Forum » Kaj kupiti » Prenosniki Notex
Prenosniki Notex

Tomi ::
Sicer je blagovna znamka še zelo nova ( par tednov ), ampak vseeno. Za tiste, ki ne veste, o čem govorim, so ti PCX-ovi notebooki, ki sem jih danes "našel". Ker so cenovno zelo ugodni ( 14,1", 128MB, 15 GB, C733 za 490.000 ), me zanima, če ima kdo izkušnje z njimi, predvsem, kar se tiče hitrosti. Predvsem model 2200.
Pa kakšen predlog za ostale stvari za cca. 450-500.000 z vsaj 13,3", 64 MB, 10 GB..
Pa kakšen predlog za ostale stvari za cca. 450-500.000 z vsaj 13,3", 64 MB, 10 GB..
metrodusa.blogspot.com

Dax ::
Nekje ujagi ta nov monitor (aprilski)...
Majo total nor test prenosnih računalnikov (ene 30 strani)... tko da boš že lohk pretehtu pluse in minuse.
Majo total nor test prenosnih računalnikov (ene 30 strani)... tko da boš že lohk pretehtu pluse in minuse.

Poglavarcek ::
če te zanima, imajo v Big Bang-u v BTC-ju zdele enga COMPAQ-a v akciji za 399.900 sit. Ma pa:
- 13.3 TFT ekran
- Celeron 600MHz
- 64MB RAMa
- 4MB Grafiko
- DVD-ROM
- Zvočna
- Modem
- in ostalo ...
P.S.: Imajo pa tud PCX NOTEXE na zalogi po ugodnih cenah.
- 13.3 TFT ekran
- Celeron 600MHz
- 64MB RAMa
- 4MB Grafiko
- DVD-ROM
- Zvočna
- Modem
- in ostalo ...
P.S.: Imajo pa tud PCX NOTEXE na zalogi po ugodnih cenah.

Vem, sem bil včeraj tam.
No, danes pa sem pogledal še Monitor in spet ne vem, kaj narediti. Najbrž bom počakal se na eno vezavo, pa potem raje kupil nekaj malo boljšega.. Pa še cene bodo padle
No, danes pa sem pogledal še Monitor in spet ne vem, kaj narediti. Najbrž bom počakal se na eno vezavo, pa potem raje kupil nekaj malo boljšega.. Pa še cene bodo padle

metrodusa.blogspot.com

Dax ::
Za ta letnik itaq brezveze... sj je predavanj skor konec... (najbrž boš mel prenosnik za zapiske delat... vsaj to jst razmišljam)... počaki od oktobra... do takrat se bo še marsikaj zgodilo...

Ja, med drugim bo tudi za zapiske, čeprav bo njegova primarna funkcija kot računalnik nasploh. Ker nekaj moram imeti, sedaj se ravno jezi, ker moram graf za analizno delati na "roke". Upam, da bomo do oktobra doživeli kakšne padec cen

metrodusa.blogspot.com

Dami ::
Pr nas se ne splača notebukov kupvat. Sn brau test v Monitorju pa sn se sam smejal k sn cene gledau. V avstriji so 1x bolši 1/2 cenej. Primer iz ta novga Metrojevega kataloga:
Fujitsu Siemens Liteline Plus
-p3 750
-14.1" TFT
-128 rama
-10 GB
-8x dvd
ok, grafična (SMI Lynx 4mb) pa zvočna (ESS) res nista kej, sam ma pa zravn še IR vmesnik, 56k modem, usb, zvočnika in touchpad. Pogrešam sam še mrežno. Vse to za 22.990 šilingov (brez štojerja)
Pr nas bi kej tazga ziher okol 600k dobil. Sn pa že vidu tud Gericoma p3 1G za 30k šilingov.
Fujitsu Siemens Liteline Plus
-p3 750
-14.1" TFT
-128 rama
-10 GB
-8x dvd
ok, grafična (SMI Lynx 4mb) pa zvočna (ESS) res nista kej, sam ma pa zravn še IR vmesnik, 56k modem, usb, zvočnika in touchpad. Pogrešam sam še mrežno. Vse to za 22.990 šilingov (brez štojerja)
Pr nas bi kej tazga ziher okol 600k dobil. Sn pa že vidu tud Gericoma p3 1G za 30k šilingov.

srale ::
jutri po 14. uri majo predstaviteu v mediasvetu..sigurno me boste srečali zravn...da bo ata povedu kaj ponuja za pozdravčke od strica iz amerike...

AlSi ::
Spodaj imas koniguracujo Compaqa model 414. Cena je 404.900 pa še kakšen procent dobiš gotovinskega popusta kje. Gre za Compaqovo akcijo. Trenutno nekaj najbolj ugodnega, predvsem ker je brandname model. Pred časom smo družno ugotovili, da pri notebookih nima smisla kaj drugega kupovati.
- Procesor: Intel Celeron 700 Mhz
- Pomnilnik: 128 MB SDRAM
- Trdi disk: 10 GB
- 8X DVD, disketni pogon 3.5" 1.44MB
- Modem: PCI 56Kbps ITU V.90 modem
- Grafična kartica
- Zvočna kartica
- JBL zvočnika
- Zaslon: 13.1" TFT
- ANG tipkovnica (+SLO nalepke) z Touchpad
- Internet tipke
- Baterija: NiMH
- Garancija 1 leto
- Operacijski sistem: Microsoft Windows ME
- Pre-instalirani software: Microsoft Word 2000, Microsoft Works 2000 Media Ring, Compaq diagnostic
- Procesor: Intel Celeron 700 Mhz
- Pomnilnik: 128 MB SDRAM
- Trdi disk: 10 GB
- 8X DVD, disketni pogon 3.5" 1.44MB
- Modem: PCI 56Kbps ITU V.90 modem
- Grafična kartica
- Zvočna kartica
- JBL zvočnika
- Zaslon: 13.1" TFT
- ANG tipkovnica (+SLO nalepke) z Touchpad
- Internet tipke
- Baterija: NiMH
- Garancija 1 leto
- Operacijski sistem: Microsoft Windows ME
- Pre-instalirani software: Microsoft Word 2000, Microsoft Works 2000 Media Ring, Compaq diagnostic

Matty ::
dami... kje je pa ta Metro?
Tole kr ugodna cena namrec za Fujitstuja (Mwst je treba prstet zraven) - okol 430k sit, neb pa jest tvegal da bi hotu nazaj Mwst... vsaj za ta denar ne...
Tole kr ugodna cena namrec za Fujitstuja (Mwst je treba prstet zraven) - okol 430k sit, neb pa jest tvegal da bi hotu nazaj Mwst... vsaj za ta denar ne...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri prenosnik je pravi zame? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 17129 (8090) | Seb4 |
» | Kupujem notebook, svetujte?Oddelek: Kaj kupiti | 1361 (1176) | Tomi |
» | Kakšen prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 2881 (2567) | andrej |
» | Kolko bi pršu notebook ?Oddelek: Kaj kupiti | 1118 (919) | Matty |
» | NotesnikOddelek: Kaj kupiti | 1390 (1173) | andrej |