Forum » Loža » Persen
Persen
Yossarian ::
A ve kdo mogoče, zakaj po celi Sloveniji ni možno dobiti Persena (tudi Forte ni)? Kdaj bo prišel? Kje se ga da dobit, v kateri državi?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
floyd1 ::
Urbanija je menda celotno SLO zalogo pokupil. Novo delovno mesto, novo kreganje, pa spet potrebuje nekaj za živčke. (moral sem)
cias ::
Trenurno je zelo hudo pomankanje zdravil, tudi tistih na recept. Znanka je morala za nujna zdravila v eno vaško lekarno 2 uri stran.
VelkBla ::
Sanolabor tega nima? Lekarnar ima nekaj podobnega, ampak kar dražje (napram drugim lekarnam). V bistvu večina lekarn ima Personan (podobna različica), ampak ne pa Persena. Vprašaj še Lekarne MB, Moja Lekarna (Žužemberk).
cias ::
Aja, poglej malo za alternative, iherb ma zelo veliko take robe. Samo tudi oni imajo pomankanje. Sem redna njihova stranka in kar se dogaja sedaj prej 15 let nisem videl.
V Mariboru nima nobena lekarna, na spletu se tudi vedno izpiše, da ni na zalogi.
Hvala, bom probal. Ni za mene, ampak za mojega bližnjega.
mojsterleo ::
Btw možno je, da navadnega Persena nimajo ker je proizvajalec oz. nosilec licence Alvogen.
Persenosan (najmočnejši) pa še dela Lek.
Persenosan (najmočnejši) pa še dela Lek.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Suha usta zjutraj (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9620 (6097) | cias |
» | Lekarne Ljubljana žrtev izsiljevalskega virusa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 31056 (17656) | acookook |
⊘ | Persen in Seldiar tablete.Oddelek: Loža | 9375 (8579) | zee |
» | FDA se bori proti ilegalnim spletnim lekarnam (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 7922 (6780) | gruntfürmich |