač samska takih problemov nima.

BigWhale ::

> No, pa nam ti napiši svoj manifest in
> stališče, da bomo vsi deležni še nasprotnega
> pogleda. Kaj praviš? Se mi zdi edino fer, saj
> vsako obtoževanje zahteva argumente in tvoj
> lastni manifest bi zadostoval, manj ne

Tako kot on, izrazam svoje mnenje, manifesta pa nimam namena pisat, imam premalo casa, poleg tega, raje vrtam po nosu.

Kaj pa tebi zadostuje, mi je pa v bistvu vseeno, sicer sva pa precej off-topic... :)

DavidJ ::

"Ženske delijo moške na dve skupine. Na prijatelje in ostale. Prijatelji niso deležni seksa."

Ta izjava se mi je najprej zdela čudna. Ko sem jo premlel do konca, sem spoznal, kako zelo drži.

Žal? :?
"Do, or do not. There is no 'try'. "
- Yoda ('The Empire Strikes Back')

ripmork ::

"Ženske delijo moške na dve skupine. Na prijatelje in ostale. Prijatelji niso deležni seksa."
....dokler ne poseže vmes dobri stari prijatelj Heineken:D >:D :P

....oh ja,ta svet je tako preprost;)

Dr.Voice ::

"Ženske delijo moške na dve skupine. Na prijatelje in ostale. Prijatelji niso deležni seksa." ....dokler ne poseže vmes dobri stari prijatelj Heineken

Se pravi, punco je treba rahlo opiti, da bo raje dala?

Ali si res hočeš delovati na tak način?
8-)
...

..

.

- Zakaj pa ne!?

Mislim, da sem že napisal: fantje, zmerno z alkoholom, kadar želite narediti vtis na dekle. Ampak če je ona tista, ki nekaj spije in nato pokaže aktivno zanimanje za seks - samo vzvišen bedak se priložnosti odreče v imenu "morale". (Predpostavka tukajle je, da je opitost zelo zmerna - oseba še normalno funkcionira in se zaveda dogajanja okoli sebe).
Dr. Voice for President!

ripmork ::

sej nisem tak prasec da bi opijal prasice in jih pol povaljal!!:'( ....Dr.Voice,prizadel si moja čustva mucho:'( ..........





Ah keeeee:P ,samo pravim da je svet(ali matrica?8-O )narejen za to da živimo
kot nam paše in da uživamo,s tem,da ne prizadenemo drugih in poskrbimo za preživetje in nadaljevanje vrste.Se spozabš s frendico in se zbudiš z njo v postelji!?
jebiga,maš še druge frendice:D

undefined ::

> Ampak če je ona tista, ki nekaj spije in nato pokaže aktivno zanimanje za seks - samo vzvišen bedak se priložnosti odreče v imenu "morale".

Daj razloži ta svoj izraz "vzvišen bedak".

Ženske nočejo pijanega moškega v posteljo, a za moške je pa že dobra pijana ženska? Kolk nizko se eni spustijo, samo da dobijo. :)
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

kako se čustveno oddaljit od osebe (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13314223 (10928) FormerUser
»

Date s sestrino najboljšo prijateljico (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8413303 (9872) Darko!
»

Prijateljstvo ali ljubezen? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
827697 (5206) CoolBits
»

Je možno prijateljstvo med žensko in moškim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
636711 (5616) SebaR

Več podobnih tem