» »

Omrežje - A1 ali Telekom

Omrežje - A1 ali Telekom

Magdalanica ::

Že nekaj časa imam težave s telefonom. Ko me kdo pokliče in se javim me nič ne slišijo. Pa to se zgodi čisto tako naključno. Lahko se derem v telefon pa nič. Jaz njih popolnoma slišim. Čudno je ker je praktično loterija kar se tega tiče. Ko pa nazaj pokličem pa vse štima.

Danes sem imela dva klica od staršev in brata. Telefon je bil ves čas v mojem vidnem polju. Enkrat naključno vzamem telefon s sabo in se sprehodim do balkona. Pridem nazaj v sobo in kar naenkrat vidim dva sporočila o zgrešenih klicih. Za znoret.

Ko sem bila še na predplačniškem sistemu pri telekomu nisem nikoli v dveh letih zaznala težav. Potem sem menjala na bob ker imajo bolj ugodno ampak imam težave kot sem jih opisala zgoraj. Najprej sem pomislila da je s telefonom kaj narobe ampak ko sem ugotovila da klici včasih normalno delajo sem začela sklepat da je nekaj narobe z omrežjem. Brat živi v isti hiši kot jaz in je prav tako na bobu ampak teh težav nima.

Imate tudi vi kakšne podobne izkušnje?
Zanima me tudi glede vseh ponudnikov na katerih omrežjih so. Če se ne motim bob uporablja omrežje A1, telekom ima svoje, izimobil uporablja telekomovo. Kateri so še drugi ponudniki in katera omrežja uporabljajo? Kar se same rabe tiče zelo malo koristim klic/sms enote in podatke.

shadeX ::

Najprej sem pomislila da je s telefonom kaj narobe ampak ko sem ugotovila da klici včasih normalno delajo sem začela sklepat da je nekaj narobe z omrežjem.


To ne izvzame telefona kot krivca za tvoj problem.

Brat živi v isti hiši kot jaz in je prav tako na bobu ampak teh težav nima.


A ste na LTE ali 3G omrežju? Koliko črtic signala mata oba na telefonu?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: shadeX ()

Magdalanica ::

Na telefonu imam izbrano 4G (reccomended). Običajno kaže 2 črtici, občasno 1. Pri bratu sem videla 2. Ko sva danes doma govorila je rekel da sem bila nedosegljiva. 10 minut pred njim pa me je klical še eden od staršev ki prav tako pravi da sem bila nedosegljiva. Prejšni teden je bil enak scenarij le da me je klicala bratova žena. Sem bila na isti lokaciji ob podobni uri - v svoji sobi okrog desete ure dopoldan.

Če izberem 3G kaže le eno črtico, če pa 2G pa skoči na 4.

Rahlo sklepam da je težava že moja soba ker se ne spomnim da bi imela težave s klici kadar se ne nahajam v njej. Razen če prenosnik ali monitor vplivata na signal? Telefon imam vedno pod monitorjem in je praktično nemogoče da bi zgrešila klic.

Mogoče najboljše da menjam ponudnika?

PINki ::

Zgleda, da imas preslab signal in si obcasno nedosegljiva. Ebat ga.

shadeX ::

Če maš tak signal pol mogoče bo res to krivec, sploh če pri telekomu ni bil problem in si mela boljši signal.

Vuli ::

da nima veze kak voWifi. tudi meni se to dogaja. včasih po nekaj 10sek se ne slišimo več oz on mene ne, jaz njih slišim.
|Gb x570 Pro|R9 5900x|32GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

gregor_m ::

Moja mama je imela podoben problem. Telefon ji ni zvonil ampak je dobila samo SMS o nedosegljivosti. Zanimivo, da ko sem naredil izklop/vklop telefona je tezava izginila. Ima pa nek super poceni huawei telefon.

jb_j ::

Isto Sranje:
Telekom prodaja Neo,
A1 prodaja A1....


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4108 109 110 111 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
55341335143 (2345) amacar
»

Hot, BOB, Telemach in vse ostalo (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
15652821 (15149) V-i-p
»

Težava s signalom (razpisujem simbolično nagrado! :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
5410386 (5246) Ahim
»

Katerega operaterja priporočate (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
6519713 (12468) Invictus

Več podobnih tem