Forum » Loža » Kaj se gre naš Golob?
Kaj se gre naš Golob?
Temo vidijo: vsi
111111111111 ::
Prispevek RTVSLO ukinit, naj se nabira v budget. Neodvisna komisija pripravi program: oddaja o Prekmurskih kmetih toliko miljonov €, potem pa prevzame najboljši ponudnik na trgu: Nova24, POP, RTV, ... Sedaj ima RTV pač monopol in lahko cel kup ljudi drka kurac cele dneve, ne moreš pa jih vržt iz službe, ker je to javni sektor.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Unchancy ::
Genijalc, po tvojem modelu ne bi bila nacionalka ampak običajna komercialka. Kakšne ostale televizije pa mamo, razen poptvjev?
Tako je. Nacionalke kot take ne rabimo. No, rabi jo leva politika, kot svoj zvočnik. Komot gre na naročniški model in se stehta na trgu z ostalimi. Pa še tistih pet desničarjev bodo lahko končno odpustili, ker ne bo potrebno imeti reprezentativnost ljudstva.
Jaz jo rabim in podpiram ter z veseljem plačujem. Pa kup drugih normalnih Slovencev tudi. Tako da boš sorči, tudi ti colal, because -> Demokracija.
Me pa lahko prepričaš v nasprotno če obrazložiš kdo bo vsaj na približno podobnem nivoju in ob približno enaki ceni po tvoje izdeloval komercialno nezanimive oddaje o slovenski Koroški, Primorsko Kroniko, oddaje s TV Koper pa TV Maribor, dokumentarce o SLO čebelah, gozdovih, gasilcih, jamah in podobno, filharmonijo, slovensko knjigo ter ostalo kulturo, pa kril vse butaste lokalne športne, družabne in kulturne dogodke ter za povrh izdajal še verzije večine teh oddaj za gluhe in naglušne?
POP? Nova? FOX?
Pa niti slučajno mi ne uletavat s tem, da te vsebine ne potrebujemo. Sem vseeno toliko narodnozavednega lokalpatriota, da me boš s tem samo žalil. Če je tebi vseeno za obstoj Slo jezika in kulture, meni ni.
Boli nas džoka za avstrijsko Koroško, Primorsko kroniko in vse to, če je dovolj interesa, naj se naredijo komercialne oddaje na to temo.
Saj so nam iz RTV Levajz pralnice povedali, da si je na Ptuju narod izglasoval Ceco in da naj se Slovenčki jebemo. No, naj se jebe RTV Slo nazaj.
E, to je pa druga pesem. Tu pa hitro lahko najdemo skupni jezik. Določit malo bolj striktne prioritete, omejit obseg dela in porezat špeh, tu me imate onboard. Model natečajev in javno-zasebnih projektov mi sicer ni všeč, ker iz lastnih izkušenj menim, da je enako/bolj neučinkovit kot javen servis, ter da je rezultat dostikrat nekvaliteten, vendar to še ne pomeni da javni servis ne bi bilo mogoče precej zmanjšati, narediti poslovanje bolj transparentno in manj zapravljivo ter outsorcati precej režijskih nalog.
Ampak to ima bolj malo zveze z napočez tuljenjem o ukinitvi prispevka "zdaj!!11".
Ukinitev RTV reketa je edini način, vse ostalo očitno ne deluje.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Unchancy ()
Medtem pa Levajz Hunta sporoča: prihajamo po vaše prihranke, da se bomo lahko gonili s privat letali po luksuznih lokacijah in prireditvah.
Ker zares bogati imajo možnost premoženje skriti, tako da bo tole še en napad na v bistvu srednji sloj, ki ne razmetava denarja. Vlada je ta sloj ocenila za prikladno kasico-prasico, ki ji bo spuščala kri, da bo lahko potešila apetite hunte in njenih ritoliznikov:
https://siol.net/novice/slovenija/golob...
Nacionalisti ste gledali Ceco.
Ker zares bogati imajo možnost premoženje skriti, tako da bo tole še en napad na v bistvu srednji sloj, ki ne razmetava denarja. Vlada je ta sloj ocenila za prikladno kasico-prasico, ki ji bo spuščala kri, da bo lahko potešila apetite hunte in njenih ritoliznikov:
https://siol.net/novice/slovenija/golob...
Ne. Nacionalisti si najte svojo državo, kle smo se odločil za drugačen način.
Nacionalisti ste gledali Ceco.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
Ptujski desnjakarji so želeli poslušati Ceco, kriva je pa RTV?
Argumentacija enega modela iz RTV je bila, da naj kar potrpimo. In smo. Gremo dalje in ukinimo RTV prispevek. Potrpite.
Drugače pa - hahah, ptujski desnjki so hoteli Ceco? A to je kot komentarji na RTV Levajz pralnici, ko izbrišejo 95% komentarjev?
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
nejclp ::
Jah, saj Ptuj je tradicionalno desnjakarski. Da pa sdsovci cenijo srbsko muzko, je pa splošno znano.
Jah, saj Ptuj je tradicionalno desnjakarski. Da pa sdsovci cenijo srbsko muzko, je pa splošno znano.
Malo si pomešal. SDSovci cenijo srbski keš.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Ne poznam.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Ne poznam.
Ne poznaš poslanskih kandidatov, ki jih voliš?
https://www.sds.si/o-stranki/vasi-preds...
Ne volim SDS. Verjamem, da ste lavejzeljni dolžni raportirat vsako jutro vse podrobnosti in slepo slediti "liniji", ne projicirat to na običjne državljane.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Ne volim SDS. Verjamem, da ste lavejzeljni dolžni raportirat vsako jutro vse podrobnosti in slepo slediti "liniji", ne projicirat to na običjne državljane.
Aja, včasih me zanese ob tvojih atakah na vse kar ni sds, pa pozabim, da si centrist in voliš Nsi. (Ker se Tonin razume na gospodarstvo.)
jest10 ::
Aja, včasih me zanese ob tvojih atakah na vse kar ni sds, pa pozabim, da si centrist in voliš Nsi. (Ker se Tonin razume na gospodarstvo.)
Tokrat sem volil NSi, ker je bil Tonin najmanj antipatičen od vseh. Zaradi krščanarstva sicer s stisnjenimi zobmi. Prešnjikrat sem volil Šnajdro, ampak jebiga, napaka. Če boste levajzeljni nadaljevali s tem totalitarnim kaviar pohodom v trenutnem tempu, potem naslednjič volim največje desnjakarsko govno, ki bo na voljo, samo da vam dam kontro.
Madona, če ta sestavek ni ironija Dej stopi no pred špegu.
Eni vemo, od kod levajzeljni izvirajo - hint “druže Tito mi ti se kunemo” sa suzama u očima.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
naslednjič volim največje desnjakarsko govno, ki bo na voljo, samo da vam dam kontro.
To pa ne dvomim, še posebej če maš dober izgovor, da končno voliš tapravga, ne pa nadomestke. Pa še Ceco si zraven zavrti, da boš komplet.
Upam, da bo veliko ljudi naredilo enako - tudi če dobimo na oblast drekača tipa Trump, bo vredno, ker vas bomo gledali pizdit
Iz zgodovine vemo, da se ne levajzeljni ne desnaki niso sposobni zadrževat pri ekscesih, ki razpizdijo ljudi, glede na vse, kar si je hunta že privoščila, ne dvomim, da bo (če seveda prave volitve bojo in ne boste izvedli puča in dejansko tudi uradno postali hunta) po tem mandatu folku ven metalo varovalke in bo prišlo do zamenjave, ko bo oblast prevzel nekdo z desne. Fun times.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Utk ::
Predsednica vseh Slovencev pravi, da je situacija na RTV nevzdržna. Zakaj točno? Ker je en del novinarjev tako reku? Prej so enako govorili nekateri novinarji, je bilo prej tudi nevzdržno?
Meni je novi rtv čisto vredu. Studio city bi lahko vrnili edino. Ampak zdaj Marcel najbrž iz principa ne bi hotel nazaj. Sicer ne gledam vsega desnega sranja, kot nisem niti prej vsega levega, ampak če bi pogledali vse skupaj, se v resnici nič kaj drastičnega ne dogaja. Če ne bi par novinarjev izgubilo kak privilegij, ne bi nihče opazil, da je kaj narobe.
Meni je novi rtv čisto vredu. Studio city bi lahko vrnili edino. Ampak zdaj Marcel najbrž iz principa ne bi hotel nazaj. Sicer ne gledam vsega desnega sranja, kot nisem niti prej vsega levega, ampak če bi pogledali vse skupaj, se v resnici nič kaj drastičnega ne dogaja. Če ne bi par novinarjev izgubilo kak privilegij, ne bi nihče opazil, da je kaj narobe.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Predsednica vseh Slovencev pravi, da je situacija na RTV nevzdržna. Zakaj točno? Ker je en del novinarjev tako reku? Prej so enako govorili nekateri novinarji, je bilo prej tudi nevzdržno?
Ampak res, nihče ne poroča o njenem domnevnem skrivanju pred davkarijo na RTV Slo. Očitno nekaj ne štima na javni RTV.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
A gledaš RTV al kako?
Nikoli. Ampak če bi poročali, bi bil trickle down tudi drugam.
Kako je pa bilo potem s tistimi računi za RK? Aja, kandidatka enega in edinega, ki je sicer že penzionist, nedotakljivo za RTV profije.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
A gledaš RTV al kako?
Se pravi, nikoli ne gledaš RTV in nikoli ne gledaš Nova 24. Zanimivo.
A da bi se pa kdo iz poptv ali česa drugega potrudil v tej smeri, pa ne bi šlo, al kako?
Da bi gledal Nora24, aaaaahahahahahahahahahahahahahah, a si ti normalen?! Pa kdo razen levajzeljnov, ki to gledate, da lahko naslednji dan poročate na partijskem sestanku o aktivnostih neprijatelja, to neprebvljivo sranje lahko gleda?
POP kljub vsemu nima reketa primerljivega z RTV, zato je njihova stvar.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
A gledaš RTV al kako?
Se pravi, nikoli ne gledaš RTV in nikoli ne gledaš Nova 24. Zanimivo.
A da bi se pa kdo iz poptv ali česa drugega potrudil v tej smeri, pa ne bi šlo, al kako?
Da bi gledal Nora24, aaaaahahahahahahahahahahahahahah, a si ti normalen?! Pa kdo razen levajzeljnov, ki to gledate, da lahko naslednji dan poročate na partijskem sestanku o aktivnostih neprijatelja, to neprebvljivo sranje lahko gleda?
Ja, saj vem, da ne gledaš Nova 24, si že večkrat povedal, ampak nisem si mislil, da tudi RTV ne gledaš. Kaj pa sploh gledaš?
Televizije res ne. To je za penziče.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
No, na nova24 portal tudi še nikoli nisi šel, pa potem na RTV portal tudi ne ali kako? Kje pa črpaš informacije?
hendriks ::
Utk ::
Na Golobove navedbe o tem, da je predlog za omenjeno razmerje prišel iz vrst sindikatov, pa so se odzvali v Konfederaciji sindikatov javnega sektorja Slovenije (KSJS). "Konfederacija ni nikoli predlagala razmerja ena proti sedem, kaj šele, da bi ga zahtevala. Ravno nasprotno, gre za predlog vladne pogajalske skupine v okviru pogajanj o izhodiščih za prenovo plačnega sistema javnega sektorja, ki so bila sindikatom uradno predstavljena 9. februarja in nam isti dan tudi pisno posredovana," je zapisal predsednik KSJS Branimir Štrukelj.
Težave v raju?
Sej ni reku da bojo plačali več ali manj, ampak pošteno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
nejc_nejc ::
https://www.primerjaj-cene.si/sl/hrana/
Evo strokovnjaki na slo tech...
Evo strokovnjaki na slo tech...
Zakaj moram biti prijavljen za "kliknt" košarico, matr res ne vem v čem je fora?
zasavc83 ::
Ko berem novice o odločitvah naše vlade in nadaljnjih zapletih, sami sebi dajejo avtogole, hkrati je pa SDS tako tiho. Se sprašujem ali levakom namenoma pustijo mir, da se izkažejo v vsem svojem sijaju in sami sebe dokončno spravijo iz politike.
No, na nova24 portal tudi še nikoli nisi šel, pa potem na RTV portal tudi ne ali kako? Kje pa črpaš informacije?
Na RTV portal seveda grem - kot lahko gre cel svet. Na Nora24 seveda ne (razen da najdem material za norca se delat iz Nora24 - kar pa tudi ni ravno več kot enkrat letno, ker je itak vsem jasno, kaj se tam pomika).
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
111111111111 ::
Heh, dva trigerirana levičarja. :D
To pa ne dvomim, še posebej če maš dober izgovor, da končno voliš tapravga, ne pa nadomestke. Pa še Ceco si zraven zavrti, da boš komplet.
Nejči si spet glasen? Kaj pa mami tvoja pravi na to?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
Wrop ::
Sej se lahko odseliš v kako bolj demokratično državo, npr USA.
Dajatve za večje in manjše neumnosti boš sicer še vedno plačeval povsem enako kot vsi ostali, ampak boš imel vsaj možnost da se pridružiš kakim sovereign citizens movement lunijem pa boste skupaj lajali v luno pa pizdakali čez grdo državo pa žide or whatever.
Aha, če ti kaj ni prav, pa pojdi drugam, argument.
Dajatva za stvari, ki jih potrebujem in rabim lepo plačam. Če ne rabim, pa ne plačam. Prisilnega RTV prispevka se ne da zaobiti, vsaj ne pod za mene sprejemljivimi pogoji.
Ostalega pa ne bom niti komentiral, ker ni vredno.
111111111111 je izjavil:
Heh, dva trigerirana levičarja. :D
Nejči si spet glasen? Kaj pa mami tvoja pravi na to?
Zaradi česa si pa tako prizadet, da kar naprej krčevito iščeš mojo pozornost?
Ravnokar sem lahko prebral, da smo kljub vsemu imeli spodobno kurentovanje - v Clevelandu
https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/po...
https://www.rtvslo.si/zabava-in-slog/po...
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Na RTV portal seveda grem - kot lahko gre cel svet. Na Nora24 seveda ne (razen da najdem material za norca se delat iz Nora24 - kar pa tudi ni ravno več kot enkrat letno, ker je itak vsem jasno, kaj se tam pomika).
Ok, ampak RTV portal je po obiskanosti šele na 6 mestu?
https://www.moss-soz.si/rezultati/
Zakaj bi morala ravno RTV Slo poročati o njenem domnevnem skrivanju pred davkarijo in kako frekventno in zakaj bi bil to večji trickle down, kot če bi o tem poročal najbolj obiskan portal?
Ok, ampak RTV portal je po obiskanosti šele na 6 mestu?
https://www.moss-soz.si/rezultati/
Zakaj bi morala ravno RTV Slo poročati o njenem domnevnem skrivanju pred davkarijo in kako frekventno in zakaj bi bil to večji trickle down, kot če bi o tem poročal najbolj obiskan portal?
Ker ima RTV Slo “posebno vlogo” in smo zato vsi prisilni naročniki in plačniki tega sranja. Naj se odpovejo prisilnega članstva in reketa in me ne bo več brigalo, če cel dan predvajajo video posnetke kahle.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Kaj, vešda? A naj vsak dan napišejo en članek o domnevnem skrivanju pred davčno, da boš ti vesel?
Ustavno sodišče zadržalo več členov novele zakona o RTV
https://siol.net/novice/slovenija/znana...
O nee! Takoj spremenit sestavo Ustavnega sodišča!
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Če so nove informacije, jih pač objaviš, konstantno drkanje na isto temo je pa domena rumenih medijev
Kaj, vešda? A naj vsak dan napišejo en članek o domnevnem skrivanju pred davčno, da boš ti vesel?
O nasprotni strani so lahko tedne pisali članke o trivialnih stvareh, samo da se je narod kuril. Tukaj pa konec kot na komando…
Če so nove informacije, jih pač objaviš, konstantno drkanje na isto temo je pa domena rumenih medijev
Tematike ni nihče res raziskal.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Zgodovina sprememb…
simonchelo ::
Jest se trudim biti čim bolj politično nevtralen in gledam katere moje vrednote bi lahko predstavljala katera stranka.
Ampak pri Golob sem se opekel na polno. Nekako sem upal na neko zmerno levo sredinsko stranko. Tudi iz njegove preteklosti bi si mislil da bo nekako bolj razumevajoč. Sedaj je s pajdaši krenil skrajno levo, kar mi niti slučajno ni všeč.
Pa se ta dvojna merila. Protesti so kar naenkrat nezaželeni in neutemeljeni. Aha torej če jest protestiram je to demokracija, če nekdo drug je izraba demokracije za izsiljevanje. Wtf.
Ampak pri Golob sem se opekel na polno. Nekako sem upal na neko zmerno levo sredinsko stranko. Tudi iz njegove preteklosti bi si mislil da bo nekako bolj razumevajoč. Sedaj je s pajdaši krenil skrajno levo, kar mi niti slučajno ni všeč.
Pa se ta dvojna merila. Protesti so kar naenkrat nezaželeni in neutemeljeni. Aha torej če jest protestiram je to demokracija, če nekdo drug je izraba demokracije za izsiljevanje. Wtf.
ciao
O nasprotni strani so lahko tedne pisali članke o trivialnih stvareh, samo da se je narod kuril. Tukaj pa konec kot na komando…
Ne bi rekel, da so bile trivialne. Tisto fotko, kjer Irglova srbuje s srbskim nacijem, niso objavljali na RTV, ker to pač ni resno novinarstvo, če bi bila na fotki poslanka kakšne leve stranje, bi jo pa na jajotovih gledali vsak dan, pa ti bi jo ene trikrat pripopal tukaj.
Invictus ::
simonchelo je izjavil:
Welcome to levi fašizem...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
simonchelo je izjavil:
Welcome to levi fašizem...
Kje so pa poročali, da so protesti neutemeljeni? Klele trobite o granitnih kockah, ki baj bi jih metali kolesarji, pa dobro veste, da je to bulšit, zraven pa jokate, če kdo omeni pirotehniko gasilcev, čeprav je evidentno, da so jo uporabljali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: nejclp ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Loža | 121547 (79624) | 111111111111 |
» | Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 46139 (32383) | Nesta |