Forum » Loža » Dišeče palčke - sprostitev
Dišeče palčke - sprostitev
Bikica195 ::
Zdravo, zdravo
Kupujem naravne dišeče palčke (to so tiste indijske), ki ti ne dražijo oči in da so primerne za sproščanje slabe energije in stresa iz telesa. Ker jih še nikoli nisem kupovala, me zanima, če ima kdo izkušnje z njimi - kje in kakšne kupiti (recimo v Ljubljani).
Hvala za nasvete
Kupujem naravne dišeče palčke (to so tiste indijske), ki ti ne dražijo oči in da so primerne za sproščanje slabe energije in stresa iz telesa. Ker jih še nikoli nisem kupovala, me zanima, če ima kdo izkušnje z njimi - kje in kakšne kupiti (recimo v Ljubljani).
Hvala za nasvete
I walk. I look. I see. I stop. I photograph.
cias ::
Menda so zelo škodljive zdravju. Vem da so delali ene študije v indijskih templjih in naj bi bilo zelo strupeno.
BorutO ::
Moje mnenje? Ko sem z enim pacientom si v tujini delil sobo, ki je vsako večer smrdel s tem sranjem, da je soba še par ur smrdela po tem, kjub temu, da sem na veliko sobo zračil, ti povem, da tega ne delaj.
Ne vem, če je njega sproščalo, ker mene niti malo ni.
Ne vem, če je njega sproščalo, ker mene niti malo ni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kvaliteta goriva pri SLO trgovcih (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 19454 (3900) | eEdbM |
» | Kdo kupuje proteini na Poljskem ali Madžarskem? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4791 (3153) | c3p0 |
» | Indijski tablični računalnik za 30 evrov postaja realnost (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 29565 (26678) | Okapi |
» | potreboval bi pravni nasvet (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6327 (5490) | Tic |
» | Cigarete. (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4901 (4366) | Elemen_T |