Forum » Omrežja in internet » Problem z visokim pingom
Problem z visokim pingom
mato22 ::
Zadnje tri dni se mi pojavlja problem z visokim pingom. Prej nisem imel teh težav, zdaj pa kar naenkrat dobim pinge tudi do 800 .
Veliko igram MOHAA preko interneta, zdaj pa se zvečer tud na server ne morem priklopit. Problem je namreč, ker igram v klanu in je server postavljen v Angliji.
Zjutraj in potem po 10 uri zvečer se stanje nekako izboljša. Klical sem že na SIOL pa mi je reku naj najprej pingam siol.net, pa probam dons zjutraj in dobim pinge čez 600, tko da ne vem kjeje zdej problem, ker ostali na serverju igrajo z nizkimi pingi in vsi so večinoma iz Španije.
Če zdele pingam siol je stanje še kar normalno sam n server pa ne morem.
Ali kdo ve kje je problem?????
Veliko igram MOHAA preko interneta, zdaj pa se zvečer tud na server ne morem priklopit. Problem je namreč, ker igram v klanu in je server postavljen v Angliji.
Zjutraj in potem po 10 uri zvečer se stanje nekako izboljša. Klical sem že na SIOL pa mi je reku naj najprej pingam siol.net, pa probam dons zjutraj in dobim pinge čez 600, tko da ne vem kjeje zdej problem, ker ostali na serverju igrajo z nizkimi pingi in vsi so večinoma iz Španije.
Če zdele pingam siol je stanje še kar normalno sam n server pa ne morem.
Ali kdo ve kje je problem?????
Raw ::
3d traceroute
S tem bos ugotovil, da je napaka verjetno od tebe do prvega streznika, ma bos vsaj zihr kje se zalomi.
.raw
S tem bos ugotovil, da je napaka verjetno od tebe do prvega streznika, ma bos vsaj zihr kje se zalomi.
.raw
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Raw ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ping na SiOL zadnji tedenOddelek: Omrežja in internet | 1444 (1177) | Zvezdica27 |
» | COD2- velik ping (multiplayer)Oddelek: Igre | 5228 (2903) | crazy kure |
» | kaj če ima LAN isti ip kot WANOddelek: Omrežja in internet | 1093 (922) | R-G |
» | Problemi v omrežjuOddelek: Omrežja in internet | 1626 (1473) | marS |
» | pinganje siolaOddelek: Omrežja in internet | 1339 (1119) | mchaber |