Forum » Loža » Meh za vodo
Meh za vodo

STASI ::
Oj
Kupujem meh za vodo za nahrbtnik. Razmišljam da bi kupil meh v dechatlonu. Uporablja kdo njihov proizvod? Ali raje kupim camelback ali deuter?
LpG
Kupujem meh za vodo za nahrbtnik. Razmišljam da bi kupil meh v dechatlonu. Uporablja kdo njihov proizvod? Ali raje kupim camelback ali deuter?
LpG
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž

Mike_Rotch ::
Samo meh ali cel nahrbtnik? Imam njihov trail nahrbtnik in s samim mehom nimam težav. Sicer ga ne uporabljam zelo pogosto, ampak po parih letih je še vedno OK. Ne pušča, cevke se dajo normalno očistiti itd.
Je pa nahrbnik relativno zanič (ne spomnim se točno modela). Naramnice me žulijo pa težko ga nastavim, da mi je udobno, že po uri ali 2 teka rata nadležno.
Je pa nahrbnik relativno zanič (ne spomnim se točno modela). Naramnice me žulijo pa težko ga nastavim, da mi je udobno, že po uri ali 2 teka rata nadležno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oglasna deska MJU še vedno primer dobre prakseOddelek: Novice / NWO | 11647 (1967) | otago |
» | Kvaliteten nahrbtnik za nošenje otrokaOddelek: Loža | 4840 (1661) | wcpapir |
» | "Kvalitetne" in-ear slušalke do 50€Oddelek: Kaj kupiti | 3987 (2881) | FoxKnox |
» | Izbira fotoaparataOddelek: Pomoč in nasveti | 3691 (3258) | sandmat |
» | CES 2015: Dobrega tisočaka za novega walkmana (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 23189 (19081) | Jst |