Forum » Na cesti » Neresne voznice na cestah!
Neresne voznice na cestah!
undefined ::
Ko sem to jutro vozil po lokalni cesti, sem na svoji levi strani zagledal žensko za volanom čisto novega BMW, ki me je prehitevala s preko 100 km/h in je imela svoj obraz skoraj pripopan na vzvratno ogledalo, ker si je s črtalom zarisovala obrvi. Za nekaj sekund sem pogledal nazaj na cesto in v tem trenutku me je že prehitela, bila je že čez črto, pred menoj in še vedno urejala svoj make-up.
Kot možakar se ne prestrašim zlepa. Toda ta situacija me je tako prestrašila, da sem spustil iz rok moj električni brivnik, ki mi je zletel direktno na krof, ki sem ga držal v drugi roki. V vsej tej zmedi in poizkusu, da bi poravnal volan z mojimi koleni, mi je zletel mobitel, ki sem ga držal na ušesu z ramenom, direktno v skodelico kave med koleni. Kava je pljusknila in pogrela mojega velikega Janeza in hkrati tudi oba Dvojčka, pošpricala prekleti telefon in zmočila moje hlače in prekinil se je zelo važen pogovor!!!
Kot možakar se ne prestrašim zlepa. Toda ta situacija me je tako prestrašila, da sem spustil iz rok moj električni brivnik, ki mi je zletel direktno na krof, ki sem ga držal v drugi roki. V vsej tej zmedi in poizkusu, da bi poravnal volan z mojimi koleni, mi je zletel mobitel, ki sem ga držal na ušesu z ramenom, direktno v skodelico kave med koleni. Kava je pljusknila in pogrela mojega velikega Janeza in hkrati tudi oba Dvojčka, pošpricala prekleti telefon in zmočila moje hlače in prekinil se je zelo važen pogovor!!!
MadMax ::
Ja, multitasking pri njej je deloval bolje kot pri tebi, IceMan
(Sem dobil štorijo na mail kak teden nazaj)
(Sem dobil štorijo na mail kak teden nazaj)
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Jackal ::
@IceMan: Vidim da obiskuješ PCFormatov forum
Walking the way is something completely different than imagining the way.
monster-x ::
IceMan: Nisem pregledal, pa vseeno...morda SiOLov forum?
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
> Zadeva je bila na avtomaniji, potem pa se razširila po vsej sloveniji :).
In od kod tebi podatek, da je bila ravno tam prva?
Pa kaj ima to že veze s konjskim dirkam?
Prevod: Kaj ima to opravka s samo temo?
In od kod tebi podatek, da je bila ravno tam prva?
Pa kaj ima to že veze s konjskim dirkam?
Prevod: Kaj ima to opravka s samo temo?
BigWhale ::
Objavljanje vira informacije je nekaj kar vsak posten drzavljan naredi...
... ja, malo je takih ;>
... ja, malo je takih ;>
Zheegec ::
Geekovski zaključek:
- ženska je imela Hyper Treathing tehnologijo
- ženska je imela multi-core zasnovo
- ženska je imela Hyper Treathing tehnologijo
- ženska je imela multi-core zasnovo
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Reso ::
Na tej strani je _enako_ besedilo. Besedilo je bilo napisano 22.10 2003 na STju pa je bil napisan kasneje. Da ne omenim slovnične napake "tej zmedi in poizkusu da bi poravnal " ki se pojavi v obeh testih.
IceMan to si nekje skopiru pa če je topic zdej krnaenkrat oftopic al ne!
IceMan to si nekje skopiru pa če je topic zdej krnaenkrat oftopic al ne!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Reso ()
> IceMan to si nekje skopiru pa če je topic zdej krnaenkrat oftopic al ne!
In...?
Še vseeno to ni bilo iz avtomanie, niti ni bil text nič popravljen.
Geekovski zaključek pa je, da ti ponavadi gledajo vse drugo, kot sam namen stvari. Recimo, ko jim poveš šalo, bodo šli prijavlat, da je to iz drugega foruma. Ja Bog vam pomagi no, potem res ni več čudno, da se menite of hardwareu, ko greste z žensko na pijačo, saj pač niste pri stvari, enako kot tukaj. Sicer pa že besede niso osebna last, ampak copyright tistega, ki je pogruntal slovenski jezik. Pa sej bi tud od tega navedel ime in priimek, če bi ga poznal, le zavoljo vas, predragih geekov, da bi vas vsaj na en način osrečil.
In...?
Še vseeno to ni bilo iz avtomanie, niti ni bil text nič popravljen.
Geekovski zaključek pa je, da ti ponavadi gledajo vse drugo, kot sam namen stvari. Recimo, ko jim poveš šalo, bodo šli prijavlat, da je to iz drugega foruma. Ja Bog vam pomagi no, potem res ni več čudno, da se menite of hardwareu, ko greste z žensko na pijačo, saj pač niste pri stvari, enako kot tukaj. Sicer pa že besede niso osebna last, ampak copyright tistega, ki je pogruntal slovenski jezik. Pa sej bi tud od tega navedel ime in priimek, če bi ga poznal, le zavoljo vas, predragih geekov, da bi vas vsaj na en način osrečil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: undefined ()
gappee ::
No, pa da se res vrnemo k temi...
Od kod ti to?
PS: No, sj vem, da jih je kr neki, k se vsak delovni dan s starši vozm u šolo.
Od kod ti to?
PS: No, sj vem, da jih je kr neki, k se vsak delovni dan s starši vozm u šolo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako na zmenek s punco? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12182 (10443) | Tic |
» | Zaščita glasbenih cedejev ? škoda besed... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4045 (3367) | Dr_M |
» | Slotech-ovci & Punce (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8358 (4991) | Spajky |
» | Branje zasebnih sporočil?Oddelek: Slo-Tech | 1533 (1031) | undefined |
» | "Lepa dekleta ljubijo barabe" (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 7243 (5376) | powldiy |