Forum » Programska oprema » SAP
SAP
Yohan del Sud ::
Tak, firbcam, - eno splošno vprašanje: koliko SAP uporabnikov je na SLO-TECHu, oziroma, koliko se vas je že srečalo z njim, ter kakšni so vaši vtisi?
Pa naj sam navržem nekaj osebnih podatkov. Trenutno delam kot key user in wannabe specialc za SD modul v srednjeveliki firmi s 14 licencami. Prvič sem ga v živo videl pred petimi meseci, občutki so pa mešani... Preprosto veliko (preveč) dela je treba vložiti vanj (se vidi da me ni kaj dosti na ST-ju zadnje cajte), da postane zares uporaben (ampak ko enkrat padeš not... )
Pa naj sam navržem nekaj osebnih podatkov. Trenutno delam kot key user in wannabe specialc za SD modul v srednjeveliki firmi s 14 licencami. Prvič sem ga v živo videl pred petimi meseci, občutki so pa mešani... Preprosto veliko (preveč) dela je treba vložiti vanj (se vidi da me ni kaj dosti na ST-ju zadnje cajte), da postane zares uporaben (ampak ko enkrat padeš not... )
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | anketa pri sociologijiOddelek: Šola | 2012 (1852) | nejcek74 |
» | Facebook presenetil z velikim dobičkom, delnica v neboOddelek: Novice / Rezultati | 10664 (8219) | Lion29 |
» | barvni tiskalnik-obojestranski printOddelek: Kaj kupiti | 2204 (2122) | Arzen |
» | Teme s pet ali več sodelujočimi SO NADZOROVANE podobno kot forum in v njih veljajo enOddelek: Slo-Tech | 1891 (1420) | ahac |