Forum » Programska oprema » irc disconnect
irc disconnect
Reso ::
Pred kratkim se mi je začela pojavlati neprijetna težava pri uporabi irca. Če se konektam na irc.arnes.si ali katerikoli drugi irc server mi disconnecta v nekaj minutah če se na kanalu nič ne dogaja. Če na kanalu kdo kaj piše potem mi diskonekta po dalj časa. Pinge od serverja dobivam in imam novi mirc (zadnjo verzijo). Sem pa za firewallom na LANu.
Packač ::
Uporabi prejšno verzijo, ker s to je neka napaka. Nevem kakšna sam slišu sm pa vidu kako jih dol meče . Sj nima veze ti sam prešaltej za verzijo nazaj al pa poglej če je mybe kašn popravk.
Sims ::
Nikjer ni napisal, da mu program zapira. Torej tisti DCC pronlem odpade ... Mene je včasih tudi diskonektalo, sem milsil že, da ne smem idlat. Po nekem času je spet delalo. Probaj na novo naložit mirc.
LP,
Sims
LP,
Sims
Reso ::
Mirca sem ponovno naložil. Sem zdownloadu novga in ga inštaliru. Bom poskusu odinštalirat prejšnega in potem novga čez inštalirat. Ali pa alternativo:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slo-tech na mIRC-u!Oddelek: Slo-Tech | 3332 (2296) | CaqKa |
» | mIRCOddelek: Programiranje | 2370 (1704) | Sims |
» | DCC zloraba za mIRC 6.xOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 2398 (2398) | CaqKa |
» | Telemach & p2p - zapiranje portov s strani ISPja?Oddelek: Omrežja in internet | 2273 (1650) | Soprano |