Forum » Pomoč in nasveti » čudno sporočilo ob zagonu programa in setupu nekaterih iger
čudno sporočilo ob zagonu programa in setupu nekaterih iger
tropinovec ::
torej:
ko sem hotel danes pognati program, ki mi je do sedaj normalno deloval (slovar OASP) mi je računalnik nenadoma zastokal:
E:/windows/system32/autoexec.nt. sistemska datoteka je neprimerna za zaganjanje programov v operacijskem sistemu MS-DOS in Microsoft Windows. Izberite "zapri" če želite program prekiniti. spodaj piše ZAPRI ali PREZRI.
karkoli naredim se ta program noče več zagnati . danes sem hotel instalirati SIMCITY 3000 in igro AIR extrem racing (nova igra) pa je že pri setupu javil isto napako in ni hotel nadaljevati ostale igre in programi delajo normalno.
imam operacijski sistem winXP
hm?
ko sem hotel danes pognati program, ki mi je do sedaj normalno deloval (slovar OASP) mi je računalnik nenadoma zastokal:
E:/windows/system32/autoexec.nt. sistemska datoteka je neprimerna za zaganjanje programov v operacijskem sistemu MS-DOS in Microsoft Windows. Izberite "zapri" če želite program prekiniti. spodaj piše ZAPRI ali PREZRI.
karkoli naredim se ta program noče več zagnati . danes sem hotel instalirati SIMCITY 3000 in igro AIR extrem racing (nova igra) pa je že pri setupu javil isto napako in ni hotel nadaljevati ostale igre in programi delajo normalno.
imam operacijski sistem winXP
hm?
Vikking ::
autoexec.nt je v bistvu autoexec.bat pri starejših windowsih
poglej če maš backup ponavadi v Windows\repair (direkotorijo) lahka pa autpexec.nt tud odpreš z EDIT programom pa pogledaš če je kej narobe al pa probaš prepisat z tisto v repair deirektoriju.
poglej če maš backup ponavadi v Windows\repair (direkotorijo) lahka pa autpexec.nt tud odpreš z EDIT programom pa pogledaš če je kej narobe al pa probaš prepisat z tisto v repair deirektoriju.
tropinovec ::
v direktoriju repair ni takšne mape...
kaj pa moram v mapi autoexec.nt popraviti z EDITOM , da bo zadeva zopet delovala?
kaj pa moram v mapi autoexec.nt popraviti z EDITOM , da bo zadeva zopet delovala?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tropinovec ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem pri zagonu 16 bitnega programa v Windows XP !Oddelek: Operacijski sistemi | 955 (850) | Spc |
» | The Win16 Subsystem was enable to enter Protected Mode...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1003 (887) | Nekdo111 |
» | Visual C++ 6.0 Professional Edition - napakaOddelek: Programiranje | 1149 (1009) | neoto |
» | PROBLEM: 16-bitni podsistem programa Windows xpOddelek: Operacijski sistemi | 1842 (1773) | D3JVID |
» | 16 bit Windows Subsystem???Oddelek: Pomoč in nasveti | 976 (844) | Rok Nemec |