» »

Portforwarding na Zyxel Dx3101-b1

Portforwarding na Zyxel Dx3101-b1

verto ::

Sem na A1 internetu,imam statični ip naslov. Poskusil sem odpreti porte na tem Zyxel-u. Nikakor mi ne uspe odpeti portov, ki jih želim. Ali je komu uspelo oziroma ali ma to A1 blokirano.Še eno vprašanje imam. Ali se da na tem modemu dati v bridge mode samo en wlan?To vprašujem,ker ima ta modem zelo dober wifi in ne bi rad kupil nov router.

Je kdo spoh poiskusil portforwarding na tem routerju. Meni po več poizkusih ni uspelo. L.p.

mag3 ::

Ja, meni je delovalo, samo ga nimam več priklopljenega trenutno. Na pamet ti ne znam povedat, samo tam, ko odpiras porte moreš izbrat pravilen interface... Si na DSL ali na optiki?

LuGi ::

@mag3 Sem na optiki.
@Lugi V modemu sem šel na NAT in tam nastavil novo pravilo za port forwarding za odprte porte in določil za kateri notranji ip pravilo velja. Notranji ip za katero pravilo velja sem dal statično.L.p.

verto je izjavil:

@mag3 Sem na optiki.
@Lugi V modemu sem šel na NAT in tam nastavil novo pravilo za port forwarding za odprte porte in določil za kateri notranji ip pravilo velja. Notranji ip za katero pravilo velja sem dal statično.L.p.

Daj mi prosim naročniške podatke na ZS, pa preverim kaj je narobe.

Pozabil sem povedati da nisem na novo startar zyxel. Ali je to nujno?

Ne, ne rabiš. Saj pravim, verjetno si narobe izbral interface pri odpiranju portov, če želiš mi pošlji naročniške podatke v ZS pa pogledam kaj je narobe.

btzajla ::

Si bom sposodil to temo, ker se nanaša na isti modem s karerim imam trenutno težave. Ker se nisem uspel prijaviti v modem z up. imenom in geslom na zadnji strani so mi svetovalnci na A1 svetovali naj ponastavim modem na tovarniške nastavitve. To sem storil, prijava v modem sedaj deluje, TV tudi, internet pa od reseta ne deluje več. Lučka pod simbolom globusa sveti rdeče. Ali mogoče kdo ve, ali je potrebno po ponastavitvi na tovarniške nastavitve preko GUI-a karkoli nastaviti?

virtualfx ::

true, mag3,

I have the exact same problem with A1 router Zyxel DX3101-B1.

I am running an apache server and want to access ports 80 (http) or 443(https) when I am away from home so I setup NAT with the IP address of my local LAN server.

A1 gave me a fixed IP address but I can not ping it outside home ? A1 told me to give permission on the router for outside access
but I don't find any option for that on the DX3101-B1 !! The only thing I can do is to setup firewall for low protection to enable WAN-LAN communication.

Any thing that I am missing here ?

Thank you

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 ULTRA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Omrežja in internet
757148028 (215) scythe
»

A1 Router

Oddelek: Omrežja in internet