Forum » Mobilne tehnologije » Komu dela VoWIFI na v tujini kupljenem telefonu?
Komu dela VoWIFI na v tujini kupljenem telefonu?
chort ::
Živjo,
doma nimam signala, pa mi je VoWIFI kar pomembna funkcija. Trenutno mi na pri TS kupljenem S21 dela odlično, zanima me, če ima kdo izkušnje kako je s samsungi za EU trg kupljenimi v tujini.
doma nimam signala, pa mi je VoWIFI kar pomembna funkcija. Trenutno mi na pri TS kupljenem S21 dela odlično, zanima me, če ima kdo izkušnje kako je s samsungi za EU trg kupljenimi v tujini.
jotunn2 ::
Ne vem zakaj bi bil problem v tem kje je kupljen? Moj s10e je kupljen v Avstriji (pac dobimo neprimerno boljse marze gor in jih kupujemo v Avstriji) pa mi dela tako VoWIFI kot VoLTE brez problema.
chort ::
V preteklosti sem imel na amazonu kupljenega Sonya ki ga Telekom ni podpiral za VoWIFI, zato tokrat raje vprašam za praktične izkušnje :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dual SIM: VoWifi preko LTE?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2917 (414) | D3m |
» | VoLTE v Sloveniji? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 34354 (2527) | sinalko |
» | Kdaj bo umrl 2G? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 15665 (8425) | Gregor P |
» | GSM signal bogu za hrbtom - ojačanje signalaOddelek: Mobilne tehnologije | 6522 (5312) | starfotr |
» | Mobilni telefon z dobro antenoOddelek: Kaj kupiti | 750 (591) | louser |