Forum » Programiranje » javascript, mobile, touchend
javascript, mobile, touchend
BRBR ::
arrow_buttons_arr[i].addEventListener('touchend', arrow_buttons_touchHandler,false); //........ function arrow_buttons_touchHandler(e) { e.preventDefault() //alert(e); //alert(e.target.alt); //alert(e.target.alt); ena_func(e.target.alt);// alt je 40,39,... }
Tule se dogaja krneki. Premikam eno figuro up,left,down right. Npr če premaknem gor, se avtomatsko premakne nazaj dol.
Če dam kamorkoli vmes en alert, dela OK.
Kakšen namig ?
- spremenil: BRBR ()
garamond ::
A parody of extremism is impossible to differentiate from sincere extremism.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: garamond ()
Tale reč mi zdaj dela na enem prastarem telefonu.
Na eni tablici pa ne. Meni se zdi kot da na reload ne naredi nič torej je gor stara verzija js in HTML ker ima pač iste bolezenske znake kot stara verzija.
Celo ima opcijo - odpri v google chrome (ne vem kaj je potem default), pa je enako. Videti je kot da reload ne naloži nove js datoteke. al pa katerekoli sploh.
Na tablici piše blackview.
Kakšna ideja ?
Na eni tablici pa ne. Meni se zdi kot da na reload ne naredi nič torej je gor stara verzija js in HTML ker ima pač iste bolezenske znake kot stara verzija.
Celo ima opcijo - odpri v google chrome (ne vem kaj je potem default), pa je enako. Videti je kot da reload ne naloži nove js datoteke. al pa katerekoli sploh.
Na tablici piše blackview.
Kakšna ideja ?
Zgodovina sprememb…
OK. To mi je jasno.
Kakšen razlog, da omenjaš samo .js ne pa tudi drugih datotek, img, html, ...?
mr_chai ::
OK. To mi je jasno.
1. restart web server, če ne pomaga pa 2.
2. disable cache na clientu v dew toolsih. V firefoxu moram včasih enablat in ponovno disejblat cache.
1. to pač ni nekaj optimalno, na telefonu in PC dela, vsak reload.
2. A to na tablici se da (al pa clear cache) (kako), sem pogledal vse živo (client-GC) pa nikjer nič.(al pa kako se tam naredi right click/inspect - če je to sploh zraven).
FF mi zmeraj dela CTRL+F5
Zgodovina sprememb…
V glavnem, bedasta tablica ima nekje v browserju GC: +/- history/clear history
jebiga, in še ni dobro, moraš še enkrat reload strani, pa je.
Ampak za avg userja je to enako poletu na luno, ki je itak ploščat krog.
jebiga, in še ni dobro, moraš še enkrat reload strani, pa je.
Ampak za avg userja je to enako poletu na luno, ki je itak ploščat krog.
Zgodovina sprememb…
Spura ::
Jst ne razumem kaj se pizdis, pac das Cache-Control: max-age=60, must-revalidate na response ki vrne js file. In potem na serverju naredis da uporablja bodisi ETag bodisi Last-Modified mehanizem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Seagate predstavil disk z dvojno roko za bralno-pisalne glaveOddelek: Novice / Diski | 5760 (3638) | Invictus |
» | Hitrost spletne strani Localhost vs. WebOddelek: Izdelava spletišč | 2347 (1077) | Netrunner |
» | Chrome za Windows postal 64-bitni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 37241 (31202) | Tr0n |
» | IE odpira strani v novih oknihOddelek: Izdelava spletišč | 1704 (1671) | Zzzzzzz |
» | VPN skozi routerOddelek: Omrežja in internet | 2705 (2366) | Mr.B |