Forum » Omrežja in internet » Toshiba wireless
Toshiba wireless
sumi ::
Bi mi lahko kdo prosm povedu al pa kakorkol pomagu nastavt wireless mrezo? Imam toshibin notebook satellite 5200-903 in pa D-linkov router 714P+. Nikakor ne morem vzpostaviti wireless povezave. Mislm da je tezava v notebooku, saj se noce sporazumet - ne najde omrezja. Ce pa vklucim kabel pa vse deluje brezhibno.
Aja v laptopa je integrirana wifi mrezna Intel(R) PRO/100 VE Network Connection. Uporabljam winxp sp1.
Poleg tega sem klical na siol (morda oni kaj vejo), Kivi (distributer za D-Link), pa mi nihce ni znal pomagat.
Help please!
Aja v laptopa je integrirana wifi mrezna Intel(R) PRO/100 VE Network Connection. Uporabljam winxp sp1.
Poleg tega sem klical na siol (morda oni kaj vejo), Kivi (distributer za D-Link), pa mi nihce ni znal pomagat.
Help please!
PaJo ::
Lahko malo bolj natancno napises kaj ti noce delovat?
Za zacetek poglej ce imas med servisi zagnan servis za WLAN.
Za zacetek poglej ce imas med servisi zagnan servis za WLAN.
Ne se preveč sekirat, rajši uživat:)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne odpre 24 urOddelek: Omrežja in internet | 6482 (2903) | janezvalva |
» | Internet ne dela čeprav povezava je.Oddelek: Omrežja in internet | 3510 (2731) | Kreddy |
» | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10603 (4591) | amigo_no1 |
» | ? printanje in wireless povezavaOddelek: Omrežja in internet | 3348 (2973) | Mati |
» | WPA2 v Visti ?Oddelek: Operacijski sistemi | 1843 (1612) | Spc |