» »

Samsung Galaxy A40

Samsung Galaxy A40

Bolfenk ::

Prosim za pomoč pri nastavitvi obvestila za sporočilo ! Imel sem nastavljeni dve APP za sporočila ; GMAIL in Samsung Pošto ,kjer sem dobival obvestila iz naslova GMAIL . Sedaj sem odstranil Samsung Pošto ,da bi sprejemal samo preko GMAIL ,vendar ni obvestil o dospeli pošti . Probal sem vse kar je zapisanega v navodilih a brez uspeha . Pomoč !

Bolt ::

Po katerih navodilih?
Pojdi v aplikacijo gmail - nastavitve
1-splošne nastavitve - upravljaj obvestila in tam preveri, če imaš označeno: pokaži obvestila in spodaj dovoli zvok in vibriranje ali po želji.
2-v nastavitvah gmail klikneš na svoj mail naslov in tam pod obvestila preveri, če imaš označeno: vsa obvestila, kolikokrat naj te obvesti, upravljanje oznak, če imaš sploh vklopljeno sinhronizacijo za določeno oznako, zvok obvestil in upravljanje obvestil kjer te vrže v kategorijo obvestil, kjer spet nastaviš po željah.;)
Ne misli, da si dober, če si najboljši med najslabšimi.

Po navodilih telefona ! Sem izvedel vse kot si zapisal, a vseeno se obvestilo ne pojavi v zaklenjenem zaslonu !
Hvala ! Lep vikend .

Ja fak ane. Sedaj napišeš, da bi rad imel obvestila na zaklenjenem zaslonu.
To je pa spet nekaj drugega ane. Dobil si navodila za tisto, kar si spraševal v prvem postu!
Če bi to že v prvo napisal ti sploh ne bi pisal tistih nastavitev.
Na katerem androidu je ta tvoj A40?
Imaš v nastavitvah pod obvestila: zaklenjen zaslon ali v samih nastavitvah že ločeno: Zaklenjen zaslon odvisno od androida. Tam notri imaš potem še posebej, kjer označiš obvestila in podrobnosti teh nastavitev:
Prosojnost, barva, skrij obvestilo, obvestila za prikaz, prikaži na AOD.

Se opravičujem za zmedo . V obvestilih imam pod (zaklenjen zaslon ) sem vse nastavil vendar brez uspeha .A40 ima Android 11.

Ja sorry, če še sam ne veš kaj bi rad potem ti ne morem pomagat. Če je težava v aplikaciji gmail potem pojdi po navodilih iz prvega posta, če pa imaš težave samo na zaklenjenem zaslonu pa po navodilih iz drugega posta. Če je kaj drugega pa moraš bolj natančno opisat ali priloži še kakšno sliko ali screenshot v čem je problem. Če se je ta težava pojavila po kakšnem updejtu pa priporočam, da počistiš pomnilnik v aplikaciji gmail oziroma pod obvestila v najslabšem primeru pa povrnitev na tovarniške nastavitve. Toda v tem primeru pazi, ker lahko izgubiš podatke, ki jih imaš na telefonu, če ne boš naredil backupa.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Google Play - Privacy Policy

Oddelek: Programiranje
81141 (832) shadeX
»

Android obvestila - bug ali strojna napaka?

Oddelek: Mobilne tehnologije
92530 (2299) jukoz
»

Špijonske aplikacije na androidu?

Oddelek: Mobilne tehnologije
122405 (1797) Zaphod_B75
»

Apple WWDC: iOS 5

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
219534 (8140) zee
»

Gmail si je vzel dve uri počitka