Forum » Pomoč in nasveti » Zapiranje app na Huawei tablici
Zapiranje app na Huawei tablici
verto ::
Danes se mi na tablici Huawei Mediapad M3 10 po odprtju app QuickEdit po sekundi zapre, podobno tudi pasiansa. Opazil sem da mi ta dva app-a delujeta pravilno če izklopim wifi. To se mi dogaja prvič. V čem je problem?
Pozdrav!
Pozdrav!
filip007 ::
Resetiraj tablico in poskusi še na drugem omrežju, da veš ali je tablica kriva ali omrežje.
Prenosnik, konzola, TV, PC upokojen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: filip007 ()
verto ::
Sedaj mi deluje vse v redu po tem, ko sem notranji ip, ki mi ga dodeli router ponudnika interneta spremenil iz statičnega na dinamičnega.
L.p.
L.p.
V-i-p ::
Sedaj mi deluje vse v redu po tem, ko sem notranji ip, ki mi ga dodeli router ponudnika interneta spremenil iz statičnega na dinamičnega.
L.p.
Tega nikoli ne delaj, ker če daš tablici statični ip in kasneje ta ip router dodeli drugi napravi ko tebe ni, se bo tablica tepla s tistim ipjem, ko prideš nazaj. Ipje naj ruter dodeljuje, ni potrebe po statiki.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pogosti problemi - statični internetOddelek: Omrežja in internet | 2758 (2436) | iSink |
» | IPOddelek: Pomoč in nasveti | 1660 (1386) | turist1 |
» | Staticni vs dinamicni IPOddelek: Omrežja in internet | 4454 (4304) | kklemenss |
» | FTP povezavaOddelek: Omrežja in internet | 1354 (1221) | Business |
» | Kako zamenjati fiksen IP !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3070 (2755) | Sergio |