Forum » Kaj kupiti » Kateri manjši hladilnik za CPU?
Kateri manjši hladilnik za CPU?
Playz ::
Živijo!
Imam manjšo težavo. Kupil sem ohišje Lian Li O11 Dynamic in mi je čisto ušlo iz misli, da preverim velikost hladilnika za procesor. Hladilnik je žal prevelik in ga ne morem uporabljati v tem ohišju (razen če pustim stranico odprto). Zanima me, če ima kdo kakšno priporočilo za manjši hladilnik. Trenutno imam BeQuiet Dark Rock 4. Maksimalna velikost hladilnika je menda lahko največ 155mm. Bi bilo morda bolje izbrati vodno halejenje?
Hvala za vašo pomoč!
Lp
Imam manjšo težavo. Kupil sem ohišje Lian Li O11 Dynamic in mi je čisto ušlo iz misli, da preverim velikost hladilnika za procesor. Hladilnik je žal prevelik in ga ne morem uporabljati v tem ohišju (razen če pustim stranico odprto). Zanima me, če ima kdo kakšno priporočilo za manjši hladilnik. Trenutno imam BeQuiet Dark Rock 4. Maksimalna velikost hladilnika je menda lahko največ 155mm. Bi bilo morda bolje izbrati vodno halejenje?
Hvala za vašo pomoč!
Lp
beta1 ::
Be quiet pure rock slim 2 in ostali slim
Huawei LTE CPE master.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: beta1 ()
Aja oh sem čisto pozabil. Imam Ryzen 9 5900x. Razmišljam tudi o vodnem hlajenju, so bolj praktični, ampak mi je nekako zračno hlajenje bolj varno :D
ziga1990 ::
AIO so varni možnost, da ti bo kaj spustilo so izredno majhne in tudi če ti bo je vse v garanciji. Edini resni problem AIO-jev je to da je več elementov kateri se lahko pokvarijo in pa cena
Ryzen 1700, 16gb RAM, GTX1070, NH-D15, Bequiet Darkbase pro 900
Kakšno bi bilo pa vaše mnenje za ta hladilnik https://www.funtech.si/si/vsi-oddelki/k...
Cena se mi zdi dokaj ugodna?
Cena se mi zdi dokaj ugodna?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU hladilnik (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 54909 (4205) | freesty |
» | Kateri hladilnik za procesorOddelek: Kaj kupiti | 905 (703) | TOP |
» | Ali zračno hlajenje umira? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 24597 (11806) | Raptor F16 |
» | pomoč pri nakupu CPU coolerjaOddelek: Kaj kupiti | 3845 (3169) | SuperVeloce |
» | Kje dobiti big-ass satje za vodno hlajenje ? (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 7600 (6703) | gorjanc |