Forum » Loža » Kolesarnica
Kolesarnica
Scaramouche ::
Groot ::
Po mojih izkušnjah je najboljša opcija za manj gužve v kolesarnici redno odstranjevanje starih in nerabljenih koles iz kolesarnice. Pač upravnik da na vrata poziv da se kolesa, ki so v uporabi, primerno označijo, ostala se čez določen čas odstranijo. To nekajkrat ponoviš in se vsaj določenih rešiš.
Sem imel tovrstne "probleme" že na na več lokacijah kjer sem delal in živel, pa se kljub vsem mogočim načinom hrambe ni bistveno izboljšalo. Takšna viseča hramba se pa sploh izkaže za neučinkovito, ker na koncu nihče ne obeša kolesa gor, ampak so lepo prislonjena spodaj pod stojalom. Sploh če ima kdo na kolesu še otroški stolček, je obešanje tako ali tako bedarija ker stolček štrli preveč ven.
Sem imel tovrstne "probleme" že na na več lokacijah kjer sem delal in živel, pa se kljub vsem mogočim načinom hrambe ni bistveno izboljšalo. Takšna viseča hramba se pa sploh izkaže za neučinkovito, ker na koncu nihče ne obeša kolesa gor, ampak so lepo prislonjena spodaj pod stojalom. Sploh če ima kdo na kolesu še otroški stolček, je obešanje tako ali tako bedarija ker stolček štrli preveč ven.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ključavnica za kolo (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11788 (5693) | Samael |
» | So vam kdaj ukradli kolo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 28683 (7075) | GupeM |
» | Videonadzor v bloku - smiselno?Oddelek: Loža | 6778 (4852) | Mehmed |
» | Ukradeno kolo Nakamura Catch 70 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 27018 (24273) | mihec87 |
» | bicikl za 40 kSITOddelek: Loža | 2359 (1722) | mzidy |