Forum » Loža » Knjiga o igralstvu
Knjiga o igralstvu
Blup ::
Če ima kd kakšno dobro knjigo za predlagati o igralstvu, ki se jo da kupiti bi bil zelo hvaležen. Sam sem že veliko iskal dela od Konstantina Sergejevič Stanislavskega, vendar sem našel samo eno, pa še ta je bila v angleščini. Ker to smatram kot strokvno literaturo, bi mi veliko bolj ustrezala knjiga v slovenščini.
Če bi pa morda vedel kje lahko KUPIM knjigo "Igralčevo delo s samim seboj" od Stanislavskega, bi bil pa zelo vesel.
Skratka... gre za darilo, ki bi ga podaril amaterski igralki .... o tem področju pa ne vem prav veliko, zato vas prosim, če mi kaj poveste o tem.
Blup
Če bi pa morda vedel kje lahko KUPIM knjigo "Igralčevo delo s samim seboj" od Stanislavskega, bi bil pa zelo vesel.
Skratka... gre za darilo, ki bi ga podaril amaterski igralki .... o tem področju pa ne vem prav veliko, zato vas prosim, če mi kaj poveste o tem.
Blup
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP - Harry PotterOddelek: Sedem umetnosti | 2456 (359) | oo7 |
» | Kam so šle vse e-knjige? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13264 (10300) | mp218 |
» | Najbolj iskani/plačani poklici - možnost podjetja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15333 (13119) | maxipin |
» | Amazon osvežuje Kindle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 30543 (23798) | trnvpeti |
» | programiranje mikrokontrolerjevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3927 (2725) | Pyr0Beast |