Forum » Loža » PDF ne kaže šumnika Č
PDF ne kaže šumnika Č
Sharp999 ::
Zdravo, v PDF-ju imam datoteko, kjer mi na računalniku kaže vse šumnike. Ko stiskam dokument, mi samo šumnika Č ne zazna in tam kjer bi moral biti Č je prazno (ni črke). Ali mi lahko prosim pomagate, kako naj natisnem/pretvorim karkoli, da bo šumnik Č prijel. Hvala za pomoč!
kancler ::
Kater os? kater program?
Opdri z acrobat readerjem, lahko odpres pdf tudi v edgu ali ff ali chromu in probaj sprintat iz tam.
99% sans, da je avtor dokumenta zafrknil pri izvozu ampak ce se vidi c v pdfju bi se moral tudi sprintat.
alternative
Zamenjaj font v original dokumentu.
izvozi pdf kot jpg in sprintaj "sliko"
Opdri z acrobat readerjem, lahko odpres pdf tudi v edgu ali ff ali chromu in probaj sprintat iz tam.
99% sans, da je avtor dokumenta zafrknil pri izvozu ampak ce se vidi c v pdfju bi se moral tudi sprintat.
alternative
Zamenjaj font v original dokumentu.
izvozi pdf kot jpg in sprintaj "sliko"
V-i-p ::
Urejeno in hvala ne bo nikomur koristilo. Nekdo bo mogoče imel isto težavo čez eno leto in bo iskal rešitev. Forum je to, đizs no. Napiši rešitev!
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
sbawe64 ::
Kako si rešil ?
Namesto acrobat reader, Sumatra pdf reader.
Namesto acrobat reader, Sumatra pdf reader.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Open Document Format pretvornik za Word + vojna dokumentovOddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6882 (5259) | tha_man |
» | Office 12 bo podpiral PDFOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5926 (4245) | amigo_no1 |
» | Printanje v AdobeAcrobatReader 7Oddelek: Programska oprema | 2543 (2330) | opeter |
» | Acrobat Reader 5.0Oddelek: Programska oprema | 1877 (1698) | Highlag |
» | PDF -Ali se da PDF tekste namenjene samo za ogled skopirati v urejevalnik besedila?Oddelek: Programska oprema | 1676 (1529) | mzupin |