Forum » Operacijski sistemi » PROBLEM: 16-bitni podsistem programa Windows xp
PROBLEM: 16-bitni podsistem programa Windows xp
D3JVID ::
Mam en problem !!
Ene stare igrce kot fifa 2000 , nba 2000 ki bi sigurno morale delat na compu ne delajo. Namreč ko hočem igrco inštalirat s mi pojavo okno:
16-bitni podsistem programa windows XP
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Sistemska datoteka je neprimerna za zaganjanje programov v operacijskem sistemu MS-DOS in Microsoft Windows.
Prosim če mi lahko pomagate čim prej!!!
Ene stare igrce kot fifa 2000 , nba 2000 ki bi sigurno morale delat na compu ne delajo. Namreč ko hočem igrco inštalirat s mi pojavo okno:
C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Sistemska datoteka je neprimerna za zaganjanje programov v operacijskem sistemu MS-DOS in Microsoft Windows.
Prosim če mi lahko pomagate čim prej!!!
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
ToniT ::
Pojdi na C:\WINDOWS\REPAIR in od tam skopiraj autoexec.nt in config.nt. (Ti dve datoteki nadomeščata autoexec.bat in config.sys v DOS-u). Zbrisani pa sta verjetno zaradi enega trojanca - ne spomnim se več, katerega.
LoneWolf ::
WindowsAdTools je trojanec. Pocisti najprej to, drugace bos iskal Autoexec.nt in Config.nt po vsakem rebootu.
D3JVID ::
Se. skopiral obe datoteki v mapo C:\Windows ampak še vedno se odpre okno v katerem napiše:
prosm če mi lahk poveste kam naj te datoteke prilimam
prosm če mi lahk poveste kam naj te datoteke prilimam
LoneWolf ::
> 16-bitni podsistem programa windows XP
> C:\WINDOWS\SYSTEM32\ AUTOEXEC.NT
> ...
> Se. skopiral obe datoteki v mapo C:\Windows
> prosm če mi lahk poveste kam naj te datoteke prilimam
> C:\WINDOWS\SYSTEM32\ AUTOEXEC.NT
> ...
> Se. skopiral obe datoteki v mapo C:\Windows
> prosm če mi lahk poveste kam naj te datoteke prilimam
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sesutje po navijanju...Oddelek: Navijanje | 1233 (1009) | k4vz0024 |
» | Visual C++ 6.0 Professional Edition - napakaOddelek: Programiranje | 1145 (1005) | neoto |
» | AUTOEXEC.NT problemOddelek: Operacijski sistemi | 1244 (1146) | ×Tristania× |
» | Problem pri zagonu programovOddelek: Pomoč in nasveti | 1587 (1300) | ToniT |
» | Autoexec.batOddelek: Operacijski sistemi | 1858 (1640) | alien-w |