» »

Selitev na Vransko?

Selitev na Vransko?

d_kosir ::

Zaradi cen v Ljubljani razmišljam o selitvi na Vransko, temu botruje tudi to, da se na območju gradi nekaj novogradenj (relativno veliko za tako majhen kraj, kar mi kaže na to, da se bo razvijal in da se ljudje sem selijo). O samem kraju ne vem veliko, le tisto kar vidim pri vožnji po AC in sicer da ima dobro strateško lego ob izvozu in da je okoliš lep. Vidim tudi, da ima kraj vse potrebne osnovne stvari - trgovino, pošto, banko, zdravstveni dom, vrtec, osnovno šolo... Glede na trende se mi zdi, da ima kraj dober potencial, saj so cene v smer proti Savinjski še relativno nizke (čeprav tudi tukaj so zelo zrasle in ne morem verjeti, da je tudi tukaj cena novogradenj po 3000€/m2! - mogoče je vredno počakati, ker bi v času krize znale cene pasti?), prometna povezava pa je dobra tako do LJ, CE in MB. Je moje razmišljanje smiselno ali ne? Zna kdo kaj več povedati o kraju samem?

feryz ::

Preseli se, če si boš našel šiht kontra Ljubljani. Da greš zjutraj proti Štajerski, popoldan pa nazaj. Proti Ljubljani vemo da je zanič povezava, vsakdanje stanje v kolonah.

Bizkit45 ::

če ne drugega boš imel Grofa zraven :), ker vertjetno je govora o groficah. Kot ti je že omenil feryz, problem so kolone, saj je ena od glavnih vpadnic proti lj.

Šimpanz ::

Vem da je zjutraj počasna kolona od Krtine o Ljubljane, kar podaljša pot za vsaj po ure tako da je tole velik minus.

Invictus ::

Če imaš službo v Celju ali Mariboru, je O.k.

Drugače se cijaziš zjutraj uro in več. Enako popoldne...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

HotBurek ::

Tam si kot v eni luknji...

Boljše lokacije so Polzela - Šempeter - Žalec.
root@debian:/# iptraf-ng
fatal: This program requires a screen size of at least 80 columns by 24 lines
Please resize your window

Valvoline ::

Litija + vlak

Bud_Bundy ::

Ja Litija zgleda kar lepo. Tudi gradijo neke blokce, pa hiše. Sklepam, da se tudi lahko kopaš v Savi... Izven gneče si pa tudi hitro v Ljubljani.

wcpapir ::

Kot so že povedali, iz Vranskega si predstavljam voziti v Celje, Maribor itd. prej kot v LJ še v MS. Iz vranskega v LJ vsak dan pa je umor.

chucki ::

Zalec - Lj imam 50min ze 5let. Sam grem pa od doma 5.30 pa se vracam 19h. Ce bos pa od 7h do 15h si ga pa najebal
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

V-i-p ::

chucki: delovni čas imaš pa od katere do katere ure?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

MIHAc27 ::

Ob 6h zjutraj verjetno res ni gneče.
Sem enkrat šel slučajno službeno ob 8h proti MB...do Domžalskega izvoza vse stalo. Proti MB pa skoraj nič prometa. Pa sem mislil pred tem, kolk je na dolenki gneče.
Če se boš vozil do Celja bo po moje vsaj glede tega super.

-ninja-91- ::

Iz vranskega do LJ je 30 min če štartaš ob 6h (se vozim 3x na teden). Je pa pomembno, da če prideš pred sedmo lahko tudi greš pred tretjo, ko se mal zabaše severna obvoznica. Med deset do treh in deset čez tri je velika razlika.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ljubljana - Novo mesto

Oddelek: Na cesti
405184 (3694) Ganon
»

Dobre "cost-benefit" lokacije v bližini večjih mest (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5210489 (8708) GenZNPC
»

Življenje v celju in služba v LJ (strani: 1 2 3 4 )

16730800 (27263) zobnik
»

Povrnitev stroškov poti samo v primeru nakupa vozovnice (1.1.2020) (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

802149410 (122615) Pika na i

Več podobnih tem