Forum » Loža » Kaj se gre naš Golob?
Kaj se gre naš Golob?
Temo vidijo: vsi
Utk ::
Torej ni obljubil gasilcem osebno nagrade, in sodnikom? Je bil tisto deep fake? Ali si ti deep fuknen?
badabook ::
Torej ni obljubil gasilcem osebno nagrade, in sodnikom? Je bil tisto deep fake? Ali si ti deep fuknen?
Ah, smo ze na osebnih nagradah, mogoce bi si pa za hec usesa umil (ali selektivni tumor iz centra za spomin odstranil) Kolikor se spomnim, je bilo govora, da gre denar gasilskim domovom zaradi pravne ureditve ali nekaj takega, je pa res da me take bedarije na nivoju vodenja drzave ne zanimajo najbolj, tako, da nisem kaj dosti poslusal. Pac se ena trivialnost, se bojo ze zmenili, sploh glede na to da je tisti sluzasti primorec svojo nagrado vezal na to. Mogoce je celo ze izplacana, ne vem, me ne zanima. Trivialnost pac.
Glede sodnikov pa spet en tvoj bullshit, heceno si navajen na instantno gratifikacijo naslednji moment, ko foton zadane tvoj vidni zivec. Umiri se, stvari se na nivoju drzave ne dogajajo tako hitro kot si ti sposoben sprejemat sranje preko facebooka ali bruhat ven svoje kozlarije. A ves, to je realni svet.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: badabook ()
Se pravi, nekaj trdiš, čeprav ne veš za kaj se gre. Ja, to je pa res nekaj novega pri fuknenih trolih kot si ti.
Holob je osebno obljubil, da bo vsak gasilec osebno na račun dobil nagrado. Ni se zgodilo. Zato, ker je skočil čez ograjo, ni pa pogledal, če je izza ograje prepad. Isto pri sodnikih. Ampak ti tega ne veš, ker ne spremljaš, veš pa vse drugo, kar je nič.
Holob je osebno obljubil, da bo vsak gasilec osebno na račun dobil nagrado. Ni se zgodilo. Zato, ker je skočil čez ograjo, ni pa pogledal, če je izza ograje prepad. Isto pri sodnikih. Ampak ti tega ne veš, ker ne spremljaš, veš pa vse drugo, kar je nič.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Se pravi, nekaj trdiš, čeprav ne veš za kaj se gre. Ja, to je pa res nekaj novega pri fuknenih trolih kot si ti.
Ze vem, sem rabil 30 sekund, da lahko recem, da si smrdljivi laznjivec, cool mar ne? Da zmorem v momentu dobiti preverjeno informacijo, namesto tvojih lazi?
https://siol.net/novice/slovenija/golob...
Ne razumem, zakaj preprosto ne pogooglate, namesto, da poslusate nova24 in potem izpadete bedaki zaradi njih? Seveda bo zdaj kriva neka zarota Kucana in stricev iz ozadja ne pa preprosto dejstvo, da poslusate neumnosti in jih nekriticno ponavljate.
Zgodovina sprememb…
Ne razumem, zakaj preprosto ne pogooglate, namesto, da poslusate nova24 in potem izpadete bedaki zaradi njih? Seveda bo zdaj kriva neka zarota Kucana in stricev iz ozadja ne pa preprosto dejstvo, da poslusate neumnosti in jih nekriticno ponavljate.
Ne rabiš meni tega linkat, ker vem to. In kot rečeno, Holob je skočil brez da bi pogledal kam. In tako še 10x.
Ne rabiš meni tega linkat, ker vem to. In kot rečeno, Holob je skočil brez da bi pogledal kam. In tako še 10x.
Ja in Klokocarjeva ima rdece cevlje. Res grozno. Najbolje, da vlada takoj pade in damo JJu dosmrtni naziv marshala in absolutno dozivljensko oblast.
Zgodovina sprememb…
111111111111 ::
Zdaj pa lepo pocakajmo, da se pojavi kaksen realen, manj retardiran, razlog za kritiko. Se bom rade volje pridruzil, brez SDSovega scaremongeringa, se razume.
Jaz ne vem kaj je ad-hominem, to neke tvoje homeseksualne fore. Vem kaj je buhteljček in to si ti, buhteljček. :D
Sedaj Slovenec bije Slovenca. (Slovenec že mori Slovenca, brata)
Priznajte neuspeh. Eni in drugi.
Prešeren se v grobu obrača. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 111111111111 ()
111111111111 je izjavil:
Zdaj pa lepo pocakajmo, da se pojavi kaksen realen, manj retardiran, razlog za kritiko. Se bom rade volje pridruzil, brez SDSovega scaremongeringa, se razume.
Jaz ne vem kaj je ad-hominem, to neke tvoje homeseksualne fore. Vem kaj je buhteljček in to si ti, buhteljček. :D
Se bos pa izobrazil, mar ne? Tale Wrop spodaj je ze dober zacetek:
Zgodovina sprememb…
Wrop ::
To je samo slabo plačan trolček. Nihče tega ne dela, kot nekdo, ki ni osebno vpeten in pobira golobje kakce. Pa imamo veliko volilcev Goloba, tudi tukaj na forumu.
Glede sodnikov pa spet en tvoj bullshit, heceno si navajen na instantno gratifikacijo naslednji moment, ko foton zadane tvoj vidni zivec. Umiri se, stvari se na nivoju drzave ne dogajajo tako hitro kot si ti sposoben sprejemat sranje preko facebooka ali bruhat ven svoje kozlarije. A ves, to je realni svet.
daj, daj buhteljček, malo bolj prijazno.
Samo, ce si mozgansko mrtev. A ves, ker jaz se poducim, za razliko od vaju, ki delujeta kot repetitor.
A sploh veš kaj je repetitor buhteljček?
Zgodovina sprememb…
Glede sodnikov pa spet en tvoj bullshit, heceno si navajen na instantno gratifikacijo naslednji moment, ko foton zadane tvoj vidni zivec. Umiri se, stvari se na nivoju drzave ne dogajajo tako hitro kot si ti sposoben sprejemat sranje preko facebooka ali bruhat ven svoje kozlarije.
Haha, ta bedak se sploh ne zaveda kak bedak je. Holob je vrgel to o 600 evrih za sodnike, zdaj pa ta izmeček očita MENI, da real life ni tak. Pa sej je faking Holob obljubil nekaj kar ne more izpolnit. Jao...pa sej ni čudno, da je dobil tolk procentov, pri tako zabitem narodu.
Ja in Klokocarjeva ima rdece cevlje. Res grozno. Najbolje, da vlada takoj pade in damo JJu dosmrtni naziv marshala in absolutno dozivljensko oblast.
Kak bosta vidva z gospodično lepo izgledala na kočiji za Bruselj. :D
Buhteljček in Kloakočarjeva, rada se imata,
vsako nedeljo s kočijo se pelata.
Glede sodnikov pa spet en tvoj bullshit, heceno si navajen na instantno gratifikacijo naslednji moment, ko foton zadane tvoj vidni zivec. Umiri se, stvari se na nivoju drzave ne dogajajo tako hitro kot si ti sposoben sprejemat sranje preko facebooka ali bruhat ven svoje kozlarije.
Haha, ta bedak se sploh ne zaveda kak bedak je. Holob je vrgel to o 600 evrih za sodnike, zdaj pa ta izmeček očita MENI, da real life ni tak. Pa sej je faking Holob obljubil nekaj kar ne more izpolnit. Jao...pa sej ni čudno, da je dobil tolk procentov, pri tako zabitem narodu.
Res, bos nasel, kje je obljubil kdaj? A ves, parlamentarne procedure, se kaksno sranje z vase strani, uradni listi,... Mimogrede, si ze dobil podatke od ZZZSja?
Zgodovina sprememb…
Ne rabim se izobrazit, ko ti vse veš. Boš ti povedal, pa ti bomo verjetli, buhteljček naš.
Moram reci, da mi je tvoje projiciranje vsec. Pove namrec vec o tebi kot o meni.
Všeč so mi tvoje enovrstičnice buhteljček.
Zgodovina sprememb…
111111111111 je izjavil:
Ne rabim se izobrazit, ko ti vse veš. Boš ti povedal, pa ti bomo verjetli, buhteljček naš.
Sem ze povedal srcek, se celo link sem vam nalimal. Samo ste malo bolj trdi, taka lectovi srcki od predlani.
111111111111 je izjavil:
Moram reci, da mi je tvoje projiciranje vsec. Pove namrec vec o tebi kot o meni.
Všeč so mi tvoje enovrstičnice buhteljček.
Meni pa tvoje srcek.
Zgodovina sprememb…
Seveda vem srcek.
Kako sem vesel, da sva zgladila najin odnos. Si vesel, da si se nam pridružil na pravi strani, buhteljček.
111111111111 je izjavil:
Seveda vem srcek.
Kako sem vesel, da sva zgladila najin odnos. Si vesel, da si se nam pridružil na pravi strani, buhteljček.
Mislis, na strani SDSovskih trolov? Nisem, srcek.
Res, bos nasel, kje je obljubil kdaj? A ves, parlamentarne procedure, se kaksno sranje z vase strani, uradni listi
Haha.
"Da pokažemo našo resnost, smo se odločili, da bomo s 1. januarjem sprejeli dodatek k vašim plačam," je dejal zbranim.
Očitno nisem jaz tisti, ki ne pozna procedur. S 1. januarjem je obljubil 10. januarja, s tem je pokazal svojo resnost (LOL), in ta cepec potem spet _MENI_ očita da ne poznam procedur.
Mimogrede, si ze dobil podatke od ZZZSja?
Jaz jih ne rabim.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Res, bos nasel, kje je obljubil kdaj? A ves, parlamentarne procedure, se kaksno sranje z vase strani, uradni listi
Haha.
"Da pokažemo našo resnost, smo se odločili, da bomo s 1. januarjem sprejeli dodatek k vašim plačam," je dejal zbranim.
Očitno nisem jaz tisti, ki ne pozna procedur. S 1. januarjem je obljubil 10. januarja, in ta cepec potem spet _MENI_ očita da ne poznam procedur.
Mimogrede, si ze dobil podatke od ZZZSja?
Jaz jih ne rabim.
Rabis, seveda rabis, da pokazes, kako se dobi podatke pred volitvami. Zagotovo imas za sabo ze tone izkusenj.
Sem ze povedal srcek, se celo link sem vam nalimal. Samo ste malo bolj trdi, taka lectovi srcki od predlani.
Nikar te buhteljček tako strogo, ne moremo imeti vsi IQ30 tako kot ti. Dobro, da nam ti razložiš te stvari.
Mislis, na strani SDSovskih trolov? Nisem, srcek.
Si, si, samo priznati si nočeš, buhteljček.
Zgodovina sprememb…
111111111111 je izjavil:
Nikar te buhteljček tako strogo, ne moremo imeti vsi IQ30 tako kot ti. Dobro, da nam ti razložiš te stvari.
Zal se tule vecino casa pogovarjam z ljudmi pod IQ30, tam 1-2, amebe. Jebat ga, svasta picka rodi...
Zgodovina sprememb…
Zal se tule vecino casa pogovarjam z ljudmi pod IQ30, tam 1-2, amebe. Jebat ga, svasta picka rodi...
To je še v redu...večji problem je koga si izvolil in ga zdaj moraš malikovat.
Rabis, seveda rabis, da pokazes, kako se dobi podatke pred volitvami. Zagotovo imas za sabo ze tone izkusenj.
Nihče nima toliko izkušenj kot ti buhteljček. Ti vse veš in imaš vse prav.
Tudi tebe buhteljček, tudi tebe...
Malikovat? Naaaah, ne rabis toliko projicirat. Samo vase dezinformacije me zanimajo.
Ampak buhteljček ti imaš VSE informacijie in dezinformaicje, mi tebi ne rabimo nič razlagat.
Zgodovina sprememb…
111111111111 je izjavil:
Tudi tebe buhteljček, tudi tebe...
Malikovat? Naaaah, ne rabis toliko projicirat. Samo vase dezinformacije me zanimajo.
Ampak buhteljček ti imaš VSE informacijie in dezinformaicje, mi tebi ne rabimo nič razlagat.
Jaz imam samo tebe in Utkja in se nekaj srckov, ki mi plasirate informacije, samo kaj, ko se vedno znova izkazejo za lazi in dezinformacije.
Zgodovina sprememb…
To je samo slabo plačan trolček. Nihče tega ne dela, kot nekdo, ki ni osebno vpeten in pobira golobje kakce. Pa imamo veliko volilcev Goloba, tudi tukaj na forumu.
Tebi je všeč samo golobček. Ti z vsakim novim sporočilom poveš več o sebi. Šele tri dni je minilo pa že 100k znakov. Komedija.
Tebi je všeč samo golobček. Ti z vsakim novim sporočilom poveš več o sebi. Šele tri dni je minilo pa že 100k znakov. Komedija.
Ja, verjamem, da ti je fascinantno ampak pssst... skrivnost: nekateri ne tipkamo dvoprstno.
Sicer te pa izredno zanima moj profil, pa ne, da si nek spolni iztirjenec? Zupnik celo?
Zgodovina sprememb…
Kako je Golob obljubil finančna nadomestila gasilcem in ne društvom.
Saj pravim, prava komedija.
Ja, verjamem, da ti je fascinantno ampak pssst... skrivnost: nekateri ne tipkamo dvoprstno.
Sicer te pa izredno zanima moj profil, pa ne, da si nek spolni iztirjenec? Zupnik celo?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Wrop ()
Kako je Golob obljubil finančna nadomestila gasilcem in ne društvom.
Ze celo temo Ves cas neko jokcanje zaradi izgubljenih volitev in precej primitivni poizkusi blatenja boljsega, ki je zmagal ze samo s tem, da ni SDS ali NSi. Je tudi meni zabavno.
Zgodovina sprememb…
Ta klovn se tu pojavlja samo zato, da gre tema v poden in s tem tudi prave kritike Goloba. Tako da zdaj je uradno, Svoboda se je spustila na nivo SDS-a.
Ta klovn se tu pojavlja samo zato, da gre tema v poden in s tem tudi prave kritike Goloba. Tako da zdaj je uradno, Svoboda se je spustila na nivo SDS-a.
Seveda same prave kritike Goloba. Najbolj prave. Pristne. Brez holesterola. Sokantne in strasljive. V opozorilo in preprecevanje. S hialuronsko kislino, izvleckom avokada in brez gensko spremenjenih sestavin. Rocno delo z vzdrzevanjem tradicije in pravih kmeckih obrti. Kupis dvoje in dobis se posebno darilo. Brez obveznosti. S certifikatom nova24 in zahtevami po analizi zdravstva pred volitvami (bo Utk priskrbel dokaze, kako lahko prides do ZZZS knjigovodstva kot sleheren drzavljan).
Zgodovina sprememb…
arnecan1 ::
Zal tistega podcrtanega sranja zgoraj ne morem brati, oci bolijo. Arnecan, daj probaj drugic dati se vsako crko v drugo barvo, to bo sele zazgalo.
Potrpežljivo sem čakala, se zadrževala, samocenzurirala in skušala odvračati negativne občutke in dvome, ki so se mi pojavljali takoj po nastopu nove vlade. »Depolitizacija«, vsega in kar povprek, je bila ključna beseda, ki me že v predvolilni kampaniji ni prepričala, prav nasprotno, saj je za vsako politično stranko sama po sebi povsem protislovna.
Sedaj ne gre več, ne morem in tudi nočem zadrževati svojega besa, razočaranja in jeze nad nesposobnjostjo koalicije, da bi kar koli pomembnega v naši družbi sploh reševala. Predvsem z vidika tega, kar nam je visokoletečega bilo obljubljeno; sama sem se zelo veselila, da bomo veliko plesali. A seveda ne po ritmih dr. Roberta Goloba.
Preprosto ne morem več tolerirati, da se bodo Jaša Janull, Teja Jarc, Dušan Keber, iz Inštituta 8. marec itd., predstavljali kot edini pobudniki, glasniki in rešitelji civilne družbe ter dobili vso medijsko pozornost; beri moč, nad oblikovanjem civilno družbene politike.
Vedno sem poudarjala, da sem levičarka po duši in prepričanju. Borim se za človekove pravice, ki so zame univerzalna vrednota.
Ironično, sedaj MDDSZ obvladujejo prav (večinoma) fantje z levice; brez znanja, brez izkušenj in brez razumevanja kompleksnosti področja, ki so ga dolžni voditi in usmerjati. Lahko se ponovim ter rečem, da sem dolgih 9 mesecev opozarjala vodilne na tem ministrstvu, na alarmantno stanje, ki se dogaja na ZOA. Prosili smo jih skupaj z drugimi izvajalci OA za sestanke, spraševali po razlagah in pojasnilih, podajali pobude, prosili za vsebinske in finančne popravke, opozarjali na konkretne zlorabe tako uporabnikov, kot do uporabnikov, osebnih asistentov oz. bolje družinskih članov, še posebno neprimernosti ravnanja mnogih izvajalcev. Pa nič ali skoraj nič; en sestanek s Simonom Maljevcem, en sestanek z Lukom Omladičem.
Sedaj skoraj občutim nekakšno solidarnost, celo empatijo do Janeza Janše. Še vedno namreč ne razumem, kaj se je natančno skriva pod sloganom »Smrt Janšizmu«. Ali Janšizem še vedno kje tiči, tam v zasedi, tam za kakšnim vogalom in lahko vsak moment skoči iz grma? Naj mi nekdo pove ali je ta smrt že nastopila, ali smo sedaj svobodni, morda osvobojeni?
Predsednik vlade se dramatično čudi nad razkritjem prostega toka denarja na zdravstvenem področju, a ravnokar so z državnimi častmi pokopali enega največjih zravstvenih lobistov g. Janeza Zemljariča. Pohitite, morda pri njemu doma še najdete kakšne zanimive dokument; in pozor, kateri fantje, ki bodo prevzeli njegovo mesto, posel
Zal tistega podcrtanega sranja zgoraj ne morem brati, oci bolijo. Arnecan, daj probaj drugic dati se vsako crko v drugo barvo, to bo sele zazgalo.
Potrpežljivo sem čakala, se zadrževala, samocenzurirala /.../
Ajaaa, pa kaj ne reces, da je avtorica clanka clanica zenskega odbora SDS. Seveda socustvuje in ima empatijo do Janeza Janse. Ceprav je zanimiva, pred nekaj leti je pa kritizirala JJa, mogoce ga je srecala osebno, baje je tip kar jebac. Bi si lahko prihranil ves ta trud.
(Matr, a zenskam ze celo dovolijo udejstvovanje v javnosti in jih nimajo vec privezanih za sporhet. Ne mores verjet.)
Zgodovina sprememb…
Ajaaa, pa kaj ne reces, da je avtorica clanka clanica zenskega odbora SDS. Seveda socustvuje in ima empatijo do Janeza Janse. Ceprav je zanimiva, pred nekaj leti je pa kritizirala JJa, mogoce ga je srecala osebno, baje je tip kar jebac. Bi si lahko prihranil ves ta trud.
(Matr, a zenskam ze celo dovolijo udejstvovanje v javnosti in jih nimajo vec privezanih za sporhet. Ne mores verjet.)
Ne vem, kdo si, ampak to osebo poznajo vsi, ki so 2x v življenju pogledali večerna poročila ali odprli časnik enkrat na leto
Rszen mogoče tisti, ki so pred 2 dnevoma prilezli iz kakšne luknje.
Ne vem, kdo si, ampak to osebo poznajo vsi, ki so 2x v življenju pogledali večerna poročila ali odprli časnik enkrat na leto
Rszen mogoče tisti, ki so pred 2 dnevoma prilezli iz kakšne luknje.
Jaz poznam kar pozna google. Se bo morala pritoziti. In se razume, da se proti misicnim distrofikom ne sme reci nic slabega, konec koncev je Sustarsic desetletja kraljeval na tej premisi s svojimi Bori, zdaj mu ne gre vec tako fino.
Zgodovina sprememb…
Jaz poznam kar pozna google. Se bo morala pritoziti. In se razume, da se proti misicnim distrofikom ne sme reci nic slabega, konec koncev je Sustarsic desetletja kraljeval na tej premisi s svojimi Bori, zdaj mu ne gre vec tako fino.
Ne gre se za nekoga z boleznijo, ampak dotična oseba je bila znan del civilne družbe, ko so bili Nika Kovač, Tea Jarc in Jennul še v vrtcu, Golob pa še ni zaslužil prvega tajkunskega milijona.
Ne gre se za nekoga z boleznijo, ampak dotična oseba je bila znan del civilne družbe, ko so bili Nika Kovač, Tea Jarc in Jennul še v vrtcu, Golob pa še ni zaslužil prvega tajkunskega milijona.
Seveda, saj s temi je vse narobe, mar ne trdis nekaj takega? A zdaj bo pa nekdo izjema, ker malo joce, da so jo izpustili iz igre? Malo nacelnosti prosim.
Zgodovina sprememb…
Seveda, saj s temi je vse narobe, mar ne trdis nekaj takega? A zdaj bo pa nekdo izjema, ker malo joce, da so jo izpustili iz igre? Malo nacelnosti prosim.
Saj ni edina. Tudi Vesna Godina, še ena vplivna levičarka, se je obrnila proti golobnjaku https://fokuspokus.si/narcisticna-antij...
10. januar 2023 bo v novejšo zgodovino Slovenije zapisan kot dan, ko je Golob dokazal, da ne dela tega, za kar smo ga izvolili.
Saj ni edina. Tudi Vesna Godina, še ena vplivna levičarka, se je obrnila proti golobnjaku https://fokuspokus.si/narcisticna-antij...
10. januar 2023 bo v novejšo zgodovino Slovenije zapisan kot dan, ko je Golob dokazal, da ne dela tega, za kar smo ga izvolili.
Me sicer zanima, ampak ne toliko, da bi se narocil.
Marta Kos: To ni več moja stranka https://www.delo.si/novice/slovenija/ma...
Evo, sta golob in jansa ze best buddya
Oglasil se je Janez Janša
Dogajanje je na twitterju pokomentiral tudi prvak SDS Janez Janša in dejansko stopil na Golobovo stran. Zapisal je: »Eno je medijska slika. Realnost pa nekoliko bolj zapletena. Slavko Koroš (tesni sodelavec Tatjane Bobnar, op. p.) je namreč eden ključnih ljudi Draga Kosa in vzporednega mehanizma. Zanje je predsednik vlade Golob prehodni pojav, ki mora biti pod nadzorom, Bobnarjeva pa je z odstopom uspešno zaščitila prav Kosov klan.«
Evo, s Furerjem imate skupne interese, bo treba nehati udrihati cez Goloba
Zgodovina sprememb…
Evo, sta golob in jansa ze best buddya
Oglasil se je Janez Janša
Dogajanje je na twitterju pokomentiral tudi prvak SDS Janez Janša in dejansko stopil na Golobovo stran. Zapisal je: »Eno je medijska slika. Realnost pa nekoliko bolj zapletena. Slavko Koroš (tesni sodelavec Tatjane Bobnar, op. p.) je namreč eden ključnih ljudi Draga Kosa in vzporednega mehanizma. Zanje je predsednik vlade Golob prehodni pojav, ki mora biti pod nadzorom, Bobnarjeva pa je z odstopom uspešno zaščitila prav Kosov klan.«
Evo, s Furerjem imate skupne interese, bo treba nehati udrihati cez Goloba
Aj, še dobro, da si me spomnil Tatjana Bobnar: Golob zahteval, da iz Policije odpustim določeno osebo https://www.delo.si/novice/slovenija/ta...
WizzardOfOZ ::
111111111111 je izjavil:
Sedaj Slovenec bije Slovenca. (Slovenec že mori Slovenca, brata)
Priznajte neuspeh. Eni in drugi.
Prešeren se v grobu obrača. :D
Nič se ne, je že takrat vedel. In to tudi zapisal. Zakaj misliš, da je bil v njegovi pesmi Kopitar z veliki K, ko je zapisal: "le čevlje sodi naj Kopitar". Ker je bilo takrat enako kot danes. Slovenec rabi dobit prvo orenk s palico po hrbtu, pa še takrat ne bo takoj spremenil mnenja o svojem idolu, pa naj bo ta idol s katerekoli strani (levi, desni, beli, zdeči, črni, zeleni, al pa kodrlajsasti).
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: WizzardOfOZ ()
urli ::
Glede na to, kakšne počenja Golob... je jasno, da Princ Teme nikoli več ne bo predsednik vlade Upam, da ga vsaj malo v duši žuli, če ne zaradi drugega zato, ker bi imel 12k plače
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Ali je Svoboda izdala ljudstvo in demokracijo? (strani: 1 2 3 4 … 18 19 20 21 )Oddelek: Loža | 121595 (79672) | 111111111111 |
» | Referendum (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 46150 (32394) | Nesta |