Forum » Pomoč in nasveti » Nenavadno sporočilo pri zagonu računalnika
Nenavadno sporočilo pri zagonu računalnika
Dobius ::
Kar naenkrat se mi je ob startu računalnika pojavilo tole sporočilo
An error occured reading the startup configuration file. Please contact your administrator.
prefs.js, line 65: SyntaxError: unterminated string literal.
Ko pritisnem zatem OK je pač vse uredu, le okno se čez nekaj časa spet ponovi, Kaj bi lahko bilo to? in seveda kak se tega rešit...
hvala
An error occured reading the startup configuration file. Please contact your administrator.
prefs.js, line 65: SyntaxError: unterminated string literal.
Ko pritisnem zatem OK je pač vse uredu, le okno se čez nekaj časa spet ponovi, Kaj bi lahko bilo to? in seveda kak se tega rešit...
hvala
- spremenil: ToniT ()
ToniT ::
Očitno imaš gor nek program, ki si ga ne želiš. Kak antivirus in pa adaware ne bi škodil.
Pa naslov bi naj izražal vsebino teme. WTF ni noben naslov.
Pa naslov bi naj izražal vsebino teme. WTF ni noben naslov.
Dobius ::
Sem že ugotovil - bila je Mozzila. Odkar sem dal gor 1.4 mi sedaj stalno javlja to napako. Tudi ko sem nazaj dal 1.3 verzijo. Ne vem kaj bi se lahko teplo... prej mi ni delala nobenih problemov. Se slučajno komu kaj sanja?
Se opravičujem za naslov posta...
Se opravičujem za naslov posta...
Vikking ::
ja
prefs.js jo odpreš z notepadom pa najdeš vrstico ki ni v celoti dokončana (error ti je javi vrstico 65) kar ni nujno da je edno ta vrstica, če zbrišeš to vrstico ven stvar dela.
al pa če na novo nardiš account
prefs.js jo odpreš z notepadom pa najdeš vrstico ki ni v celoti dokončana (error ti je javi vrstico 65) kar ni nujno da je edno ta vrstica, če zbrišeš to vrstico ven stvar dela.
al pa če na novo nardiš account
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velikost prilog v Thunderbird-u 2.0Oddelek: Programska oprema | 879 (879) | neoto |
» | Firefox z napako (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Varnost | 14784 (10981) | veteran |
» | Thunderbird outgoing mail nastavitveOddelek: Programska oprema | 1910 (1757) | alien-w |
» | Gentoo- linking Thunderbird and Firefox...Oddelek: Operacijski sistemi | 1027 (914) | moj_nick |
» | Kako do hitrejšega delovanja mozille firebirda?Oddelek: Omrežja in internet | 1511 (1362) | Cuoresportivo |