Forum » Loža » Kadrovski vprašalniki
Kadrovski vprašalniki

Hypathia ::
Zanima me, kako dosledno izpolnjujete kadrovske vprašalnike, tiste, ki se jih predložil pri razgovoru za job? Ali izpolnite tudi rubrike pod neobvezni osnovni podatki in puščate podatke delodajalcu, četudi se še ne ne ve ali bodo vas zaposlili? Kakšna je najboljša strategija pri navajanju pričakovane plače?

Raptor F16 ::
Ne izpolnjujem :)
Če te mora firma jebat s takimi glupostmi potem te že ne rabijo oz. si v njihovih očeh enistavno zamenljiva ker imajo prijav takega kadra kot dreka da se lahko gredo izbiranje na tak način :)
Če te mora firma jebat s takimi glupostmi potem te že ne rabijo oz. si v njihovih očeh enistavno zamenljiva ker imajo prijav takega kadra kot dreka da se lahko gredo izbiranje na tak način :)
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Raptor F16 ()

Primer vprašanja
Ste poročeni, bote imel otroke, kdaj bote fukal, kaj so vaši hobiji, kaj je vaša največja šibkost, kakšno plačo hočeš...
Beggars can't be choosers. Ti testi so s stališča pogajanja živ polom. Temu se ne reče pogajanje za službo ampak puzanje po kolenih "prosm vzemte me".

matic492 ::
Prvič slišim za takšna vprašanja.
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Zadnji razgovor (naslednji teden menjam šiht), je bil sicer tak da sem rekel koliko plače hočem, on je pa rekel može in je to bilo to

Zadnji razgovor (naslednji teden menjam šiht), je bil sicer tak da sem rekel koliko plače hočem, on je pa rekel može in je to bilo to![]()
Čestitam :)

mujek ::
Na srečo še nisem bil v situaciji kjer bi izponjeval kadrovski vprašalnik. Upam, da niti ne bom.
Sem pa pred časom naletel na vprašalnik od Canonical.
Katastrofa.
Sem pa pred časom naletel na vprašalnik od Canonical.
Katastrofa.

V-i-p ::
Zadnji razgovor (naslednji teden menjam šiht), je bil sicer tak da sem rekel koliko plače hočem, on je pa rekel može in je to bilo to![]()
Hmm, če ti rečeš jurja in pol, on pa pričakuje, da boš rekel najmanj dva, pol se seveda takoj strinja ;).
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Hmm, če ti rečeš jurja in pol, on pa pričakuje, da boš rekel najmanj dva, pol se seveda takoj strinja ;).
Ja, če si ti s tem zadovoljen zakaj pa ne :)

Mato989 ::
Nekoc ko sem bil brez izkusenj sem za prvi job to izpolnjeval zdaj samo zaprem dol ce to hocejo od mene...
Ce posljem cv linkedin link ali cv v pdfu je tam gor naceloma vse kar je nujno vedet razen to kaksna placa mi je ok to pa se itak hocem pogovarjat na prvem razgovoru...
Ce posljem cv linkedin link ali cv v pdfu je tam gor naceloma vse kar je nujno vedet razen to kaksna placa mi je ok to pa se itak hocem pogovarjat na prvem razgovoru...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

FireSnake ::
Prvič slišim za takšna vprašanja.
x2!
In tega tudi ne bi izpolnjeval.
Če se nimajo kaj bolj pametnega za pogovarjat potem mi tudi izzivov ne morejo dati.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera vprasanja sprasujete na razgovorih za delo? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15408 (11451) | user4683 |
» | Razgovor za službo - pomembna vprašanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14587 (11197) | PikaPoka828 |
» | Dobra vprasanja za novo delovno mesto (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 15582 (11906) | Invictus |
» | Še kdo kriv, ker v firmi ni odkril napak drugih? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11917 (9124) | solatko |
» | Koliko neto je 1500 bruto (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 45385 (43507) | BlueRunner |