Forum » Programska oprema » Kako se pri .pdf znebiti security
Kako se pri .pdf znebiti security
Loki ::
Vprasanje je na mestu.
Dobil sem neko pdf datoteko, iz katere moram potegniti nek text in slike (za nadaljno uporabo).
zadeva je zascitena z geslom za branje (ki ga vem), konverzija v kaksen drugi format (recimo prek www.adobe.com v html) pa ne deluje, ker je tako nastavljen security dokumenta -- imam sicer pravico spreminjati dok. in uporabiti slike, ki so v njem, kot mi je to potrdil posiljatelj doca.
(tako da ta tema ne spada v piratske vode).
kako sedaj razbiti varnostne nastavitve pdfja?
Dobil sem neko pdf datoteko, iz katere moram potegniti nek text in slike (za nadaljno uporabo).
zadeva je zascitena z geslom za branje (ki ga vem), konverzija v kaksen drugi format (recimo prek www.adobe.com v html) pa ne deluje, ker je tako nastavljen security dokumenta -- imam sicer pravico spreminjati dok. in uporabiti slike, ki so v njem, kot mi je to potrdil posiljatelj doca.
(tako da ta tema ne spada v piratske vode).
kako sedaj razbiti varnostne nastavitve pdfja?
pirx ::
Zdaj nisem doma in se ne spomnim imena programa - daj mi pisat mail na hotspace@email.si in ti ga lahko tud pošljem.
TylerDurden ::
GuaPDF - je zastonj, deluje pa v command lineu, tako da boš moral obnoviti DOS znanje. :) Dela pa 100% in to zelo zelo hitro.
Let\'s make some soap ...
DMouse ::
Loki: predlagam, da si dl-jaš nek program, ki omogoča navidezno tiskanje v .pdf datoteke (recimo tega), potem pa v Adobe odpreš zaščiten dokument, vstaviš geslo za read-only ter stiskaš preko tega navideznega tiskalnika.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DMouse ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zavarovati .pdf Knjige? (strani: 1 2 )Oddelek: Informacijska varnost | 6132 (4203) | Tear_DR0P |
» | .pdf - kako shraniti?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1696 (1570) | bosmla |
» | Office 12 bo podpiral PDFOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5921 (4240) | amigo_no1 |
» | Printanje v AdobeAcrobatReader 7Oddelek: Programska oprema | 2537 (2324) | opeter |
» | Google Desktop - nova grožnja zasebnosti?Oddelek: Novice / Zasebnost | 5660 (4600) | poweroff |