Forum » Kaj kupiti » Mobilni telefon z dobro anteno
Mobilni telefon z dobro anteno
Bass0 ::
Iščem mobilca, ki ima dobro anteno. Trenutno uporabljam Nokio 6 in nisem zadovoljen, ker ji v nekaterih notranjih prostorih enostavno zmanjka signala. Prijatelj na iPhonu 5S ima v istih pogojih veliko boljši signal.
Ali kdo predlaga napravo z dobro anteno? Na netu sem iskal primerjalne meritve, a brezuspešno.
Ali kdo predlaga napravo z dobro anteno? Na netu sem iskal primerjalne meritve, a brezuspešno.
facepalm ::
Ne vem, ce ti bom v pomoc, ampak vseeno mojih 5 centov:
Sam imam najboljse izkusnje glede signala s HTC flagshipi. Je pa res, da je ze 3 leta odkar sem si kakega lastil.
Sam imam najboljse izkusnje glede signala s HTC flagshipi. Je pa res, da je ze 3 leta odkar sem si kakega lastil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri mobilni operater je najboljši v sloveniji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 29248 (14678) | Jerry000 |
» | WiFi na površini 1,75 hektarja - nasvetOddelek: Omrežja in internet | 5807 (4024) | Daniel |
» | LTE - da ali ne? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14913 (12744) | celada |
» | simobil najvecje in najhitrejse 3g omrezje (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 21927 (18016) | jusv |
» | home made wifi antenaOddelek: Pomoč in nasveti | 953 (828) | NeMeTko |