Forum » Loža » Pomoč pri nakupovanju iz AliExpressa in drugih spl. strani
Pomoč pri nakupovanju iz AliExpressa in drugih spl. strani
gromstrela ::
Živijo.
Preko spleta (predvsem AliExpressa) si želim naročiti nekaj izdelkov. Ker svoje kreditne kartice nimam (sem še mladoleten) iščem osebo, ki bi to storila zame.
Postopek bi izgledal nekako takole: Jaz pošljem seznam oz. nakupovalno košarico osebi, ki te izdelke zame naroči. Jaz ji v kuverti po pošti pošljem denar, oseba pa meni pošlje vse izdelke skupaj v paketu, ki ga potem prevzamem na paketomatu.
Seveda bi oseba ki bi zame to storila obdržala del provizije. (Znesek po dogovoru)
Predlagam da mi zainteresirani pošljete zasebno sporočilo :)
Že vnaprej se vam zahvaljujem
Preko spleta (predvsem AliExpressa) si želim naročiti nekaj izdelkov. Ker svoje kreditne kartice nimam (sem še mladoleten) iščem osebo, ki bi to storila zame.
Postopek bi izgledal nekako takole: Jaz pošljem seznam oz. nakupovalno košarico osebi, ki te izdelke zame naroči. Jaz ji v kuverti po pošti pošljem denar, oseba pa meni pošlje vse izdelke skupaj v paketu, ki ga potem prevzamem na paketomatu.
Seveda bi oseba ki bi zame to storila obdržala del provizije. (Znesek po dogovoru)
Predlagam da mi zainteresirani pošljete zasebno sporočilo :)
Že vnaprej se vam zahvaljujem
- premaknil iz Problemi človeštva: bluefish ()
toro69 ::
Dobro jutro g. Nigerijski princ.
Če ti je preminuli stric zapustil poln kovček denarja, ga lahko enostavno naložiš na:
https://www.trafika3dva.si/Ponudba/Pays...
Če ti še kaj ostane ti lahko pošljem TTR na PM.
Srečno!
Če ti je preminuli stric zapustil poln kovček denarja, ga lahko enostavno naložiš na:
https://www.trafika3dva.si/Ponudba/Pays...
Če ti še kaj ostane ti lahko pošljem TTR na PM.
Srečno!
m3k ::
V-i-p ::
Daj pojdi do prve 3dva trafike in si za 5EUR kupi predplačniško mastercard kartico aircash. Polniš jo z a-bonom, ki ga kupiš v taisti trafiki. Pa namesti si njihov app, da kartico aktiviraš in polniš. Naprej se boš pa že znašel.
Ali pa paysafe prepaid mastercard, ampak traja dlje.
Ali pa paysafe prepaid mastercard, ampak traja dlje.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: V-i-p ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NetellerOddelek: Omrežja in internet | 9753 (2162) | CoreySteel |
» | kartica za kupovanje na internetuOddelek: Kaj kupiti | 931 (760) | Furbo |
» | Nakup z PayPal-omOddelek: Pomoč in nasveti | 1745 (1575) | sese12 |
⊘ | PayPal, PaySafeCard...Oddelek: Loža | 8784 (8448) | Tilen |
» | Nakup kartic paysafecard z monetoOddelek: Pomoč in nasveti | 5704 (5550) | UNIVERZUM |