» »

Printer, skener, a ne prevelik!

Printer, skener, a ne prevelik!

Bojana808 ::

Zdravo.

Iščem multifunkcijsko napravo oz. da je vsaj tiskalnik (barvni, seveda) in pa skener. Poanta pa je, da ne sme biti širši od 40 cm. Imam namreč točno določen odmerjen prostorček zanj in mi velike škatle ne bi pasale, ker mi pač ne gre v omaro. Imate kakšnega drobižka, pa da ste zadovoljni z njim?

Hvala

sbawe64 ::

Epson ecotank l3250
Dimenzije: 375 x 347 x 179 mm

https://www.ceneje.si/Izdelek/27869331/...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Han ::

Tudi Canon Pixma TS6350 je dokaj kompakten (376 x 359 x 141 mm), moraš pa računat še na pladenj, ki se pri tisku zapelje iz ohišja in takrat štrli ven ca. 15 cm. Dva kompleta XXL kompatibilnih kartuš dobiš za 50 eur z dostavo vred.

https://www.amazon.it/dp/B09HK65N48

Bojana808 ::

Pomembna mi je širina, da ga dam v omaro, pladenj bo tako ali tako iztegnjen, ko ga bom rabila in pospravljen, ko zaprem vrata. Kako je pa z zasuševanjem, ker bi ga rabila le občasno (pa takrat nujno)?

Barbarpapa2 ::

Pozdrav

Bojana808 je izjavil:

Pomembna mi je širina, da ga dam v omaro, pladenj bo tako ali tako iztegnjen, ko ga bom rabila in pospravljen, ko zaprem vrata. Kako je pa z zasuševanjem, ker bi ga rabila le občasno (pa takrat nujno)?

Imam Pixmo iz serije 6500. Če ga boš res uporabljala samo občasno, zna zasuševanje glav biti težava. Sicer je tiskalna glava ločena od kartuš s črnilom in se jo da očistiti:

Samo če moraš nujno nekaj natisniti, je to lahko velik problem. Če boš disciplinirana in boš enkrat tedensko natisnila kakšno testno stran, potem ne bo težav...

Meni so se glave na moji Pixmi tudi zasušile in sem jih uspešno "odsušil" in očistil. Od takrat tedensko skozi pošljem kak print in teh težav ni več...

Lp

Jože

darkolord ::

Brotherja imam skozi prižganega, pa občasno slišim, da sam naredi kratko čiščenje glav ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kateri tiskalnik (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Kaj kupiti
811168018 (5) scipascapa
»

Brizgalni ali laserski tiskalnik

Oddelek: Pomoč in nasveti
396735 (5447) _Sajmon_
»

Kateri tiskalnik ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17039472 (23186) gazer
»

Laserski vs Injket TISKALNIK