Forum » Igre » Counter Strike - Condition Zero
Counter Strike - Condition Zero
AtaStrumf ::
A ste že sprobal to leakano verzijo? Zgleda da je Asama Bin Leaker spet udaril. Interface je isti kot pri HL2, igra je pa total crap. Sem obrnil prvo sobo in dvomim, da bom še kakšno.
Kot prvo za prvo misijo ukradejo foro iz Black Hawk Down - ZEH - , pol imajo nasprotnike butaste kot noč, grafiko pa ISTO kot Counter Strike. Ne morem verjeti da so tole pacal skupi tolk dolg časa. Nekaj se govori da bojo celo spet prestavili špil. Za moje pojme bi ga definitivno morali ... in to za vedno! Samo nove mape naj dajo za zastonjski CS, ostalo pa Delete. Mene že srbijo prsti .
Kot prvo za prvo misijo ukradejo foro iz Black Hawk Down - ZEH - , pol imajo nasprotnike butaste kot noč, grafiko pa ISTO kot Counter Strike. Ne morem verjeti da so tole pacal skupi tolk dolg časa. Nekaj se govori da bojo celo spet prestavili špil. Za moje pojme bi ga definitivno morali ... in to za vedno! Samo nove mape naj dajo za zastonjski CS, ostalo pa Delete. Mene že srbijo prsti .
- spremenil: AtaStrumf ()
San ::
Ne mi reečt da je to kao naslednik CSa in da je totalen poden! A ni pisan z HL2 pogonom? Ni razbijanja sten, prevvračanja avtov z eksplozijami, itd...
globoko grlo ::
kakšn hl2 engine neki
mi je pa kul k sm prvič u življenju špilal špil na 1600 x 1200, sicer ni špil nč bolši, joj kak podn, mi je pa fajn enkrat na taki resoluciji špilat
Mislm, za tak šit nej bi dnar dajal al kva, pirates4ever
mi je pa kul k sm prvič u življenju špilal špil na 1600 x 1200, sicer ni špil nč bolši, joj kak podn, mi je pa fajn enkrat na taki resoluciji špilat
Mislm, za tak šit nej bi dnar dajal al kva, pirates4ever
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prey (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 12284 (1434) | wolverine22 |
» | Jutri izide GTA 5, nekateri ga že imajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 28476 (21561) | __Devil__ |
» | najbl bedna igra (za tebe) je: (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8116 (5467) | cholt45 |
» | Half-Life 2 nominiran za 5 nagrad. TV Video Games Awards 2004 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 5761 (5761) | ejga40 |
» | Half-Life 2 končanOddelek: Novice / Igre | 2962 (2962) | kiklop |