Forum » Loža » Je Zoki poštenjak ali baraba?
Je Zoki poštenjak ali baraba?
Temo vidijo: vsi

lynxslo5 ::
Core i7-14700F, Kingston DDR5 32GB (2x16GB) 5600MHz,
MSI PRO B760-P, MSI Nvidia RTX 4070 12GB, NVME Samsung 990 PRO 2TB,
Antec DF700 Flux, Win 11 Pro, ASUS PA279CV ProArt
pujsekpepe ::
Ni zacasna. Prejsni teden so jo odprli. In taksne greznice res ne najdes nikjer. Vsaj diksije bi nastimal da gredo lahko ljudje kakat in lulat.
donvito ::
pujsekpepe je izjavil:
Me res zanima, če bo po lokalnih volitvah Janković še vedno župan Ljubljane. Upam, da ne.
Zoran dela in je posten.
Btw je kdo videl novo avtobusno postajo? Pa to ne vides nikjer. 3 klopce nobenga skreta, nobene postaje za potnike, so naredil postajo kot za pse.
Kakor vidim wc je, po shemi sodeč?
https://potniski.sz.si/sprememba-lokaci...
delavec44 ::
pujsekpepe je izjavil:
Ni zacasna. Prejsni teden so jo odprli. In taksne greznice res ne najdes nikjer. Vsaj diksije bi nastimal da gredo lahko ljudje kakat in lulat.
Vem, ampak še vedno je začasna.
pujsekpepe je izjavil:
Me res zanima, če bo po lokalnih volitvah Janković še vedno župan Ljubljane. Upam, da ne.
Zoran dela in je posten.
Btw je kdo videl novo avtobusno postajo? Pa to ne vides nikjer. 3 klopce nobenga skreta, nobene postaje za potnike, so naredil postajo kot za pse.
Wcja ni mors it v starega zanemarjenega na zalezniski
pujsekpepe je izjavil:
In kje bo nova ce je to zacasna?
Klopc sigurno ne bodo novih namontiral, parkirisce je rudi vprasanje, baje se gradi tama zadaj in bo parkirisce do leta 2030. To bo se trajal preden spacajo kot je treba ce sploh
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: pujsekpepe ()
donvito ::
pujsekpepe je izjavil:
pujsekpepe je izjavil:
Zoran dela in je posten.
pujsekpepe je izjavil:
Očitno se motiš.
Klopc sigurno ne bodo novih namontiral, parkirisce je rudi vprasanje, baje se gradi tama zadaj in bo parkirisce do leta 2030. To bo se trajal preden spacajo kot je treba ce sploh
Ali bo stara avtobusna postaja po 24. avgustu še obratovala?
Ne. S 24. avgustom se delovanje avtobusne postaje Ljubljana v celoti preseli na novo začasno lokacijo.
To ni zacasna, sam se zrihtan ni nc pa se zato imenuje "zacasna"?
pujsekpepe je izjavil:
pujsekpepe je izjavil:
Zoran dela in je posten.
pujsekpepe je izjavil:
Očitno se motiš.
Nimam pojma kje so ti wcji sam ljudje hodjo kakat pa lulat na prosto
Je sploh kdo bil tam?
Zgodovina sprememb…
fujtajksel ::
Kolikor razumem je začasna ampak rok začasnosti ni definiran.
Je malo smešno da je kukr projekt potniškega centra ampak avtobusna postaja njegov marginalen del.
No sej je vsem jasno da so pri tem projektu na prvem mestu bloki in stolpnice.
Je malo smešno da je kukr projekt potniškega centra ampak avtobusna postaja njegov marginalen del.
pujsekpepe je izjavil:
Je sploh kdo bil tam?
Jaz, danes. Samo me ni scat mudelo.
Ne vem, meni se zdi bolje kot stara.
fujtajksel je izjavil:
Pa ja tko kot celoten slovenski promet, ta je tud zacesn a vse stoji. Recimo iz Kamnika do Vrhnike rabis 3 ure med tednom tam med 12 do 15 ure.
Se vozim po Ljubljani na vsak kurcev meter semefor ko bi jih komot vrgl vn pa dal krozna tja.
No ja js vseeno upam da zoki zmaga ker ma srce na pravem mestu, ostalo ni pomembno
pujsekpepe je izjavil:
Je sploh kdo bil tam?
Jaz, danes. Samo me ni scat mudelo.
Ne vem, meni se zdi bolje kot stara.
Sj tm nc ni razen mest za avtobuse. Si videl kje stranisca?
Zgodovina sprememb…
feryz ::
https://www.24ur.com/novice/slovenija/a...Če ali ne.
Anton Rop bo kandidiral za župana Ljubljane
Je popolnoma isti, če ne še hujši, kot glavni iz te teme.
tony1 ::
fujtajksel je izjavil:
Hja, seveda, zato tudi ni placa za AP v enem kosu ampak je v dveh delih. Je moral mulc iz NSI prodat zemljišče, ki se ga je šparalo 60 let za novo AP madžarom za kurčeve pisarne...
pujsekpepe je izjavil:
Saj pravim, nisem imel časa gledati okoli kar nisem potreboval. Več mest je za avtobuse, se mi zdi bolj pregledno in manj se čakajo en na drugega pri uvozu in izvozu.
Kot piše v člankih bodo par stvari še dodali (klopce, nadstreške, izboljšano prodajno mesto...).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()
pujsekpepe je izjavil:
Saj pravim, nisem imel časa gledati okoli kar nisem potreboval. Več mest je za avtobuse, se mi zdi bolj pregledno in manj se čakajo en na drugega pri uvozu in izvozu.
Kot piše v člankih bodo par stvari še dodali (klopce, nadstreške, izboljšano prodajno mesto...).
Baje leta 2030 isto kot garazna hisa zraven
kamiKaZaA ::
Eden resnih nasprotnikov Zokiju na prihajajočih volitvah je predstavil svoj program:
Mesec napoveduje prizadevanja za dostopno, pretočno, zeleno in varno prestolnico
https://www.rtvslo.si/lokalne-novice/lj...
Mesec obljublja dostopno, pretočno, zeleno in varno Ljubljano
https://www.24ur.com/novice/slovenija/m...
Mesec napoveduje prizadevanja za dostopno, pretočno, zeleno in varno prestolnico
https://www.rtvslo.si/lokalne-novice/lj...
Mesec obljublja dostopno, pretočno, zeleno in varno Ljubljano
https://www.24ur.com/novice/slovenija/m...
Utk ::
Rtv je rekel, da bo leva sredina imela kar nekaj kandidatov, in potem začnejo naštevat Zokita, Mesca, Urško/Ropa, pa še pirata.
Če je to leva SREDINA, kaj je potem prava leva, in kaj skrajna leva...
Na vsak način hočejo da so ideje Levice nekaj normalnega, sredinskega. Pa niso, nore so.
Če je to leva SREDINA, kaj je potem prava leva, in kaj skrajna leva...
Na vsak način hočejo da so ideje Levice nekaj normalnega, sredinskega. Pa niso, nore so.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()

pujsekpepe je izjavil:
Zoran dela in je posten.
Nova avtobusna bo na Vilharjevi. Dela bi se morala že začeti vendar eko mafija Alpa Adrija Green blokira začetek gradnje.

mtosev ::
Jaz mislim, da bo po volitvah v Ljubljani župan spet Janković. Me zanima, če bom zadel.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

Tudi jaz mislim, da bo Janković spet zmagal.

luli ::
Jaz mislim, da bo po volitvah v Ljubljani župan spet Janković. Me zanima, če bom zadel.
Pred časom sem bral zgodbo o nekem lokalnem vremenarju (ali napovedovalcu), mislim, da s severnega dela Evrope, nisem pa siguren. Ker se je prebivalstvo stalno jezilo, da se pri napovedi vremena stalno motijo, se je on odločil, da bo povedal vedno nasprotno, prilagojeno letnemu času. No in potem so ugotovili, da je bila njegova "točnost" nekje okoli 52%.
V skladu s tem koliko te "poznam" iz foruma, kljub temu, da sem bil do sedaj tudi sam prepričan o njegovi zmagi, sedaj zaradi tvoje izjave stavim 5€, da Jankovič ne bo župan. Sprejmeš?

endelin ::
jankovič bo zmagal če bo nizka volilna udeležba.
Če pride do drugega kroga nima šans
Dejstvo je da ljubljana potrebuje novo energijo. Mesto je ratalo neverjetno zanemarjeno v zadnjih dveh letih. Po nekaterih predelih je tako pografitirano da izgleda kot shithole iz tretjega sveta in to v centru mesta. Županu se kot izgleda za vse skupaj jebe. O smotrnosti nekaterih projektov pa raje ne bi. Meni deluje kot da župan samo še čaka da spizdi v penzijo
Če pride do drugega kroga nima šans
Dejstvo je da ljubljana potrebuje novo energijo. Mesto je ratalo neverjetno zanemarjeno v zadnjih dveh letih. Po nekaterih predelih je tako pografitirano da izgleda kot shithole iz tretjega sveta in to v centru mesta. Županu se kot izgleda za vse skupaj jebe. O smotrnosti nekaterih projektov pa raje ne bi. Meni deluje kot da župan samo še čaka da spizdi v penzijo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| ⊘ | Ljubljančani ali boste podpisali za referendum glede parkirišč? (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 24565 (10102) | pujsekpepe |
| » | Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 70199 (63719) | SimplyMiha |