Forum » Loža » Kaj se gre naš Golob?
Kaj se gre naš Golob?
Temo vidijo: vsi
Dimnik ::
111111111111 - Bravo, najprej z ZUJF-om ukradeš 10-15 penzij in potem daš nekaj drobiža nazaj in lej, 20%-ov državlanov je navdušenih, narediš davčen spremembe od 30€ za najnižje plače, do 1000€+ za najvišje plače in državljani so zopet navdušeni, dve leti služiš na covid pripomočkih, dodatkih, hebeš narod v glavo, zapiraš, jim na gobec natikaš maske, sploh otrokom, ki so na ta prehlad praktično neobčutljivi, vmes še prisiliš nekaj staršev, da nepotrebno ogrozijo svoje otroke z neraziskano gensko terapijo v obliki pikic za ramo, dodeliš ljudem neke bone, kao za reševanje turizma, vzameš 12 miljard€ pufov, za katere nihče ne ve, v katerih žepih je končalo večino tega in 15-20%-ov državljanov orgazmira od navdušenja, potem pa pride ptiček, ki predstavlja mir in se na te čudovite politike poserje z enim velikanskim drekom. Navdušenci nad vsemi ukrepi pokvarjencev pa cvilijo izpod dreka, da nam ne bo več živeti, ko bo Golobček razširil svoja krilca.
Domov si ga pripelji ali pa se vsaj slikaj z njim, da boš imel za stara leta spomin, kako si bil zabit, seveda če boš dočakal, glede na 3x-no špikanje in nevarnost stranskih učinkov, ki se vedno bolj kažejo v svetu ampak v SLO je vse tiho, še par dni, potem pa bo puklavc in ekipa začel iskati, kam se bo skril.
WizzardOfOZ - Seveda ni važno, saj si tak narod kot smo, zasužimo, da nas oravbajo in sprevijo v revščino, če prav so bili temelji trdni in so se morali prav mučit, da so tako zhebal državo, kot so jo. Razkopat en Litostroj --------(vpiši karkoli), je čisto lahko, samo pravo vodstvo postaviš, za naredit novega, rabiš nekaj miljard €+ leta, da si pridobi status, ob tem tudi ni pomembno, da je poleg velikih šlo v maloro še kupe obrtnikov, manjših podjetij,...., ki so delali kot kooperanti, poslovni partnerji,.....
Pravljica za lahko noč?
poweroff ::
Tako bom pa še enkrat rekel: če bi jajo znal gobec držati in se losal raznih Mahničev bi bil dejansko zelo dobra alternativa.
Če bi se Jajo losal Jajota, bi bil še kar dobra alternativa, da.
sudo poweroff
111111111111 ::
111111111111 - Bravo, najprej z ZUJF-om ukradeš 10-15 penzij in potem daš nekaj drobiža nazaj in lej, 20%-ov državlanov je navdušenih, narediš davčen spremembe od 30€ za najnižje plače, do 1000€+ za najvišje plače in državljani so zopet navdušeni, dve leti služiš na covid pripomočkih, dodatkih, hebeš narod v glavo, zapiraš, jim na gobec natikaš maske, sploh otrokom, ki so na ta prehlad praktično neobčutljivi, vmes še prisiliš nekaj staršev, da nepotrebno ogrozijo svoje otroke z neraziskano gensko terapijo v obliki pikic za ramo, dodeliš ljudem neke bone, kao za reševanje turizma, vzameš 12 miljard€ pufov, za katere nihče ne ve, v katerih žepih je končalo večino tega in 15-20%-ov državljanov orgazmira od navdušenja, potem pa pride ptiček, ki predstavlja mir in se na te čudovite politike poserje z enim velikanskim drekom. Navdušenci nad vsemi ukrepi pokvarjencev pa cvilijo izpod dreka, da nam ne bo več živeti, ko bo Golobček razširil svoja krilca.
Domov si ga pripelji ali pa se vsaj slikaj z njim, da boš imel za stara leta spomin, kako si bil zabit, seveda če boš dočakal, glede na 3x-no špikanje in nevarnost stranskih učinkov, ki se vedno bolj kažejo v svetu ampak v SLO je vse tiho, še par dni, potem pa bo puklavc in ekipa začel iskati, kam se bo skril.
Kar začni limat linke za te tvoje teorije zarote. Eni so se cepili tudi večkrat, da so taki kot si ti lapali naokoli.
Še sam si pisal, da si goljufal z prirejeno merkatorjevo QR kodo. :D
Dokler nimaš dokazov samo natepavaš ježa. :D
Tako bom pa še enkrat rekel: če bi jajo znal gobec držati in se losal raznih Mahničev bi bil dejansko zelo dobra alternativa.
Če bi se Jajo losal Jajota, bi bil še kar dobra alternativa, da.
Še kolcalo se nam bo po Janši.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
dexterboy ::
Eh, prodajam že dlje časa, pa noben noče. Pa ne zaradi cene, praktično je cena daj što daš...Ali se hecaš ali pa to RESNO?
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Sc0ut ::
111111111111 je izjavil:
Dimnik - Tisti z majhnimi dohodki so v glavnem malo izobraženi, zato podpirajo SDS, saj so jim za njihov slab položaj krivi levaki. Vi se sploh ne zavedate, kaj vam počne puklasti.
link_up - Zakaj bi moral biti mlajši, imam pač toliko izobrazbe, da nisem bil nikoli slabo plačan in kadar se mi je zdelo, da dobim premalo, sem krivil samo sebe, da nisem naredil še kak letnik več. Imam zaradi tega tudi dovolj visoko penzijo, da ne rabim jajotovih bombončkov, živim pač od svojega minulega dela.
Hja, verjetno se na Trstenjakovi delajo cepiva, da navijaš za SDS. Te bomo cepili pa boš obrnil ploščo. Janša, se mi zdi čedalje boljša opcija, ko gledam vlado v nastajanju. Ko je Golob grulil, kako bodo vsi kadri strokovni in nič politični, me je res zanimalo če bo to šlo. Ko pa je začel nastavljati za ministre pajace, se je pa pravi ples začel. Kako že gre una od P. Damijana kurba s plesa ali nekako tako.
Jaz sem upal, da ne bo slabo, pa res klavrno kaže.
Reciklaža dreka, ki smo ga poslali na smetišče je totalna blamaža.
Opozorila prihajajo iz tujine, pa še začeli niso.
Z blokado zmanjšanja davkov nam bodo tudi ukradli iz denarnice.
Pa še gor niso prišli.
Tu se pa s tabo strinjam.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
GregiB ::
Napisano verjetno dejansko drži, ampak potem.... ne bi bil Jajo... In Jajo, tak k je... je fasal Goloba...
Zapomnite si... čeravno pričakujem, da bo Golob pomiril politične strasti in vnesel zrelost in strpnost (nekonfliktnost), je za njegov uspeh zaslužen... Jajo.... ne RTV, ne Golob, ne Januul idr...
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
Zapomnite si... čeravno pričakujem, da bo Golob pomiril politične strasti in vnesel zrelost in strpnost (nekonfliktnost), je za njegov uspeh zaslužen... Jajo.... ne RTV, ne Golob, ne Januul idr...
Ta pa je resnična. Tako kot se mora Janša zahvaliti kombotu Šarec+Levica, se mora Golob zahvaliti Janši. :D
111111111111 je izjavil:
Ta pa je resnična. Tako kot se mora Janša zahvaliti kombotu Šarec+Levica, se mora Golob zahvaliti Janši. :D
Kontekstualno pomeni uspeh Goloba = neuspeh Jajota... torej... za Jajotov neuspeh se lahko Jajo zahvali samemu sebi...
Unchancy ::
@solatko:
nisem ti repliciral, ker pogovor s teflonskimi troli nima smisla.
nisem ti repliciral, ker pogovor s teflonskimi troli nima smisla.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
111111111111 je izjavil:
Kontekstualno pomeni uspeh Goloba = neuspeh Jajota... torej... za Jajotov neuspeh se lahko Jajo zahvali samemu sebi...
Kontekstualno pomeni uspeh Janše = neuspeh Šarca. Torej se za Šarcev neuspeh lahko Šarec zahvali samemu sebi.
AtaŠtumf ::
111111111111 je izjavil:
Meni se čisto jebe za Janšo, pa marsikomu tukaj tudi.
Janša je preteklost, realno gledano kake politične moči sedaj nima in vsa odgovornost je sedaj na golobčku in tovariših.
Sedaj jokati čez Janšo v novem mandatu je čista izguba časa in navadno iskanje izgovorov!
Če sedaj ne bo realnih sprememb, sploh glede korupcije, je to gobločkov poraz in ne Janšev uspeh!
Malidelničar ::
AtaŠtumf - jaz sploh ne vem, če je Golob pripravljen na recesijsko jesen ..... verjetno bo kriv Janša? Tako kot je bil ob Pahorjevemu napačnemu odzivu na krizo ob novi vladi 2008 in za tajkunske LDS kredite kriv Janša LOL? Takrat smo poslušali samo, Janša je v obdobju 2004-2008 VSE podrl! Ker prej je bilo pa čist 'dandy' in tisto od prej spljooooh ni vplivalo na krizo v SLO 2009-2012 :) Pa še Trojko je "klical" :) Upam, da je Janša zdaj jeseni lepo tiho in gleda, kako bo Golob slalomiral v kritični situaciji, pa da vidimo.
Don't invest like a Joe. Invest like a Simon.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Malidelničar ()
Levica ::
Zakon na nepremičnine mora biti prvi velik zakon 15 vlade.
Stevilo za glasovanje imajo predlog imajo že pripravljen saj so ga prirpavile nevladne organizacije med njimi tudi 8 marec. Tako, da ta zakon o davku na napremičnina je lahko pod streho pred letošnjo jesenjo.
Pa tudi zmanjšat dokalde za družine z več otroki mislim zakaj moraš imeti 5 ali več otrok če jih ne moreš preživeti ? To je socialni dumping izskoriščanje države in je treba temu narediti konec.
Stevilo za glasovanje imajo predlog imajo že pripravljen saj so ga prirpavile nevladne organizacije med njimi tudi 8 marec. Tako, da ta zakon o davku na napremičnina je lahko pod streho pred letošnjo jesenjo.
Pa tudi zmanjšat dokalde za družine z več otroki mislim zakaj moraš imeti 5 ali več otrok če jih ne moreš preživeti ? To je socialni dumping izskoriščanje države in je treba temu narediti konec.
Sram me je,da sem bel moški, Black Life maters Slovenija
Vpis SFRJ manjšin v ustavo 64.a člen. Refugees Welcome Slovenija
Vpis SFRJ manjšin v ustavo 64.a člen. Refugees Welcome Slovenija
Malidelničar je izjavil:
AtaŠtumf - jaz sploh ne vem, če je Golob pripravljen na recesijsko jesen ..... verjetno bo kriv Janša?
Aha.. torej že vnaprej pripravljamo scenarije... Janša in njegova 2 letna oblast ni nič kriva, ker nima nobene zapuščine. Golob je v roke dobil Greenfield državo katere izzivi so vsi "na novo". Od nove vlade pričakujem, da bo "slalomirala" čim bolj uspešno, ampajk že vidim, kako se bo streslo po Golobu, če bo le z besedo omenil, da se sanira rabota Janševe vlade...
Aha.. torej že vnaprej pripravljamo scenarije... Janša in njegova 2 letna oblast ni nič kriva, ker nima nobene zapuščine. Golob je v roke dobil Greenfield državo katere izzivi so vsi "na novo". Od nove vlade pričakujem, da bo "slalomirala" čim bolj uspešno, ampajk že vidim, kako se bo streslo po Golobu, če bo le z besedo omenil, da se sanira rabota Janševe vlade...
Jaz pa mislim, da 2 leti, dokler vlada ne pade, ne bo govoril o ničemer drugem samo o tem, da je to samo Janševa zapuščina. :D
AtaŠtumf ::
Malidelničar je izjavil:
AtaŠtumf - jaz sploh ne vem, če je Golob pripravljen na recesijsko jesen ..... verjetno bo kriv Janša?
BTW, GregiB te že skrbi, da bo golobček vse zasral in že vnaprej iščeš izgovore?
Zakon na nepremičnine mora biti prvi velik zakon 15 vlade.
To ukinit. Samo davčno olajšavo firmi, ki zaposli mamo, ki pride iz porodniške.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
BTW, GregiB te že skrbi, da bo golobček vse zasral in že vnaprej iščeš izgovore?
Skrbi me, da bo zasral, oz. želim si, da ne bi... pa ne zarad tega, ker je Golob ampak zato, ker želim rojakom in v končni fazi sebi čim oljše življensko okolje. Izgovorov za Goloba ne iščem, ker jih ne rabim. Če mi mandatar ni všeč, volim koga drugega, kot sem storil tudi na teh volitvah...
FireSnake ::
Če sedaj ne bo realnih sprememb, sploh glede korupcije, je to gobločkov poraz in ne Janšev uspeh!
V parlament je prišlo 51 lačnih golobov.
Tako plenjenje (tudi kadrovanje - za žlahto in kolege je treba poskrbeti), kot se bo sedaj začelo, ga že dolgo nismo videli.
Še nisi slišal, da je sito vrano bolje fojtrati, kot lačno?
Pa, da ponovim: januarja 2023 zamrznejo trenutni zakon o zmanjševanju davka na plače. S tem nam direktno ukradejo iz denarnice.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
fikus_ ::
Jao janšisti, vaš je še vedno na vrhu, vi pa že jamrate, kako bo Golob vse zasral.
Priznam, tudi meni ni všeč, da je v kompaniji z SD in še manj da je z Levico, tudi za reciklirane ministre nisem, . . .
Trenutno kaže, da bo takšna realnost (ta trojček).
Na koncu štejejo dejanja, ne besede.
Priznam, tudi meni ni všeč, da je v kompaniji z SD in še manj da je z Levico, tudi za reciklirane ministre nisem, . . .
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Ej, butca, kdo bo pa za vaju plačeval pokojnino? Že tako nimata naravnega prirastka. :D
Drži. Ampak Golob je obljubljal strokovni kader, to so bile besede, dejanja so pa Mesec, Šarec, Bratušek za ministre.
Zgodovina sprememb…
Jao janšisti, vaš je še vedno na vrhu, vi pa že jamrate, kako bo Golob vse zasral.
Točno to, kar moti tebe, moti tudi mene.
In to zelo.
Pa to, da bo ukinil postopno zmanjševanje davkov na plače.
Pa to nima nobene veze z jajotom.
Sc0ut ::
Pa saj se lahko upremo. Na toliko nivojev pritiskamo da se potem uklonijo.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
Jao janšisti, vaš je še vedno na vrhu, vi pa že jamrate, kako bo Golob vse zasral. Priznam, tudi meni ni všeč, da je v kompaniji z SD in še manj da je z Levico, tudi za reciklirane ministre nisem, . . . Trenutno kaže, da bo takšna realnost (ta trojček). Na koncu štejejo dejanja, ne besede.Se strinjam z napisanim, ampak folku dviga pritisk dejstvo, da dejanja NE BODO prišla, pa nočem biti žaljiv. Če si sposodim rahlo "nesramno" primerjavo, imamo dva tekmovalca za šprint na 100 metrov. Eden je atletske visoke postave, ki je treniral celotno sezono, drugi pa je... v invalidskem vozičku. No, rezultat v tej tekmi je že vnaprej jasen. In to folk vidi, ko gleda današnjo vlado; mnogo takšnih na 4-ih koleščkih, obljubljajo pa vrhunske rezultate. Seveda je zopet nekdo pozabil postaviti šank (štand) in nam primanjkuje piva in kokic ;D
Pa saj se lahko upremo. Na toliko nivojev pritiskamo da se potem uklonijo.
Sem takoj za.
Če si sposodim rahlo "nesramno" primerjavo, imamo dva tekmovalca za šprint na 100 metrov. Eden je atletske visoke postave, ki je treniral celotno sezono, drugi pa je... v invalidskem vozičku. No, rezultat v tej tekmi je že vnaprej jasen. In to folk vidi, ko gleda današnjo vlado;
Pri nas je bolj tako... Tekača visoke postave nimamo, tisti, ki je pa celotno sezono trenirar, je treniral kako bo prepričal folk, da je najboljši, ponavadi na račun nasprotnikov.
Šprint, ki smo mu danes priča, se še začel ni. Na progi je še vedno "Natreniranec". Gledalci pa govorijo o tekmovalcu na invalidskem vozičku, le-ta pa še iz slačilnice ni prišel. "Natrenirani" tekač pa mu lomi noge še preden je naredil prve korake...
Jazon ::
Jao janšisti, vaš je še vedno na vrhu, vi pa že jamrate, kako bo Golob vse zasral. Priznam, tudi meni ni všeč, da je v kompaniji z SD in še manj da je z Levico, tudi za reciklirane ministre nisem, . . . Trenutno kaže, da bo takšna realnost (ta trojček). Na koncu štejejo dejanja, ne besede.
V naravi Goloba je, da vse poserje.
In če se ga sodi po njegovih preteklih lokalnih "uspehih" v mestnem svetu in krajevni skupnosti, se nam ne piše nič dobrega.
Edino kar je dobro za Gorico - s seboj na vlado je vzel prejšnjega župana Gorice.
"In vsak ki te iz dreka izkoplje, tvoj prijatelj" - Basen
simonchelo ::
Mene samo moti pristranskost medijev. Se mi zdi da je pri nas demokracija že davno umrla in je na vrsti medikracija ali nekaj podobnega.
Kakor hitro lahko mediji nekoga spravijo na oblast ga lahko takisto hitro spravijo z nje. Pod medije spada tudi fb dezinformacije, twitosfera, itd. Itd..
Kakor hitro lahko mediji nekoga spravijo na oblast ga lahko takisto hitro spravijo z nje. Pod medije spada tudi fb dezinformacije, twitosfera, itd. Itd..
ciao
111111111111 je izjavil:
Ej, butca, kdo bo pa za vaju plačeval pokojnino? Že tako nimata naravnega prirastka. :D
Drži. Ampak Golob je obljubljal strokovni kader, to so bile besede, dejanja so pa Mesec, Šarec, Bratušek za ministre.
Vsi otroci, ki se bi rodili in se drugače ne bi, ker mame ne bi imele možnosti na trgu dela, tako pa bi bili delodajalci stimulirani za zaposlovanje žensk z otroci. A ti si mislil, da nam bojo penzije plačevali tisti, ki so del projekta mam, ki imajo 10 otrok, zato da se preživljajo od dokladov? Medtem pa izobražene ženske nimajo otrok zaradi kariere…
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Adijo mod Rdeči Kmeri.
Mediji me spominjajo na "Don't Look Up", pa ne krivim toliko medije, ampak navadne državljane, da nočejo, ne želijo ali pa ne znajo pogledati kritično in še iz drugega zornega kota na določeno stvar. Verjamem, da je najbolje živeti v mehurčku udobja, ampak dlje, ko bežiš stran od realnosti in resnice, toliko večja je nato porcija, ko te opali nazaj.
Še dobro, da se ne omenjajo "majmunska posla", ker to bo šele zabavno. Če je Golob miru obljubljal nobenega zaprtja in represij ob Covidu, bo zabavno, kaj bo porekla EU in WHO pri opicah... Ker tu ni Hoffmana, ki nas bo rešil, to je samo v filmih (https://www.imdb.com/title/tt0114069/).
Še dobro, da se ne omenjajo "majmunska posla", ker to bo šele zabavno. Če je Golob miru obljubljal nobenega zaprtja in represij ob Covidu, bo zabavno, kaj bo porekla EU in WHO pri opicah... Ker tu ni Hoffmana, ki nas bo rešil, to je samo v filmih (https://www.imdb.com/title/tt0114069/).
Vsi otroci, ki se bi rodili in se drugače ne bi, ker mame ne bi imele možnosti na trgu dela, tako pa bi bili delodajalci stimulirani za zaposlovanje žensk z otroci. A ti si mislil, da nam bojo penzije plačevali tisti, ki so del projekta mam, ki imajo 10 otrok, zato da se preživljajo od dokladov? Medtem pa izobražene ženske nimajo otrok zaradi kariere…
Midva s prihodki sodiva v srednji razred. Nam se dajansko največ pobere. Pri dohodnini, plačilo poln vrtec, otroci brez štipendij, itd...
Sedaj pa bi mi: pobral doklade, obdavčil hišo in prihranke...
Delava pa v zaposlijivih sektorjih zdravstvo in IT, kjer nobenega ne moti, da imava 4 otroke. Verjamem pa da če je nekdo naredil družboslovno fakulteto, da je bolj slabo zaposljiv in da je treba nasloviti tudi problem kariernih mater, katerih vsaj po mojih opažanjih ni veliko, razen, če je kje statistika, da se res toliko žensk odpoveduje otrokom zaradi kariere oz. jih imajo bolj pozno.
Tudi pri mladih ženskah ne vidim več kot 2 otroka? 3? Potem si pa že čuden.
poznam nekaj družin z 6-7 otroci in so vsi preskrbljeni, otroški dokladi, pa še hrane ne pokrijejo. Tudi pri tujcih, vsaj po večini opažam pri tistih, ki imajo več otrok, da je za take precej dobro pokrbljeno, vsaj pri nas na kmetih, ne hodijo okoli raztrgani, vsak svoj bicikel, res pa je da nimajo iphone in vsak svojega kompa.
Zgodovina sprememb…
Tidule ::
glede na to kako super si obveščen in kako dobro razumeš tematiko, a bi dal prosim link na bodočo zakonodajo, da si lahko iz prve roke preberemo kako točno bo to zgledalo? Al bomo ugotovil, da malo v tri dni nabijaš in v resnici pojma nimaš kako bo davčna politika zgledala v prihodnje?
glede na to kako super si obveščen in kako dobro razumeš tematiko, a bi dal prosim link na bodočo zakonodajo, da si lahko iz prve roke preberemo kako točno bo to zgledalo? Al bomo ugotovil, da malo v tri dni nabijaš in v resnici pojma nimaš kako bo davčna politika zgledala v prihodnje?
Za doklade, se z Uchantijem meniva teoretično, da se ukine doklade in več investira v zaposlovanje mater po porodniški. Zakaj nekaj sikaš, če postov sploh ne prebereš.
Obdavčitev hiše in prihrankov pa sem pobral od tule:https://www.levica.si/wp-content/upload...
➔ Uvesti celovit sistem progresivne obdavčitve premoženja z namenom pravične
zagotovitve virov za izvajanje razvojnih politik in ohranjanje medgeneracijske
solidarnosti.
Progresivna obdavčitev premoženja
Uvesti celoviti sistem progresivne obdavčitve premoženja z namenom dolgoročnega
financiranja socialnih in razvojnih politik države in lokalnih skupnosti. Iz tega davka bo
na ravni lokalnih skupnosti nadomeščeno Nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča
(NUSZ) in sorodne davščine, hkrati pa bo na pravičen način ustrezno prilagojen sistem
financiranja države in lokalnih skupnosti.
Prenova sistema obdavčitve vozil
V luči zelenih razvojnih politik in davčne učinkovitosti bomo preučili možnosti prenove
sistema obdavčitve motornih vozil.
Si sploh prebral, se potrudil poiskati koalicijsko pogodbo ali samo malo sikaš kar si slišal v medijih? :D
Zgodovina sprememb…
Za doklade, se z Uchantijem meniva teoretično,
zakaj potem to predstalvjaš kot dejstvo, da se bo zgodilo?
Obdavčitev hiše in prihrankov pa sem pobral od tule:https://www.levica.si/wp-content/upload...
zakaj potem to predstalvjaš kot dejstvo, da se bo zgodilo in kako bo zadeva zgledala?
Pod črto torej nakladaš in jokaš preden je karkoli dejansko narejeno?
Si sploh prebral, se potrudil poiskati koalicijsko pogodbo ali samo malo sikaš kar si slišal v medijih? :D
za razliko od tebe sem se dejansko tudi potrudil razumet kaj tam piše. In glej si ga glej niti besede o tem, da bodo kar vse počez pobrali doklade, obdavčili hišo in prihranke... da o nebroju drugih tvojih blodenj ne govorimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tidule ()
darksamurai ::
In glej si ga glej niti besede o tem, da bodo kar vse počez porabli doklade, obdavčili hišo in prihranke... da o nebroju drugih tvojih blodenj ne govorimo.
V bistvu je zelo megleno napisano v koalicijski pogodbi. Zelo verjetno z razlogom. Trenutno preizkušajo teren do kam lahko gredo.
Zakaj pišejo o davku na premoženje in ne o nepremičninskem davku, če po mesečnih besedah nameravajo samo bolj "pravično" obdavčiti "nepremičnine"?
Premoženje = nepremičnine + prihranki + delnice + premičnine (avto&co.) +...
Iz tega se lahko sklepa da bodo obdavčili nepremičnine + X. X= odvisno od tega kaj bo ljudstvo dopustilo.
Iz tega se lahko sklepa da se bo sistem obdačitve spremenil. Kako drastično in predvsem koliko bo to dejansko vplivalo na posameznika v XY premoženskem razredu pa so samo in le ugibanja, dokler kaj konkretnega ne vidimo na mizi. In zato je še toliko bolj smešno braz jokanje 11111111, brez da bi sploh vedel zoper kaj se pritožuje.
darksamurai ::
Iz tega se lahko sklepa da se bo sistem obdačitve spremenil. Kako drastično in predvsem koliko bo to dejansko vplivalo na posameznika v XY premoženskem razredu pa so samo in le ugibanja, dokler kaj konkretnega ne vidimo na mizi. In zato je še toliko bolj smešno braz jokanje 11111111, brez da bi sploh vedel zoper kaj se pritožuje.
Niti ne. Jokanje in upor je potreben, da ne gredo predaleč.
Predaleč s čim? A si še eden v vrsti nakladačev, ki si domišlja, da ve več kot vsi ostali? Seveda brez vira, ki bi podprl te blodnje.
endelin ::
Golob je povedal da želijo čimprej formirati vlado, da bodo poleti zagrizli v delo. V celofan zavito "do jeseni, v tišini poletja, želimo nastaviti povsod že svoje kadre".
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()
poweroff ::
O joj, nadaljevali bodo kar je Janša počel, pa tako so obljubljali, da bo drugače...!
sudo poweroff
zakaj potem to predstalvjaš kot dejstvo, da se bo zgodilo?
Če ti ne znaš brati, pojdi težit učiteljici v osnovno šolo, ne pa da jemlješ stvari iz konteksta in se delaš pametnega.
zakaj potem to predstalvjaš kot dejstvo, da se bo zgodilo in kako bo zadeva zgledala?
Pod črto torej nakladaš in jokaš preden je karkoli dejansko narejeno?
Bolj pod črto, zadnji teden cela Slovenija govori o tem kaj pomeni obdavčitev kot je zapisana. Da jokam in nakladam, še preden je kaj dejansko narejeno, ker potem bo prepozno. Zdravnikom je že pomagalo, da je bodoči minister, že preklical, da ne bodo takoj ukinjali popoldanskega dela. Upam da bo tudi pri davkih.
A ti samo nalagaš in izivaš? Ker trenutno si izpadel popoln nevednež kaj se trenutno dogaja.
za razliko od tebe sem se dejansko tudi potrudil razumet kaj tam piše. In glej si ga glej niti besede o tem, da bodo kar vse počez pobrali doklade, obdavčili hišo in prihranke... da o nebroju drugih tvojih blodenj ne govorimo.
Doklade, kot sem ti že povedal, si vzel iz konteksta, ker nisi pravilno bral debate, sem ti lepo obrazložil zakaj je bil tak komentar, ampak mi še kar turiš nekaj kar nisem rekel.
Seveda pa čakam kaj zate pomeni progresivna obdavčitev premoženja. To je zapisano direktno v koalicijski pogodbi. Poglej kaj izraz pomeni in potem pridi nazaj v debato na nekem nivoju. Trenutno se samoi smešiš.
Kot sem ti povedal. Zdravniki so začeli jokati, ko pogodba še ni bila podpisana in so že dosegli, da je bodoči minister ublažil izjave iz pogodbe. Tudi pri davkih moramo jambrat, preden nam vse poberejo. Kaj ti ni jasno pri tem? Ti kaj še bolj razložim?
Predaleč s čim? A si še eden v vrsti nakladačev, ki si domišlja, da ve več kot vsi ostali? Seveda brez vira, ki bi podprl te blodnje.
A nisi prebral koalicijske pogodbe in jo razumel? Si videl kako na kožo je pisana programu v Levici. Si prebral program od Levice? Al se tukajle obešaš na neke vejice, ker nam nekaterim trenutna pogodba in nekateri ministri niso všeč.
Škoda je edin ker se jim niti pretegnit ni treba pa bo precej bolš.
Po deljenju ministrskih resorjev ne izgleda. :D
Zgodovina sprememb…
kuall ::
Dejstvo je, da je Holob razočaranje, ker se prilizuje Levici.
Zadnjič so ga povprašali o Ukrajini in se je nasmejal... Koji kurac se smeji budala ob taki tragediji, namesto da bi namenil kakšno besedo podpore Ukrajincem? Iz takih znakov se da sklepat, da je prikriti rusofil.
A vidite Zelenskega, da se smeji? Ne zamorjen je, ker je situacija v Ukrajini bedna.
Zadnjič so ga povprašali o Ukrajini in se je nasmejal... Koji kurac se smeji budala ob taki tragediji, namesto da bi namenil kakšno besedo podpore Ukrajincem? Iz takih znakov se da sklepat, da je prikriti rusofil.
A vidite Zelenskega, da se smeji? Ne zamorjen je, ker je situacija v Ukrajini bedna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kuall ()
To se tebi samo zdi. On ma druge prioritete.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Loža | 125950 (84027) | 111111111111 |
» | Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 47946 (34190) | Nesta |