Forum » Omrežja in internet » Kako do hitrejšega delovanja mozille firebirda?
Kako do hitrejšega delovanja mozille firebirda?
Cuoresportivo ::
Mene zanima kaj se da postorit v mozili oz na sistemu, da bi se strani(nekatere hitreje odpirale). Slike mi ful dolgo nalaga. Drugač sem ful zadovoljen z mozillo, zato se mi na ie ne da it nazaj. hvala že vnaprej.
lep pozdrav(best regards)
poweroff ::
Ubodeš hitrejši ADSL?
Resno: poglej za kakšni cachingom... pa da se nalozi Mozilla ze ob zagonu sistema... neka quick launch opcija obstaja.
Resno: poglej za kakšni cachingom... pa da se nalozi Mozilla ze ob zagonu sistema... neka quick launch opcija obstaja.
moj_nick ::
Če napišeš v URL about:config maš nekje možnost, s katero se potem strani pokažejo, ko dobi podatke ==> hitrejše odpiranje
Trenutno ne vem, kje točno - mogoče bom poiskal.
Trenutno ne vem, kje točno - mogoče bom poiskal.
@moj_nick: tisto about: config sem našel oz odprl, ostalopa ne. če mi lahko vsaj malo pomagaš pri tem pod kaj naj iščem. tnx .
V bistvu sta dve stvari:
about:config
"browser.display.show_image_placeholders"
prestaviš na false
Odpreš datoteko defaults/pref/all.js (nekje v Program Files - sorry ne vem točno, kje bi ta file bil v win) in spremeniš
user_pref("nglayout.initialpaint.delay", 0);
, ki mora zgledat tako.
about:config
"browser.display.show_image_placeholders"
prestaviš na false
Odpreš datoteko defaults/pref/all.js (nekje v Program Files - sorry ne vem točno, kje bi ta file bil v win) in spremeniš
user_pref("nglayout.initialpaint.delay", 0);
, ki mora zgledat tako.
ja sem nardil edino tega nisem našel user_pref("nglayout.initialpaint.delay", 0);. datoteko all.jss sem našel.
Poglej, če je mogoče v tej, drugače bi še znala bit prefs.js
Meni dela, ampak to je v linuxu.
Meni dela, ampak to je v linuxu.
tnx za nasvet. že ko sem prvo stvar spremenil , deluje hitreje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Firefox 17Oddelek: Novice / Brskalniki | 9262 (7343) | Invictus |
» | Izšel Firefox 3.6, podpora odslej tudi v slovenščini (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12089 (7728) | Jst |
» | Nekaj smotanih problemčkov z firefoxomOddelek: Programska oprema | 1176 (943) | roli |
» | Kako pohitriti FireFoxOddelek: Pomoč in nasveti | 4510 (4221) | Bakunin |
» | Je Safari res najhitrejši brskalnik?Oddelek: Novice / Brskalniki | 7506 (4713) | Kenpachi |