Forum » Pomoč in nasveti » ko vklopim full screen film, lokalno ali online zatemni zaslon
ko vklopim full screen film, lokalno ali online zatemni zaslon
turist1 ::
ko vklopim full screen video, lokalni fajl ali spletni video, se zaslon za nekaj % zatemni.
vse sem pregledal ne najdem rešitve, to se mi dogaja že na parih prenosnikih. neka generalna rešitev mora biti.
*predlogi: uravnotezena poraba energije, pod "dodatne nastavitve porabe energije" ni nič pod zaslon. (le izklop monitorja).... še kaj?
vse sem pregledal ne najdem rešitve, to se mi dogaja že na parih prenosnikih. neka generalna rešitev mora biti.
*predlogi: uravnotezena poraba energije, pod "dodatne nastavitve porabe energije" ni nič pod zaslon. (le izklop monitorja).... še kaj?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spotify/Soundcloud/Youtube v avtu na telefonu. Bo šla baterija po gobe?Oddelek: Mobilne tehnologije | 2110 (1478) | XLapse |
» | ASUS K73E, Ko baterija pade na cca 45% se računalnik izklopi ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 2550 (2184) | sočan |
» | LCD TV PomočOddelek: Zvok in slika | 1916 (1663) | IL DIAVOLO |
» | ASUS Eee Pad Transformer Prime (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25846 (22151) | CaqKa |
» | Nakup budget pc-jaOddelek: Kaj kupiti | 4876 (4040) | jazbec |