Forum » Loža » Sankcije proti Rusiji in učinki za Evropo (energenti)
Sankcije proti Rusiji in učinki za Evropo (energenti)
l0g1t3ch ::
Pa da posvojijo kako siroto iz Afrike.
Kaj manjka evropskim sirotam? :)
Bom uporabil Bovško "Pithlit" kartico in te označil za rasista
Jah Afriške morajo biti.
Za diverziteto.
Tak da tvoja kartica je bila slabo porabljena
Bostjan_321 je izjavil:
Ne bo elektrike.
Baje.
Je kaj resnice na tem?
https://www-onet-pl.translate.goog/info...
Tudi kaka 2 meseca brez elektrike komot podpišem.
Imam kamin, v kleti štedilnik na drva 2 klimi toplotno in SE, Webra, še en zidan kamin...Vse kar rabim če bi šlo na nož.
12KW klima še bo pa nabirala vrednost letos :)
Jaz ugodno prodam drva. 30% popust glede na povprečno ceno.
Pogoj je da se javno odrečeš Putinu in ga označiš za bedaka.
Posnetek damo na YT.
Homoseksualnost ni nekaj kar bi se pojavilo včeraj ampak spremlja človeštvo praktično od vedno.
Kar sem bral ni enega samega vzroka, ni gay gena, ni pa tudi nekaj kar bi bilo priučeno.
Je splet mnogih vplivov in pri določenem delu populacije se pač zgodi da so homoseksualci.
Tako je imaš prav, težava je samo v tem, da bolj kot spodbujamo in propagiramo to, večim se lahko "zgodi" zaradi družbenega vpliva... seveda je to bogokletno izjavit...
Ampak tako kot imamo v medicini neko IDEALO zdravega človeka (teža, sladkor itd...) tako je pač dobro da imamo tudi v spolnosti nek zdrav primer človeka kar je najbolje za družbo in k čemur stremimo
Ampak to je offtopic.
Sej skoz jamras da je preveč ljudi.
Več bo gayev, manj bo rojstev.
Zdej pa gtfo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: l0g1t3ch ()
D3m ::
Psiho. Kaj je z vami? Niste rojeni v človeške domove in civilizacijo? Pa to ni normalno, kaj, in s kakšno lahkoto, izkozlate iz sebe.
Stay out of this Mačeta!
He is mine!
|HP EliteBook|R5 6650U|
fikus_ ::
Bostjan_321 je izjavil:
Ne bo elektrike.
Baje.
Je kaj resnice na tem?
https://www-onet-pl.translate.goog/info...
Elektrika bo . . . . . za tistega, ki jo bo lahko plačal.
RU je zaprla svoj trg/ekonomijo, to bo nekaj časa delovalo. Kako dolgo? Če bodo Kitajci, Indijci, SA, . . . še naprej kupovali RU izvozne dobrine, potem še lahko traja kar nekaj časa, ali pa se celo izvlečejo.
Pri hrani so v glavnem samozadostni, težavo imajo pri tehničnih stvareh. Tudi te se dajo dobiti oiz uvoza, ampak samo za pravi denar, kar je dostopno bolj malo ljudem.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Jah Afriške morajo biti.
Za diverziteto.
Tak da tvoja kartica je bila slabo porabljena
Je, kar na mestu.
Razen, če je tvoja žena black pol ti je oproščeno. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|
Mr.B ::
Rusi vsaj lahko kupujejo
Ja, iz severne koreje in irana, ROFL.
Ukrajincem moramo donirat ker so bankrotirali za razliko od Rusov
druga vojaška sila na svetu napade kdo-ve-katero, in slednja potrebuje donacije, res čudno.
Rabijo municijo. Treja ene pol leta preden bodo lahko industriji izdelave zahodnih fim, ki so delala v rusiji preumerili v idelavo granat. Sej je dejasko zgol labor intesiv pres. V knöni fazi ni to ecalebur granata ki stane 150k$.
Kolega, zdej ko je konec vojaških vaj, kake so vaše napovedi ?
Bodo Rusi jutri zavzeli nazaj kar so izgubili ? Mogoče že danes ?
Tole tudi mene zanima ?
Ampak pričakovat odgovor je utopija.
Kot vidiüš, si üe vedno v vukojebini z ostalim sinonimi. Za ostale, ki se ne informirajo preko Troll kampnaj socilnih medijev, je šel svet naprej.
Obstaja možnost,
Verjento si se preveč sklonil pa so ti ga tutnili, ker to je edini močin oziroma razlog, zakaj trosiš Kretenizem, kot da si nodivsen od delovanja gopodarstva. Seveda izvzemamo da si pijanček na sociali, pač alkohol naredi svoje, pa boš sedaj počasi začel z mentalnimi problemi in šel v Polje za čez zimo. sej veš kako je to pri tebi, s tem dihalnim problemom.
Moraš biti pa ponosen, da ti je socializacija na forumo, še edino kar ti je od patetike ostalo.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Rusi vsaj lahko kupujejo
Ja, iz severne koreje in irana, ROFL.
Ukrajincem moramo donirat ker so bankrotirali za razliko od Rusov
druga vojaška sila na svetu napade kdo-ve-katero, in slednja potrebuje donacije, res čudno.
Rabijo municijo. Treja ene pol leta preden bodo lahko industriji izdelave zahodnih fim, ki so delala v rusiji preumerili v idelavo granat. Sej je dejasko zgol labor intesiv pres. V knöni fazi ni to ecalebur granata ki stane 150k$.
Kolega, zdej ko je konec vojaških vaj, kake so vaše napovedi ?
Bodo Rusi jutri zavzeli nazaj kar so izgubili ? Mogoče že danes ?
Tole tudi mene zanima ?
Ampak pričakovat odgovor je utopija.
Kot vidiüš, si üe vedno v vukojebini z ostalim sinonimi. Za ostale, ki se ne informirajo preko Troll kampnaj socilnih medijev, je šel svet naprej.
Obstaja možnost,
Verjento si se preveč sklonil pa so ti ga tutnili, ker to je edini močin oziroma razlog, zakaj trosiš Kretenizem, kot da si nodivsen od delovanja gopodarstva. Seveda izvzemamo da si pijanček na sociali, pač alkohol naredi svoje, pa boš sedaj počasi začel z mentalnimi problemi in šel v Polje za čez zimo. sej veš kako je to pri tebi, s tem dihalnim problemom.
Moraš biti pa ponosen, da ti je socializacija na forumo, še edino kar ti je od patetike ostalo.
O spet gospod nerazumljivi.
Tečaj opismenjevanja ti je predrag? Aja se res ti si na Dunaju. Jah tudi tam rabijo smetarje, ti pa ne rabijo bit pismeni :)
Machete ::
Psiho. Kaj je z vami? Niste rojeni v človeške domove in civilizacijo? Pa to ni normalno, kaj, in s kakšno lahkoto, izkozlate iz sebe.
Stay out of this Mačeta!
He is mine!
To je nate letelo.
Glede tvojega man crusha na techno vikinga, pa me ne zanima.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
To je nate letelo.
Glede tvojega man crusha na techno vikinga, pa me ne zanima.
Just a pic man!
PacificBlue je izjavil:
Že trenirate kako nastavit termostate na 19 stopinj?
Ne.
In tudi ne bom.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
- spremenil: D3m ()
PacificBlue je izjavil:
19 je mal preveč navita klima.
Men je dost če hladim na ene 22. Lokalci bi sicer imeli vedno 18.
19 je idelna T.
Posnetek damo na YT.
22 for me.
Vojni zaslužkar! :P
Posnetek damo na YT.
Vojni zaslužkar! :P
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
Invictus ::
Pri hrani so v glavnem samozadostni, težavo imajo pri tehničnih stvareh. Tudi te se dajo dobiti oiz uvoza, ampak samo za pravi denar, kar je dostopno bolj malo ljudem.
Če so lahko med hladno vojno dobivali računalnike in ostale zadeve, bo šlo tudi zdaj. Mislim, da celo lažje, saj Kitajci že imajo cel nabor računalniških zadev. Tako vsi kupujemo od njih...
ja, kaka strojniška zadeva iz nemčije bo nedostopna, ampak tudi najbrž ne dolgo. Tudi nemec mora plačati položnice...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Evo, pa še 350 kWh elektrike sem prispeval samo v 6ih dneh tega meseca.
Thx. Keep it up.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Črni uvoz pokriva (samo) cirka 10% potreb. Kitajci se veliko za shithole ruski trg zezali uradno ne bodo, ker bodo fasali sekundarne sankcije.
wcpapir ::
PacificBlue je izjavil:
Neizvedljivo. Razmisljam ce bo gretje na 27 stopinj dovolj da pozgem preseške SE.
fikus_ ::
Če so lahko med hladno vojno dobivali računalnike in ostale zadeve, bo šlo tudi zdaj. Mislim, da celo lažje, saj Kitajci že imajo cel nabor računalniških zadev. Tako vsi kupujemo od njih...
ja, kaka strojniška zadeva iz nemčije bo nedostopna, ampak tudi najbrž ne dolgo. Tudi nemec mora plačati položnice...
Siemens črpalke za plin npr. Ah, saj jih ne rabijo.
Zato pa pišem, če Kitajci ne bi imeli težave z nepremičninskim balonom, bi bili tudi zmagovalci te situacije, skupaj z usa.
Kupiš, kjer je poceni in prodaš dražje po sistemu zakaj bo direktno ,če lahko indirektni in dražje.
Črni uvoz pokriva (samo) cirka 10% potreb. Kitajci se veliko za shithole ruski trg zezali uradno ne bodo, ker bodo fasali sekundarne sankcije.
Kitajci zaenkrat dobro jadrajo med interesi. Na koncu denar ne smrdi, pa četudi ga izkoplječ iz dreka.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()
koyotee ::
Pa spet nobene slike. Si supal za savo?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
bbbbbb2015 ::
Izdelava granat je sicer enostavnejša, kot izdelava dronov, ni pa to za podceniti. S prešo je treba granato stisniti, ji robove zgladiti, pobarvati, naliti razstrelivo. Potem je tu še vžigalnik, kar sicer ponavadi delajo druge firme.
To rabiš kar fabriko. Da bi šle zahodne firme zdaj investirat v prešo pa to... Dvomim. V južnem delu Evrope sta dve veliki fabriki, ena v Bolgariji, ena v Srbiji. Govorimo za granate (122mm, 152mm, 155mm).
Rusi imajo kar nekaj fabrik, koliko so pa operativne njihove preše, pa ne vem.
Tako od oka, rabiš recimo med 50 do 100 mio €, da postaviš eno takole fabriko. Kdo bo zdaj dal 100 mio €.
Če se Francija zaveže kupiti nekaj 100 tisoč ton granat, to je nekaj čisto drugega. Samo zaradi Ukrajine... Obstoječe fabrike, z obstoječim hardverom bodo delale na polno in to je to.
Tam je ena direktorica zdaj ne vem če BAE systems rekla, da če hočejo več municije, bodo ZDA morale sprejeti dodatne zaveze (beri: če bo vojne v Ukrajini konec, se vi zavezujete kupiti vse te granate).
nirburu ::
V knöni fazi ni to ecalebur granata ki stane 150k$.
Popravek, zdaj stane okoli milijona...
2016 - https://www.popularmechanics.com/milita...
2022 - https://www.defenceview.in/the-us-navy-...
Saj pravim. US millitary industrial complex je velika črna luknja za denar in ne nek izjemen borbeni stroj.
49106 ::
Če to drži, da ni nek izjemen borben stroj, zakaj torej Rusija ni zavzela Kijeva v treh dneh.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()
nirburu ::
Proti rusiji zagotovo je. Ampak recimo, da se vplete v neko ekvivalentno vojno, bi gladko popušili enkrat ko jim zmanjka zalog.
Kitajska nima izkušenj, nima pretirano motivirane vojske, tudi nima super-high tech zadev.
Ampak ima maso in dovolj dobro opremo.
V vojni ne šteje najboljša oprema, ampak zgolj dovolj dobra.
Kitajska nima izkušenj, nima pretirano motivirane vojske, tudi nima super-high tech zadev.
Ampak ima maso in dovolj dobro opremo.
V vojni ne šteje najboljša oprema, ampak zgolj dovolj dobra.
PacificBlue ::
Vse za Ukrajino, ljudje na ceste, odpuscanja itd..
Z vami ja ravnajo tako kot z ovcami.
Tele zagovornike sankcij proti Rusiji pa bo treba dat na pranger in izstavit racun:
https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/mali...
Z vami ja ravnajo tako kot z ovcami.
Tele zagovornike sankcij proti Rusiji pa bo treba dat na pranger in izstavit racun:
https://www.rtvslo.si/gospodarstvo/mali...
I’m out.
:3
fur80 ::
Največji hinavci so pa Nemci, oni bodo sedaj zaustavili 3 jederske elektrarne v največji krizi!? Očitno jim gre res prelepo in vedo nekaj kar mi ne vemo?! Če ne druga bi s tem vsaj malo lahko spustili cene energije, ampak oni ne?!?! Rusi jim bodo zaustavili plin, meni ni jasno, da tega ne vidijo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
musicfreak ::
Največji hinavci so pa Nemci, oni bodo sedaj zaustavili 3 jederske elektrarne v največji krizi!? Očitno jim gre res prelepo in vedo nekaj kar mi ne vemo?! Če ne druga bi s tem vsaj malo lahko spustili cene energije, ampak oni ne?!?! Rusi jim bodo zaustavili plin, meni ni jasno, da tega ne vidijo?
ocitno je za vsako ceno treba spravit skozi oz vsilit ljudem sparanje zaradi podnebnih sprememb, pa naj stane kar hoce. enako kot je bilo z korona ukrepi.
kdor misli da bodo v bruslju priznali da so naredili napako in bodo odstopili od sankcij je neumen.
musicfreak je izjavil:
ocitno je za vsako ceno treba spravit skozi oz vsilit ljudem sparanje zaradi podnebnih sprememb, pa naj stane kar hoce. enako kot je bilo z korona ukrepi.
kdor misli da bodo v bruslju priznali da so naredili napako in bodo odstopili od sankcij je neumen.
Ne rabijo odstopiti od sankcij, ker Rusi so končana zgodba, ne rabijo pa namerno višat cene z zaprtjem svojih elektrarn.
cias ::
bbbbbb2015 je izjavil:
Izdelava granat je sicer enostavnejša, kot izdelava dronov, ni pa to za podceniti. S prešo je treba granato stisniti, ji robove zgladiti, pobarvati, naliti razstrelivo. Potem je tu še vžigalnik, kar sicer ponavadi delajo druge firme.
To rabiš kar fabriko. Da bi šle zahodne firme zdaj investirat v prešo pa to... Dvomim. V južnem delu Evrope sta dve veliki fabriki, ena v Bolgariji, ena v Srbiji. Govorimo za granate (122mm, 152mm, 155mm).
Rusi imajo kar nekaj fabrik, koliko so pa operativne njihove preše, pa ne vem.
Tako od oka, rabiš recimo med 50 do 100 mio €, da postaviš eno takole fabriko. Kdo bo zdaj dal 100 mio €.
Če se Francija zaveže kupiti nekaj 100 tisoč ton granat, to je nekaj čisto drugega. Samo zaradi Ukrajine... Obstoječe fabrike, z obstoječim hardverom bodo delale na polno in to je to.
Tam je ena direktorica zdaj ne vem če BAE systems rekla, da če hočejo več municije, bodo ZDA morale sprejeti dodatne zaveze (beri: če bo vojne v Ukrajini konec, se vi zavezujete kupiti vse te granate).
Realno je potrebno rezmisliti, ali je SK dejasko sposobno dostaviti potrebe Ruske vojske.
Realno ni, dejskao bo kitajska dostavila SK Severna koreja pa Rusiji.
Pa ne sanjate v sankcijah, ker me res zanima kaj se je začelo razpletati v tej zgodbi.
Nvidia on Thursday said the U.S. government will allow it to continue developing its H100 artificial intelligence chip in China. It's a win for the company after it warned Wednesday that new export restrictions could hamper its operations in the country.
To je pa proti jedrska norost.
Histerija
Stay out of this Mačeta!
He is mine!
Če bi si pogledal dokumentarec naprej o tem vikingu bi vedel, da je sedaj tip malo ubogi in živita s fantom mirno življenje in je človek čisto spremenjen, pobrskaj malo po nemških kanalih! :D
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()
To je pa proti jedrska norost.
Histerija
Revček. 200 znakov ne pozabvi 200 znakov.
MadMen ::
Mr. B, ti si pa res patetičen, prav vsakega začneš napadati z enimi in istimi kvazi psihološko analitičnimi forami na nivoju šlogarce, ki iz kavne usedlina prerokuje prihodnost. A se ne zdiš sam sebi naporen?
Stay out of this Mačeta!
He is mine!
Če bi si pogledal dokumentarec naprej o tem vikingu bi vedel, da je sedaj tip malo ubogi in živita s fantom mirno življenje in je človek čisto spremenjen, pobrskaj malo po nemških kanalih! :D
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag...
Vem. Ampak jaz sem limal sliko ne kaj je šved postal.
Malo humorja
https://twitter.com/mdfzeh/status/15671...
|HP EliteBook|R5 6650U|
Zgodovina sprememb…
PacificBlue ::
Sem rekel, da ste ovce. Med seboj se kregate oni pa vas lepo odzadaj v ritko.
I’m out.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: PacificBlue ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ognjemet na Krimu (strani: 1 2 3 4 … 46 47 48 49 )Oddelek: Loža | 227604 (191682) | mackilla |
⊘ | Ukrajinska kontraofenziva (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Loža | 203190 (167746) | zee |
» | V vzhodni Ukrajini internetni promet že teče prek Rusije (strani: 1 2 3 4 … 75 76 77 78 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 233024 (177842) | Pithlit |
⊘ | Ukrajina part VII (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 28201 (25553) | gozdar1 |
⊘ | Kakšne opcije ima Rusija da nam zagreni življenje? (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Loža | 212353 (139062) | endelin |