» »

Je Zoki poštenjak ali baraba?

Je Zoki poštenjak ali baraba?

««
7 / 23
»»

Scaramouche3 ::

A veš, da Slovenci ne sovražimo Albancev?

luli ::

Scaramouche3: glede Janše se strinjam. Ampak govoriti, da je Janković Srb pa je žalitev za celo raso. Vsi vedo, da imajo Srbi lepo ošiljeno glavo, medtem ko ima Jankovič odebeljeno prašičasto glavo.
Taksne oblike sem samo enkrat videl v eni vasi. Mislim, da se je imenovalo Smrderevo. Mislim, da so tam bili vsi v sorodu s vsemi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: luli ()

Unchancy ::

@Scaramouche3: Spet projiciraš? Zakaj ne odideš na Kosovo, tam jim manjkajo številke, pokaži, da si pravi junak.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Unchancy ()

Unchancy je izjavil:

@Scaramouche3: Spet projiciraš? Zakaj ne odideš na Kosovo, tam jim manjkajo številke, pokaži, da si pravi junak.

Sej boste tukaj dobili isto, ko se vam bodo Albanci namnožili in odvzeli en del Slovenije za kakih 20-30 let, bom junak in dal podporo za odcepitev, to bo moj vojaški namen!

Taksne oblike sem samo enkrat videl v eni vasi. Mislim, da se je imenovalo Smrderevo. Mislim, da so tam bili vsi v sorodu s vsemi.

Govori nekdo ki prihaja iz države, kjer je večina vasi takšnih..

Dobr da imajo Srbi samo eno...

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

Sej boste tukaj dobili isto, ko se vam bodo Albanci namnožili in odvzeli en del Slovenije za kakih 20-30 let, bom junak in dal podporo za odcepitev, to bo moj vojaški namen!

Se pravi tvoj post z Jajotom naj bi dokazoval, da sta vidva sonarodnjaka Albanca? Potem sem pa narobe razumel, my bad.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Unchancy je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

Se pravi tvoj post z Jajotom naj bi dokazoval, da sta vidva sonarodnjaka Albanca? Potem sem pa narobe razumel, my bad.

Napačno razumeš avtohton, glede na to da Slovenija podpira da se Srbom odvzame Kosovo, moramo slovenski Srbi vrniti milo za drago.
In ko bodo Albanci tukaj razmnoženi kot zajci in zahtevali kanton ali odcepitev, vam bomo privoščili isto!
Dober tek...

Zgodovina sprememb…

hahaha, avtohton. A na Kosovu?
Drugače pa, who gives a shit? Meni je popolnoma vseeno za tele tvoje krvna zrnca neumnosti. Slovenija je že zdavnaj izgubljena, če začnejo Albanci na način, kot se je zgodil na Kosovu, bo tebe bolj bolelo kot mene.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

Unchancy je izjavil:

Avtohton kot ti, ti razumevanje peša?

Srbi bodo srečni, ko bo od Srbije ostal samo še beograjski pašaluk.
Drugače pa je tema, če je Janković poštenjak.
Moj odgovor je šur. Kdo upa v njegovo poštenost sploh dvomiti.
Isti ljudje kot podpirajo Jankovića so podpirali Miloševića in zdaj podpirajo Putina. No pa kaka farmacevtka se tudi najde med njimi. Ampak to zopet ne vpliva na poštenost. Solatar vam zna povedat, da ji je pač zrihtal službo v zameno za sex. To pa ni korupcija.

segedin740 ::

tony1 je izjavil:

segedin740 je izjavil:

tony1 je izjavil:

"Drugače pa, si vedel tole - že dolgo nazaj je bila moja sestra zaposlena v EU, neki statistični urad - presenečen sem bil, da srbi v celotni evropski regiji ŠE VEDNO držijo rekord v opravljenih splavih na količino prebivalstva - namreč Beograd z okolico je v obdobju 6 mesecev (od novembra 1999 do aprila 2000) registriral več opravljenih splavov, kot pa so nemci v WW2 pobili vseh srbov? Mene je šokiralo. Cifer ne morem dati, ker je to zaupen podatek, tudi sestra mi ni smela povedat številke, in mi je postregla s primerjavo žrtev v 2WW. Na začetku seveda nisem verjel, pa me je sestra debelo gledala in trdila, da je res neverjetno, ampak resnično. Si predstavljaš koliko je bilo potem še neprijavljenih splavov?"

"Tista o splavih pa drži, si prebral? Res šok, ko sem to izvedel. Da se ti "žene" toliko skurbajo in dajo pobit več lastnih otrok, kot pa so jih Nemci v celotni 2 svetovni vojni pobili iz vrst srbskega naroda. Verjetno jih opravičuje dejstvo, da je bilo prelomno leto milenijuma haha. Res moralen narod, ane?"

:)):)):)):D

Sine, take teme so pretežke zate, drži se raje košarke.

Še posebej neumna je izjava, da so te statistike skrivnost (ne, niso) in da so znak nemoralnosti. Nemoralna je tvoja zabitost.

Ko boš odrastel (ker te očitno leta 1999 ni bilo na svetu) boš pa morda prebral, da so leta 1999 na državo letele bombe, v državi je bila vojna, kriza pa je bila tako huda, da je še Slobo raje spokal v Haag, kot pa da bi končal na prvi telegraf štangi.

Ko se boš enkrat reinkraniral boš pa morda postal dovolj razgledan, da bi vedel, da je rast števila splavov v vojnah običajen pojav, ker so takrat ljudje toliko bolj obupani kot sicer. In število splavov je bilo med vojno višje kot prej po vsej bivši Jugi. Neverjetno.

Kayzon je izjavil:

segedin740 je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Še dobro, da imajo asfalt iz kjer prihajajo. Ne vem, zakaj bi šlo zokiju na živce, da imajo Nikolo Teslo? A zato, ker sedaj Hrvati trdijo, da je bil Hrvat? Who da fak je pa Mulutin in kdo Pupin - kdo sta ta dva, kaj ima zoki z njima - tukaj si me izgubil. Sta tudi lopova?

Luka je pa Slovenec al ni?

Slovenec je postal ker se lahkoavtohtoni hvalite z njim drugače bi bil tako kot ti praviš navaden Srbijanec...
Ko boš v Sloveniji našel veličino teh znanstvenikov se potem javi...

Kolikor vem srbjanci nam ceste pometajo in dvigala popravljajo, in ne mi njim?

to so v večini Bosanci!

srbjanci nam opravljajo nizko rangirana dela. Tudi ceste pometajo in WCje čistijo. Verjetno skupaj z bosanci, in pa tudi šiptarji. Vsi so iz tretjerazrednih držav, polpismeni in polcivilizirani. Ne vem zakaj ti to gre v nos. Tako pač je. Opravljajo najnižja dela v naši državi, in tudi drugod po EU. Ker za kaj več niso sposobni. Ali je radnik, ali pa lopov. Vedno pa na socijalni prisesan. Tako je to s srbi. Si vedel, da je priobalna regija največja regija pri nas v količini podeljenih socijalnih pomoči? Ti postrežem z narodnostno strukturo priobalne regije, in zakaj je tam največ parazitov. Ugani, katere narodnosti so prejemniki v večini?

Prav tako ne razumem kakšne težave imaš z Luko Dončićem - kaj ima on sedaj z dejstvom, da so srbjanci prevaranti, lopovi in primitivci? In pa šeenkrat, kolikor vem je Luka Slovenec, in ni srb. A mu ni foter neki kosovar, ima šiptarske korenine? Je potem šiptar? Ok, koga briga...On pravi, da je Slovenec. Jaz mu verjamem.

O znanstvenikih ne bi komentiral, ker nimajo ničesar z dejstvom, da je srb že na splošno - ne samo zoki - lopov in prevarant po duši. Brezpredmetno. Pravkar je zokijev sin v preiskavi, kjer so opeharili neko podjetje za 1,6 milijona EUR. Tipično za srbjanca.

Tista o splavih pa drži, si prebral? Res šok, ko sem to izvedel. Da se ti "žene" toliko skurbajo in dajo pobit več lastnih otrok, kot pa so jih Nemci v celotni 2 svetovni vojni pobili iz vrst srbskega naroda. Verjetno jih opravičuje dejstvo, da je bilo prelomno leto milenijuma haha. Res moralen narod, ane?

Torej, na splošno znano je, ne samo pri nas, kdo in kaj je srbin, in zoki ni noben angelček.

Od kje tako nagnusno sovrastvo do srbov.. Zakaj je tako pisanje dovoljeno tukaj na forumu,ce pa napisem da nekaj proti ciganom me takoj moderator zbrise cc.

+++
Tudi moderatorji ne marajo Zokita :-D

Noben ga ne mara, ker je lopov in nategun. Poglejte njegovega sina, ki je sedaj v preiskavi. Če to ni SAMO še dodaten dokaz, da je foter enako primitivno čefursko lopovsko govno, potem ne vem, kaj je. Srbjanci so večinoma nateguni, lopovi in prevaranti.

Tako kot nekateri člani foruma tukaj, ko jih postaviš pred dejstva, pa že hitijo neke znanstvenike omenjat, neke računalniške revije (lol wtf) in neke vojne, ki naj bi opravičile njihove polcivilizirane navade, in podobno. Kot da sem jaz sedaj kriv, ko so se te opice med sabo posiljevale in ubijale na najbolj aboten živalski način. Ironija je pa ta, da statistika govori o Beogradu z okolico, o srbkinjah, napumpanih s strani srbov, zaradi milenijuma in praznovanj. Ne pa zaradi posilstev lol...Nisem vedel, da so Hrvati in Bosanci leta 1999 po Beogradu in okolici posiljevali srbkinje. Tip pa krivi neke vojne in posilstva...Svašta...Vse, samo da se resnica o njih ne izve, in da izpadejo angelčki, ki pa to niso. Daj, postrezi s statistiko, če praviš, da je javno dostopna? Da te vidimo, ali si človek beseda, ali si prevarant, kot se za "tvoje" spodobi.

Resnica jih boli, jo ne marajo. Že to, da se počutijo osovražene, pa čeprav jim poveš samo dejstva, veliko pove o njih. Potem pa ad hominem, ko ni kontra argumentov. Se počutijo visoke, ker ti rečejo "sine" in podobno, pa čeprav sem verjetno 2x toliko star, kot je on. S 14 leti sem gledal, kako je TO pobila 8 vojakov JLA, 200 metrov stran od mojega doma. "Sine" mi pravi papak, haha... Tipično za njih. Potomci svojih parazitskih socijalnih nepismenih, neciviliziranih očetov, pometačev cest in popravljalcev dvigal. Ki so prvič sploh videli elektriko in vodo iz pipe pritečt, ko so k nam prišli v 70tih letih; pa čeprav je Nikola Tesla njihov znanstvenik, kot mi tukaj hitijo razlagati nekateri, ki bi radi oprali svoje poreklo, večina njih sploh vedeli niso, da elektrika obstaja. Ironija? Ki še danes, po 30 letih življenja pri nas, ko mu rečeš dober dan, odvrne z "molim". Ki doma voli politika, ki je skozi njegovo vas speljal asfalt 5 let nazaj, ker je mislil, da ga je Bog obdaril...

Ne pametuj mi, ker pojma nimaš. Si preveč zelen, da bi ti meni pamet solil, "sine".

Vi desničarji ste tako predvidljivi :))

Najprej, z namenom diskreditacije Zokita privleči ven rast števila splavov leta 1999 v Beogradu je naravnost deplasirano.

Nato, omenjati rast števila splavov v kontekstu nemoralnosti je pozicija skrajneža, in takim ni mesta v moderni družbi. Spokajte v nekam daleč in se tam pejte tele vaše ekstremistične scene.

In še, nehaj fabricirati, posilstev nisem niti omenil. Spet se izkažeš kot neizobražen, ker nisi razumel kaj pomeni, če navedem, da je demografsko dejstvo, da v družbi v času krize ali v času vojne vedno poraste število splavov. Za tvoje neznanje pa je kriva skrajna pozicija, ki ti onemogoča se izobraziti o izjemno kompleksni temi (to ni Zoki, ampak splav).

Teme, ki so izjemno kompleksne je praviloma zelo kompleksno tudi reševati. Postaviti se na stališče, ki predpisuje najbolj enostavno rešitev (tvoje enačenje splavov s pobijanjem med 2. svetovno) pa kaže, da si tozadevno premalo izobražen in verjetno ideološko obremenjen.

Newsflash: demonizacijo (in dejansko prepoved= splava je desničarska ideologija skozi tisočletja že preizkusila, in bila pri tem popolnoma neuspešna. Splav je vedno obstajal, pa če ste ga skrajneži še tako problematizirali. Zanimivo pa je, da v kolikor tolikor normalnih družbah, kar RS je, število splavov pada že skoraj 40 let, kljub temu da je to ustavna pravica žensk. Toliko splavov kot danes v moderni družbi je najmanj v vsej človeški zgodovini!!!

To temo pusti pri miru, dokler ne boš kompetenten o njej razpravljati. Predsem pa tega ne počni v temah o Zokitu. That's just bananas.

Očitno imaš težave s funcionalno pismenostjo. Nikogar ne briga splav, postregel sem s podatkom o opravljenih splavih v obdobju 6 mesecev, ZARADI PRAZNOVANJA MILENIJUMA IN ZABAV. Ti mi pa mečeš neka posilstva s strani tujih sil, ki naj bi posiljevali v Beogradu in okolici. V Beogradu niso posiljevali Hrvatje in Bosanci, ampak je prišlo do spočetij ogromno otrok zaradi zabav in praznovanja leta 2000, aka prehoda v novi milenijum. Ker si nepismen, niti tega ne znaš prebrat in kometiraš tisto, kar si sam izmisliš in poizkušaš izpasti razgledan. V BEOGRADU NI BILO NE VOJNE, NE POSILSTEV. Pa to nisi, ker si rekel da statistika obstaja, ampak ne pokažeš kje. Torej tukaj lahko s tvojimi abotnimi nebulozami takoj zaključiva, ker nisi sposoben dojeti danega, trdiš, da obstaja statistika, se zlažeš, potem pa statistike od nikoder. Si pokazal svojo globino.

Bistvo tega o največjem pomoru nerojenih srbjancev kar s strani lastnih mater je bilo, da nekako ljudje dojamete, kdo in kaj so srbjanci. Da so se kurbali podolgem in počes zaradi "novega leta" in žuriranja. In ne zaradi posilstev. Da so primitvci, nepošteni, lopovi in goljufi; da se take stvari pač ne dogajajo povsod po svetu, ampak samo v najbolj primitvnih delih sveta. Recimo v podsaharski Afriki. Amapk Afrika statistično zaostaja za srbijo. In kultura polciviliziranih, tretje razrednih narodov se kaže v takih dejanjih. In Zoki je odličen primer tega, prav tako njegov abotni lopovski sin, ki je trenutno v preiskavi zaradi kraje 1,6 milijona EUR nekemu podjetju. Kakršen oče, takšen sin. Da o odpisu dolgov s strani pravne mafije sploh ne govorim. Srbin ko srbin.

Šeenkrat - Zoki je pola srbin, vzgajan v stilu srbjancev. Torej nategunov, lopovov, lažnjivcev in parazitov, kriminalcev - pritepenih srbov. Točno takih, ki parazitirajo našo družbo že leta in leta. Vprašaj recimo Avstrijca, kaj si misli o srbih? Ali pa Nemca. Lahko tudi Italijana. Tudi Danci so mi znali povedat, zakaj srbjancev ne marajo.

Absurdno se mi zdi, da ste tukaj nekateri abotni do te mere, da ste zokija in primitivne srbjance pripravljeni celo branit, in ravno včeraj je še en srbjanski čefur podlegel sredi Lublane, ker je bil ustreljen s strani drugega čefurja. Še en "stereotip" ali pa splošno znano dejstvo, da so srbi večinoma lopovi, goljufi in nateguni; nesposobni se prilagajat, ne zna našega jezika, kriminalec, parazit na socijalni; ali pa barva gradbene odre lol. Po 30 letih ti na besedno zvezo "dober dan" še vedno odgovori z "molim". Dobesedno polcivilizirani divjaki; in taki niso poštenjaki.

Dalje, očitni potomci proletarskih, nepismenih srbjancev tukaj stalno mečete neke znanstvenike naprej, aka Nikola Tesla itd...ko pa so vaši polpismeni očetje, ko so prišli k nam delat najnižja družbena dela, elektrike nikoli v življenju videli niso, ampak šele ko so prišli v Slovenijo. In to sploh ni veliko časa nazaj. ŠE danes se najdejo taki, iz srbskih "brda". Enako pitno vodo pritečt iz pipe. Kaj ti rabi Nikola Tesla, če si pa ti dobesedno majmun. In se tako tudi obnašaš na vsakem koraku.

Sedaj pa negiraj stvari, ki sem jih napisal, če moreš. Prav tako postrezi s statistiko splavov, vzrok katerih naj bi bilo posiljevanje Hrvatov in Bosancev v Beogradu in okolici, po tvojem zaradi neke vojne (lol). Vse bi storil, samo da bi speljal bistvo stran, ker nimaš proti argumenta. To je vse kar premoreš.

Če niti ne veš o čem je tema, in se sprenevedaš, in če nisi niti toliko dojemljiv, o katerih splavih govorim, je brez veze da sploh odgovarjaš; samo preusmerjaš temo in potem ti je treba razložiti, o čem se sploh gre.

Ne bo šlo. Sem bil dovolj jasen. Samo ti nočeš sprejet dejstev, ker ti ne odgovarjajo. Resnica boli, sine.

Torej, pokaži, da si mož beseda - pokaži statistiko, ker trdiš, da obstaja - če jo ne pokažeš, si samo tipičen papak, nategun - ko i tvoj deda i tata, jel?

Unchancy je izjavil:

Drugače pa, who gives a shit? Meni je popolnoma vseeno za tele tvoje krvna zrnca neumnosti. Slovenija je že zdavnaj izgubljena, če začnejo Albanci na način, kot se je zgodil na Kosovu, bo tebe bolj bolelo kot mene.

To je smešno, seveda bo bolj bolelo tebe, ker je to tvoj narod,tvoja hiša in tvoj jezik, jaz grem lahko v tujino, jaz že itak ne spadam sem, po tvojih merilih, ti pa!
Tako kot Srbe dol zelo boli da so jim ukradli Kosovo, Slovenci pa podpirate...

Boli tebe. Namesto, da bi šel štepat Deco v nerazvito državo, kjer pišejo grabljiščico in razmišljaš o tujini. Zelo srbsko. Kako bote šele jokali, ko vam bodo vzeli Smrderevo.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Kayzon ()

luli je izjavil:

Boli tebe. Namesto, da bi šel štepat Deco v nerazvito državo, kjer pišejo grabljiščico in razmišljaš o tujini. Zelo srbsko. Kako bote šele jokali, ko vam bodo vzeli Smrderevo.

Boli me, ko berem tvoje poste, zelo nerazumljivo, slovenština 1!

Slovenija ima nataliteto 1,6. optimalna je 2.2plus, glede na to, da nočete otrok delati, bo težka!
Ali ostati avtohton in se manjšati ali pa vzeti tujce?
Projicirate se za Švicarje, ko greste v tujino, vas dajo vse v isti kontekst, Balkanci!
V Slovenijo, pa lahko dobite samo exyu!
Še kolcalo se vam bo po exyu ljudeh krščanskega porekla, ko boste morali kot severnjaki vzeti in Afrike,Arabije in Azije, potem boste resnično videli kriminal,geta in terorizem...

Scaramouche3 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

To je smešno, seveda bo bolj bolelo tebe, ker je to tvoj narod,tvoja hiša in tvoj jezik, jaz grem lahko v tujino, jaz že itak ne spadam sem, po tvojih merilih, ti pa!
Tako kot Srbe dol zelo boli da so jim ukradli Kosovo, Slovenci pa podpirate...

Hiša se proda in gre drugam. Narod si je pa sam kriv. Otroci upam bojo študirali v tujini in tam ostali.

PS: Kako bo mene bolj bolelo kot tebe, a nisi ti "avtohton"?
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

Hiša se proda in gre drugam. Narod si je pa sam kriv. Otroci upam bojo študirali v tujini in tam ostali.

Zakaj si potem ti tukaj, pojdi še ti, če ti je tako vseeno.

Vse ob svojem času. Ampak baje boš itak ti šel prej - kot si napisal. :))
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Scaramouche3 je izjavil:

luli je izjavil:

Boli me, ko berem tvoje poste, zelo nerazumljivo, slovenština 1!

Slovenija ima nataliteto 1,6. optimalna je 2.2plus, glede na to, da nočete otrok delati, bo težka!
Ali ostati avtohton in se manjšati ali pa vzeti tujce?
Projicirate se za Švicarje, ko greste v tujino, vas dajo vse v isti kontekst, Balkanci!
V Slovenijo, pa lahko dobite samo exyu!
Še kolcalo se vam bo po exyu ljudeh krščanskega porekla, ko boste morali kot severnjaki vzeti in Afrike,Arabije in Azije, potem boste resnično videli kriminal,geta in terorizem...

Trenutno sem navdušen nad azijkami. Verjetno zaradi telefona, ki je tudi azijski. Skratka nameravam ostati in pričakati te ženske ter narediti prirast in ne kot ti hvaliti Srbije, hkrati pa spizditi čim dalje.

Trenutno sem navdušen nad azijkami. Verjetno zaradi telefona, ki je tudi azijski.

Hehe, res je, samo na njem jih boš v življenju lahko videl, in seveda občeval z njimi...
Polom od človeka...

Scaramouche3 je izjavil:

Trenutno sem navdušen nad azijkami. Verjetno zaradi telefona, ki je tudi azijski.

Hehe, res je, samo na njem jih boš v življenju lahko videl, in seveda občeval z njimi...
Polom od človeka...

Tudi jaz ne. Mogoče pa se jih bom ustrašil in pred njimi zbežal, kot si ti iz Srbije.
Ampak zaenkrat so plani drugačni.
Ampak zdaj pa med nama: Misliš, da je Zoki baraba?

Zgodovina sprememb…

luli je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Polom od človeka...

Tudi jaz ne. Mogoče pa se jih bom ustrašil in pred njimi zbežal, kot si ti iz Srbije.
Ampak zaenkrat so plani drugačni.

Jaz sem rojen tukaj, fotr od dol, mama Slovenka..
Rečeš to tudi ljudem ki so italijanskega ali germanskega porekla v Sloveniji?
Gredo oni tudi tam od kod so starši?

Misliš, da je Zoki baraba?

Če je na lestvici barab Janša 10, je Zoran 1,5

Zgodovina sprememb…

Skratka glede na Kosovarja samo nekaj km razlike. Ne, ker se imajo tisti ponavadi za Slovence. Tudi črnci v Nemčiji se imajo in tudi so Nemci. Edino srbski Slovenci. To je nekaj novega zame.

Zgodovina sprememb…

Tudi črnci v Nemčiji se imajo in tudi so Nemci. Edino srbski Slovenci. To je nekaj novega zame.

Glede na to da sem dal 90ta čez in ne glede na to kako sem mislil, da sem Slovenec, so vsi taki kot ti rekli da nisem.
Če rečeš da si Slovenec in si na ić se ti smejejo, kot, kako boš Slovenec s tem priimkom.
Če rečeš, OK, daj mi status manjšine, rečejo taki kot ti, a se nočeš integrirati?
Torej je catch22..
In to da se v tujini, manjšine imajo kot avtohtoni je iz trte zvito.
Prej bo Nemčija dobila kantone in odcepitve, kot da se bodo Turki,črnci in ostali imeli za Nemce...
Kje ti take ven mečeš mi ni jasno...

In zdaj se maščuješ, tako da podpiraš Miloševića, Putina in podobne like?
Torej vprašanje zate: Si ti vsaj pol toliko poštenjaka kot Janković?

luli je izjavil:

Zakaj lažeš, kje sem to napisal?

Hey unchanchy a moje poste brišeš,njegova podtikanja in laži pa ne?

Scaramouche3 je izjavil:

luli je izjavil:

Ah, danes kažem svojo omnipotentnost pač na takšen način.>:D
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Unchancy je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

luli je izjavil:

Ah, danes kažem svojo omnipotentnost pač na takšen način.>:D

zrelo za spletno oko...

:)):)) It never fails with some specific people...
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Unchancy je izjavil:

:)):)) It never fails with some specific people...

We will see what they say... ;)

Najboljše, da se pritožiš BF, ker sem ti izbrisal post. :))

In da te parafraziram:

Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

Unchancy je izjavil:

Ne za to, ampak da lahko mene nekdo obtoži nečesa kar nisem rekel, ti pa nič ne narediš in se s tem hvališ.
Ksenofobijo ki si jo v tem forumu določeni privoščijo s podporo moderatorjev je naravnost kriminalna, in se nebi kaj takega upali če bi bila oseba druge rase ali pa seksualne orientacije...

Scaramouche3 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

Ne za to, ampak da lahko mene nekdo obtoži nečesa kar nisem rekel, ti pa nič ne narediš in se s tem hvališ.
Ksenofobijo ki si jo v tem forumu določeni privoščijo s podporo moderatorjev je naravnost kriminalna, in se nebi kaj takega upali če bi bila oseba druge rase ali pa seksualne orientacije...

Lahko začnemo kar s tem postom:

https://slo-tech.com/forum/t804621/p781...
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Evo še bom opravičil.

Scaramouche3 ni nikoli podpiral Jankovića, Miloševića ali Putina. Od nekdaj mu je bil Jajo najbližji.

Zgodovina sprememb…

tony1 ::

"
Očitno imaš težave s funcionalno pismenostjo. Nikogar ne briga splav, postregel sem s podatkom o opravljenih splavih v obdobju 6 mesecev, ZARADI PRAZNOVANJA MILENIJUMA IN ZABAV. Ti mi pa mečeš neka posilstva s strani tujih sil, ki naj bi posiljevali v Beogradu in okolici. V Beogradu niso posiljevali Hrvatje in Bosanci, ampak je prišlo do spočetij ogromno otrok zaradi zabav in praznovanja leta 2000, aka prehoda v novi milenijum. Ker si nepismen, niti tega ne znaš prebrat in kometiraš tisto, kar si sam izmisliš in poizkušaš izpasti razgledan. V BEOGRADU NI BILO NE VOJNE, NE POSILSTEV. Pa to nisi, ker si rekel da statistika obstaja, ampak ne pokažeš kje. Torej tukaj lahko s tvojimi abotnimi nebulozami takoj zaključiva, ker nisi sposoben dojeti danega, trdiš, da obstaja statistika, se zlažeš, potem pa statistike od nikoder. Si pokazal svojo globino.

Bistvo tega o največjem pomoru nerojenih srbjancev kar s strani lastnih mater je bilo, da nekako ljudje dojamete, kdo in kaj so srbjanci. Da so se kurbali podolgem in počes zaradi "novega leta" in žuriranja. In ne zaradi posilstev. Da so primitvci, nepošteni, lopovi in goljufi; da se take stvari pač ne dogajajo povsod po svetu, ampak samo v najbolj primitvnih delih sveta. Recimo v podsaharski Afriki. Amapk Afrika statistično zaostaja za srbijo. In kultura polciviliziranih, tretje razrednih narodov se kaže v takih dejanjih. In Zoki je odličen primer tega, prav tako njegov abotni lopovski sin, ki je trenutno v preiskavi zaradi kraje 1,6 milijona EUR nekemu podjetju. Kakršen oče, takšen sin. Da o odpisu dolgov s strani pravne mafije sploh ne govorim. Srbin ko srbin.

Šeenkrat - Zoki je pola srbin, vzgajan v stilu srbjancev. Torej nategunov, lopovov, lažnjivcev in parazitov, kriminalcev - pritepenih srbov. Točno takih, ki parazitirajo našo družbo že leta in leta. Vprašaj recimo Avstrijca, kaj si misli o srbih? Ali pa Nemca. Lahko tudi Italijana. Tudi Danci so mi znali povedat, zakaj srbjancev ne marajo.

Absurdno se mi zdi, da ste tukaj nekateri abotni do te mere, da ste zokija in primitivne srbjance pripravljeni celo branit, in ravno včeraj je še en srbjanski čefur podlegel sredi Lublane, ker je bil ustreljen s strani drugega čefurja. Še en "stereotip" ali pa splošno znano dejstvo, da so srbi večinoma lopovi, goljufi in nateguni; nesposobni se prilagajat, ne zna našega jezika, kriminalec, parazit na socijalni; ali pa barva gradbene odre lol. Po 30 letih ti na besedno zvezo "dober dan" še vedno odgovori z "molim". Dobesedno polcivilizirani divjaki; in taki niso poštenjaki.

Dalje, očitni potomci proletarskih, nepismenih srbjancev tukaj stalno mečete neke znanstvenike naprej, aka Nikola Tesla itd...ko pa so vaši polpismeni očetje, ko so prišli k nam delat najnižja družbena dela, elektrike nikoli v življenju videli niso, ampak šele ko so prišli v Slovenijo. In to sploh ni veliko časa nazaj. ŠE danes se najdejo taki, iz srbskih "brda". Enako pitno vodo pritečt iz pipe. Kaj ti rabi Nikola Tesla, če si pa ti dobesedno majmun. In se tako tudi obnašaš na vsakem koraku.

Sedaj pa negiraj stvari, ki sem jih napisal, če moreš. Prav tako postrezi s statistiko splavov, vzrok katerih naj bi bilo posiljevanje Hrvatov in Bosancev v Beogradu in okolici, po tvojem zaradi neke vojne (lol). Vse bi storil, samo da bi speljal bistvo stran, ker nimaš proti argumenta. To je vse kar premoreš.

Če niti ne veš o čem je tema, in se sprenevedaš, in če nisi niti toliko dojemljiv, o katerih splavih govorim, je brez veze da sploh odgovarjaš; samo preusmerjaš temo in potem ti je treba razložiti, o čem se sploh gre.

Ne bo šlo. Sem bil dovolj jasen. Samo ti nočeš sprejet dejstev, ker ti ne odgovarjajo. Resnica boli, sine.

Torej, pokaži, da si mož beseda - pokaži statistiko, ker trdiš, da obstaja - če jo ne pokažeš, si samo tipičen papak, nategun - ko i tvoj deda i tata, jel?"

Nehaj nakladati, še posebej ne nakladaj 5 strani in nato, ko res ne moreš več, ne začni pisati v srbohrvaščini v temi, kjer se pljuva po Zokitu. Izpade nekredibilno.

Sam si nakladal o tajnih statistikah, zdaj jih bo pa nek forumaš iskal? Hahahaha. Statistike abortusov se seveda vodijo v vseh normalnih državah in niso nobena državna skrivnost.

Enačenje splava s poboji je desničarski ekstremizem. Poceni populistična propaganda okrog katere je enostavno mogoče mobilizirati naivne ljudi (uboj = bad, torej splav = bad). To je popolnoma narobe, splav zmanjša količino trpljenja na tem svetu. To so potrdile tudi empirične izkušnje, npr. v ZDA, kjer je z legalizacijo splava v samo nekaj desetletjih izjemno padlo število serijskih morilcev. Ti so bili *vedno* izjemno zanemarjeni/zlorabljeni že kot otroci v primarnih družinah.

Še tretjič pa nisi razumel, kaj pomeni stavek, da med vojno število splavov naraste. Kakšen debil moraš biti, da pišeš o tem, da v Beogradu leta 1999 niso bilo tujih vojsk, ki bi tam posiljevale? To ve vsak otrok, ki je zrastel na Balkanu. A sem kje pisal o posilstvih? O tujih vojskah, ki so okupirale Zokiland? Ne, nisem.

Napisal sem, da so na državo letele bombe, kar je vojna. Demografsko dejstvo je, da se število splavov (in popolnoma normalno je, da gre za splave, ki niso nujno posledica posilstev, samo vi desničarji tega še kar ne morete razumeti. Ne boš verjel, nobena oteževalna okoliščina ni, da so bili to splavi zaradi žurov. Vzrok je nekje drugje: C'est la guerre.) v okoliščinah, kjer so ljudje v stiski poviša. In okoliščine, kjer padajo bombe, so takšne okoličine. In taka je vojna.

Demoniziranje splava je nečloveško in za take, ki to počnejo ni prostora v družbi 21. stoletja. Prosim, nehaj pisati o splavu v tej temi.

Unchancy je izjavil:

Scaramouche3 je izjavil:

Unchancy je izjavil:

Lahko začnemo kar s tem postom:

https://slo-tech.com/forum/t804621/p781...

Ja ker desničarju tukaj konstantno pljuvajo Srbe,
Glej na kaj sem moral reagirati
Solatar pusti jih. Jaz te razumem in vem, zakaj se poistovetiš z onim zmešancem cigana in Srba.
ko pa tem istim tukaj daš vedeti da njihov kralj ni to kar trdijo je pa potem to originalna žalitev.
Če bi ti delal svoje delo, se take stvari nebi rabile objavljati!

Da ne govorimo o splošnem pljuvanju tony1 ki ima očitno kar privilegij vrhunskega naci posterja...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: tony1 ()

Posti tony1 so predolgi in se mi jih ne ljubi brati. >:D
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

Scaramouche3: Prvo heroji, potem grožnje, na koncu pa najbolj užaljeni. Si siguren, da si avtohtoni srbski Slovenec? Lahko bi bil tudi Rus!

Kayzon ::

luli je izjavil:

Skratka glede na Kosovarja samo nekaj km razlike. Ne, ker se imajo tisti ponavadi za Slovence. Tudi črnci v Nemčiji se imajo in tudi so Nemci. Edino srbski Slovenci. To je nekaj novega zame.

Samo idiot lahko to rece.. Nemcija ima ze cez 3milijonov turkov,ki se noce asimilirati do te mere,da rabijo ucitelje uciti turscine. V soli imajo detektorje za orozoja in podobne pizadirije,da ne zgubljam besed o crncih in drugih. Fuj.

tony1 ::

Unchancy je izjavil:

Posti tony1 so predolgi in se mi jih ne ljubi brati. >:D

Pomešao si bre, Stojane, pokojni muž bio je Hrvat, a ona naša. :))

solatko ::

luli - Zoki ji je pomagal, ker je bila v težavah, tako je vsaj po navodilih puklavca povedala, v zameno pa je ona ponudila sex, kar je bilo tudi del igre. Seveda je Twitko poskrbel, da se je snemalo in potem prilagodilo potrebam afere. Ker se je že naprej vedelo, da zlepljenka prisluhov na sodišču ne bo šla skozi, so bili obveščeni določeni novinarji - Reporter, nora24 in Finance, da se je afera prijela med ljudstvom, ampak JJ ni vedel, da bo to vžgalo samo pri desnih volilcih. Zoki je namazan z vsemi žavbami in je dojel tudi to igro ter jo odigral do konca, grem pa stavit gajbo, da ga v farmacevtko ni namočil, farmacevtka pa je, ko je spoznala igro JJ tudi spremenila svoje izjave, saj je vedela, da je v tej igri, ravno ona žrtveno jagnje SDS-a in njenega predsednika, kar so pokazale čisto vse, na Terstenjakovi sproducirane afere. Ko ni še skozi M, Elekta,... posli v Srbiji,.. so pripravili farmacevtko, ker so volilci baje občutljivi glede spolne nedotakljivosti pa so bili poizkusi zaman, ker je bila zadeva s strani SDS pripravljena tako šlampasto, da niti sami ne vrjamejo v to (podobno kot metki na določenih naslovih). Zoki je tako pameten, da je za sekto SDS nedotakljiv in se lahko na take insinuacije, samo smeji. Niti ene obravnave na sodiščih ni bilo treba preložit, zaradi odsotnosti ZJ, puklavec pa niti ene pošte ne dvigne.

segedin740 - Vprašaj Avstrijce, Nemce, Švicarje, Italjane,.... kaj si mislijo o Slovencih na njihovih tleh, izjema so Avseniki.
Delo krepa človeka

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: FireSnake ()

Dimnik ::

Solatko, pa komu ti, te izmišljene pravljice prodajaš, čist se ti je odpeljalo

FireSnake ::

Hahaha, kaj pa solatar naklada.
Prava komedija! Pleško je poskrbel, da se je snemalo, ko je opankovyć farmacevtko tišal :))
Pa prilagodilo se je ;((

Zokislav nič kriv, samo porival je. Neverjetno. Eni ste rekli, da se je solatarju odpeljalo: pa se mu je res :))
Je pa zabaven, to pa ja (ampak samo do neke mere).
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Solatar: Zoki je legenda za stare prdece. Edino kar verjamem v tvoji zgodbi je to, da je ni opalil. To pa zato, ker avtohtoni Srbi tega ne znajo. To delajo Albanci (Kosovarji) namesto njih starih prdcev.

ripmork ::

lol, kake mentalne akrobacije so v tej temi :))

Zoki se je umikal in vpil, preden je farmacevtka pridrvela v pisarno, planila nanj in ga zverinsko pokavsala! On ji je hotel gentlemansko zrihtat job v zameno za kavico pa popoldanski sprehod čez tivoli, sam sej veste, kake so ženske... pol jo je pa še enkrat klical, da si ne bi slučajno drznila to ponovit!

Pa to, da je tožilka prepozno podala dokaz v postopek in ga je bilo treba potem izločit ni sumljivo sploh, nje...

recmajkemi ::

Zakaj MOL noče povedati kje in kakšne kamere nadzorujejo prebivalce in obiskovalce...

https://www.panoptikon.si/2022/06/23/me...

Meni se zdi Shady AF,... nekako z roko v roki ob uveljavitvi Urbane.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377

Zgodovina sprememb…

solatko je izjavil:

luli - Zoki ji je pomagal, ker je bila v težavah, tako je vsaj po navodilih puklavca povedala, v zameno pa je ona ponudila sex, kar je bilo tudi del igre. Seveda je Twitko poskrbel, da se je snemalo in potem prilagodilo potrebam afere. Ker se je že naprej vedelo, da zlepljenka prisluhov na sodišču ne bo šla skozi, so bili obveščeni določeni novinarji - Reporter, nora24 in Finance, da se je afera prijela med ljudstvom, ampak JJ ni vedel, da bo to vžgalo samo pri desnih volilcih. Zoki je namazan z vsemi žavbami in je dojel tudi to igro ter jo odigral do konca, grem pa stavit gajbo, da ga v farmacevtko ni namočil, farmacevtka pa je, ko je spoznala igro JJ tudi spremenila svoje izjave, saj je vedela, da je v tej igri, ravno ona žrtveno jagnje SDS-a in njenega predsednika, kar so pokazale čisto vse, na Terstenjakovi sproducirane afere. Ko ni še skozi M, Elekta,... posli v Srbiji,.. so pripravili farmacevtko, ker so volilci baje občutljivi glede spolne nedotakljivosti pa so bili poizkusi zaman, ker je bila zadeva s strani SDS pripravljena tako šlampasto, da niti sami ne vrjamejo v to (podobno kot metki na določenih naslovih). Zoki je tako pameten, da je za sekto SDS nedotakljiv in se lahko na take insinuacije, samo smeji. Niti ene obravnave na sodiščih ni bilo treba preložit, zaradi odsotnosti ZJ, puklavec pa niti ene pošte ne dvigne.

segedin740 - Vprašaj Avstrijce, Nemce, Švicarje, Italjane,.... kaj si mislijo o Slovencih na njihovih tleh, izjema so Avseniki.

Zdej ko je pa solatko razložil, zdej je pa vse jasno. Nihče ne pozna Zokija tako, kot ga pozna njegov zemo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zdej ko je pa solatko razložil, zdej je pa vse jasno. Nihče ne pozna Zokija tako, kot ga pozna njegov zemo.

Ti ga očitno sigurno veliko bolj, sploh ko vidiš ić, veš vse o njemu, človek bi po tvojih postih sodeč mislil da spadaš v klan nekih ultra desničarjev, kot v moderatorja, ki na vse pretege poskuša biti nepristranski...

D3m ::

Zoki ji je pomagal, ker je bila v težavah, tako je vsaj po navodilih puklavca povedala, v zameno pa je ona ponudila sex, kar je bilo tudi del igre.

Solatko dela na MOL-u :D
|HP EliteBook|R5 6650U|

#000000 ::

solatko je izjavil:

Prvo vprašanje ni ali JJ je pošten ali ni
drugo v zgodbi farmacevtke so izločili samo prisluhe ki Zokija obremenjujejo (smo jih slišali preden so jih izločili) v vseh je govora če bo dala in kdaj.

tvoj poštenski župan, je pač izsilil blowyob in ga dokazano tudi dobil, le kasneeje so te dokaze izločili,

Preimenj se v JAN in mrda lahko pričakuješ enak support.

recmajkemi ::

Čeprav "izbrisani" posnetki... obstaja kak transkript, jih je javnost slišala? Se jih da še kje dobiti?
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377

Scaramouche3 je izjavil:

Ti ga očitno sigurno veliko bolj, sploh ko vidiš ić, veš vse o njemu, človek bi po tvojih postih sodeč mislil da spadaš v klan nekih ultra desničarjev, kot v moderatorja, ki na vse pretege poskuša biti nepristranski...

O njemu vem zgolj to, kar je objavljeno v medijih. Sicer pa že dolgo nisi objavil kakšne rasistične slike o Jajotu. Si se pomehkužil?

D3m je izjavil:

Zoki ji je pomagal, ker je bila v težavah, tako je vsaj po navodilih puklavca povedala, v zameno pa je ona ponudila sex, kar je bilo tudi del igre.

Solatko dela na MOL-u :D

Solatko sploh ni Ljubljančan, torej se po kriterijih nekaterih sploh ne bi smel oglašati na tej temi.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

««
7 / 23
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lokalne volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Problemi človeštva
25248277 (41797) SimplyMiha
»

Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30190228 (84766) lexios

Več podobnih tem