Forum » Problemi človeštva » Zelo star Življenje in tehnika - globalno segrevanje
Zelo star Življenje in tehnika - globalno segrevanje
brbr21 ::
Fotr je bil naročnik ŽiT-a od pamtiveka in mi je v spominu ostal članek o segrevanju zemlje in risba Olimpijskega štadiona v Muenchenu obdanega s puščavskimi sipinami. Ne vem ali je bil strokoven članek, ali pa celo samo ZF zgodba na koncu.
Hudo aktualno 45 let kasneje. Očitno je bilo že takrat zavedanje oz znanje kam šofiramo in kaj nam sledi.
Po spominu bi to moralo biti skoraj 100% pred letom 1978, ko so spremenili izgled revije in tam po letu 1974. Žal je fotr nekoč dobil napad pospravljanja in šo vsi ŽiTi romali v nepovrat. Če ima kdo slučajno te številke še vedno pri sebi, ali pa dostop do starih številk, bi bil zelo hvaležen za to sliko/članek. TZ web arhiv ne seže tako daleč.
Hudo aktualno 45 let kasneje. Očitno je bilo že takrat zavedanje oz znanje kam šofiramo in kaj nam sledi.
Po spominu bi to moralo biti skoraj 100% pred letom 1978, ko so spremenili izgled revije in tam po letu 1974. Žal je fotr nekoč dobil napad pospravljanja in šo vsi ŽiTi romali v nepovrat. Če ima kdo slučajno te številke še vedno pri sebi, ali pa dostop do starih številk, bi bil zelo hvaležen za to sliko/članek. TZ web arhiv ne seže tako daleč.
Zimonem ::
Nisem ziher. Nekaj jih imam še izpred 80ih, vsaj sumim. To so tiste z belo naslovnico? Samega članka se ne spomnim. Sicer pa nuk.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Zimonem ()
link_up ::
hmm, imam nekje spravljene te stare stevilke, pa bom pobrskal, ce najdem...okvirno do leta 80?
In and Out
FrRoSt ::
Ni šlo za ZF! Se pa marsikdo vede in obnaša tako, kakor da gre še sedaj za ZF.
Sem že pred časom na slotechu nalepil povezavo do francoskega dokumentarca Led in zrak! Pa ga poišči, če upaš.
https://lupiga.com/filmovi/led-i-nebo-f...
Sem že pred časom na slotechu nalepil povezavo do francoskega dokumentarca Led in zrak! Pa ga poišči, če upaš.
https://lupiga.com/filmovi/led-i-nebo-f...
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenske računalniške revije - še obstajajo? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16441 (14272) | Phantomeye |
» | Skeniranje starih revij (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18784 (13241) | Alamar |
» | POZOR vsi ljubitelji znanstvene fantastike! (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 17510 (12682) | Tanja.C |
» | Sevanje računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8329 (7255) | Pyr0Beast |