Forum » Loža » kje v soboto menjat dolarje v euro ? ITA-SLO meja ?
kje v soboto menjat dolarje v euro ? ITA-SLO meja ?
#000000 ::
V soboto je potrebno mejat večjo cifro USD za EURE ki prihajajo iz smeri Toskane, tega nisem počel že odkar imamo euro. Računam da v Novo Gorici to nebi bil nek problem, ker so igralnice in hoteli odprti 24/7, RES lahko bi to zamenjal v Italiji, vendar je provizija 10%, če kdo ve kaka je provizija v Sloveniji bi bila super informacija.
Hvala za informacije vnaprej.
Hvala za informacije vnaprej.
Evo poklical igralnico v NG, so rekli da provizije ni nikakršne, če le igraš, nekako mi pa niso znali razložit če pridem tja in položim 9500 USD, zaigram za 100 eur v igralnici če dobim EURE nazaj, rekel je DA, ampak če igram, kaj to pomeni pa ne vem, al moram izgubit vse al 500 eur, rekel pa je da če ne igram dobim nazaj USD
kixs ::
Sicer ni ravno poanta v proviziji, pac pa v njihovem menjalnem tecaju. Navadno je najboljse manjat v bankah.
V ita je večinoma 10% provizija pri menjavi, zdej če bi bilo tega denarja nekj tisoč pol pač požreš, če pa cifra naraste na nekaj 10k se pa nebere.
V igralicah kot sem se pozanimal provizije menjave NI, je pa moto da moraš igrati, kaj to pomeni pa ne povedo. Mislm v smislu KOLK moraš pustit tam da brez provizije menjajo v Eur
In ja seveda klic na banko v NG seveda
Bomo videli
V igralicah kot sem se pozanimal provizije menjave NI, je pa moto da moraš igrati, kaj to pomeni pa ne povedo. Mislm v smislu KOLK moraš pustit tam da brez provizije menjajo v Eur
In ja seveda klic na banko v NG seveda
Bomo videli
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
V-i-p ::
Glede na to, da poznani slovenski košarkar (pa ni Dončić) svoje prihodke redno dviguje v kazinoju, bi rekel, da ni nobene provizije :). Nazaj pa seveda dobiš evre, ampak roko na srce niso butasti. Položiš, malo odigraš in potem hočeš evre, da bi šel. Vedeli bodo kam pes taco moli, to pa ja.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Gogo ::
V igralnici je tečaj za podjetja, torej ugodnejši. Dobil boš žetone ali ticket za igro na mašinah. Nad cifro 2000€ boš dal še davčno številko. Ko boš menjal nazaj bodo seveda vedeli da nisi igral (ker bo cifra tam tam) in bodo dali zaznamek v aplikacijo tako da naslednjič ne boš več menjaval deviz sploh.
Gigabyte Aorus B550 Elite|Ryzen 3 3100|GeForce GT 1030|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
TG Delta RGB 16GB CL 16|ADATA XPG SX8200 PRO 512GB NVMe SSD M.2|
Chieftec Photon Series 650W RGB ATX| Antec PerformanceOne P7 Silent Black|
Nisem vedel da dejansko ne obstaja menjalnica v Sloveniji sploh, mogoče v sklopu kakega hotela turisti biroja ampak to je bolj kot ne redkost, vem pa da ne obstaja kaj takega na območju NOVE GORICE, razen casina.
Anyway zamenjal sem spotoma ko sem šel po paprike
Anyway zamenjal sem spotoma ko sem šel po paprike
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 74 75 76 77 )Oddelek: Loža | 779238 (3034) | mgermo |
» | Pozorno pri plačevanju s kreditno kartico na HR (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 17006 (11190) | gruntfürmich |
» | Izbira banke (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 54906 (31641) | MrStein |
» | Dvig denarja na bakomatih v tujiniOddelek: Loža | 25255 (18745) | fosil |