Forum » Pomoč in nasveti » Nepoznana particija
Nepoznana particija
|GrEgOr| ::
Torej "butast" Linux mi je zbrisal zapis ene particije. Zdaj je več ne morem widetih v WinXP. Obstaja kakšen program, ki bi obnovil zapis particije in bi lahko normalno dostopal do podatkov.
Vem, da lahko dobim podatke povrsnjene s Easy Recovery Pro in podobnim, vendar bo 40 GB podatkov restavriralo celo večnost, jaz bi rad da bi windowsi lahko uporabljali tisti particijo.
Hvala
Grega
Vem, da lahko dobim podatke povrsnjene s Easy Recovery Pro in podobnim, vendar bo 40 GB podatkov restavriralo celo večnost, jaz bi rad da bi windowsi lahko uporabljali tisti particijo.
Hvala
Grega
root987 ::
"Butast" linux? Verjetno si ti "butast", ker močno dvomim da bi linux kar sam od sebe izbrisal podatke o tisti particiji. Sicer pa povej kaj si delal v linuxu preden da so se tisti podatki o particiji izgubili.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
|GrEgOr| ::
No zadevo sem uspel rešit s Partition Magicom, tako da imam spet svojih 40 GB podatkov.
Drugače pa sem particijo pomanjšal s Mandrakom samo se le-ta ni hotel namestiti. In ko sem zalaufal spet Winse so imeli le-ti napačne podatke o velikosti particije.
Drugače pa sem particijo pomanjšal s Mandrakom samo se le-ta ni hotel namestiti. In ko sem zalaufal spet Winse so imeli le-ti napačne podatke o velikosti particije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pri urejanju ne pokaže vseh particijOddelek: Operacijski sistemi | 3596 (3077) | Malajlo |
» | Problem s particijoOddelek: Pomoč in nasveti | 1356 (1265) | masevc |
» | kako "odformatirat" trdi diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1289 (1008) | NevarHere |
» | Prenos sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1361 (1220) | bozicek |
» | Particije!Oddelek: Pomoč in nasveti | 839 (741) | [t502] |