Forum » Loža » Vsi opazimo podražitve, a najhuše šele prihaja
Vsi opazimo podražitve, a najhuše šele prihaja
Utk ::
Če bo pri nas 4 evre, bo tudi v Srbiji.
Tako je, moje izjave povejo nekaj o meni, vaše zagovarjanje Putina pa o vas.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Mr.B ::
IL_DIAVOLO je izjavil:
Zdaj ko so se dokončno skregali z Rusijo in poceni plinom, ze letijo sankcije na navadne državljane. Varčujte z energenti!
Pocasi bo slo vse na elektriko in prekleto dobro boste premislili, ce si boste kosmiče skuhali v mikrovalovki ali jih boste prejšnji dan namočli in mrzle pojedli.
Se sporherte boste vlacli iz podstrešja. Hudo bo.
Spizdi že v svojo omiljeno rusijo.
Kolaborant en.
Dihaj, sej je Mr. Putin kriv. Pa ne pozabi pravocasno v kolono, pec pa kar zapri, socusvtvuj z begunci in ponavlhaj, Putin, Putin, Putin.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
D3m ::
stara mama je izjavil:
Zlato lahko fizično v roke primeš. :D
A boš zlato jedu, ko v trgovini ne bo hrane???
Imam vrt.
Sosed pa drobnico in govedo.
Mi bomo že preživeli.
Kako pa vi?
|HP EliteBook|R5 6650U|
eventyrer ::
stara mama je izjavil:
Imam vrt.
Mi bomo že preživeli.
Kako pa vi?
cepli se bomo. Pfizer bo naredil anti-russian vaxxine ki nas bo varoval pred ruskimi naboji in rusko lakoto.
Če se cepiš moraš obnavljat cepivo vsake pol leta, če pa te rus ustreli pa velja neskončno.
Lahko se ne cepiš, mogoč te rus ne bo ustrelil.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: eventyrer ()
sbawe64 ::
stara mama je izjavil:
Imam vrt.
Mi bomo že preživeli.
Kako pa vi?
Tvoj sosed ima samo ak-47, kar bo dovolj, da mu boš "prostovoljno" predal svojo robo.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
l0g1t3ch ::
gwtlwesncw ::
Fantje, o kakšnem pomanjkanju in prostovoljnem predajanju hrane govorite? A zdaj se bojite planetarne lakote naenkrat, ki se ji boste vi menda izognili ali kaj?
D3m ::
Preden bo prijel AK bo imel moj pipec pod vratom.
Loool, domnevni badass.
Te v vojski niso učili razorožitve nasprotnika?
For shame.
|HP EliteBook|R5 6650U|
IL_DIAVOLO ::
Evropa ni odvisna od Rusije, kaj pa ima sploh Rusija za ponuditi, Rusija brez Evrope crkne v enem tednu.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Telbanc ::
gwtlwesncw je izjavil:
Fantje, o kakšnem pomanjkanju in prostovoljnem predajanju hrane govorite? A zdaj se bojite planetarne lakote naenkrat, ki se ji boste vi menda izognili ali kaj?
https://www.novosti.rs/planeta/svet/109...
"ITALIJA NA KORAK OD HAOSA: Sve poskupljuje, nema uvoza, zbog cena goriva preti kolaps industrije"
IL_DIAVOLO je izjavil:
Evropa ni odvisna od Rusije, kaj pa ima sploh Rusija za ponuditi, Rusija brez Evrope crkne v enem tednu.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
gwtlwesncw je izjavil:
Telbanc, jaz se ne bojim toliko tega, kot se ti zaman veseliš. In še kdo.
Tega sranja se sploh ne veselim. Ker še zdaleč ne bo enostavno, to da vedet vsakodnevno hipanje folka, odmevi plus že ob mal čez 21.
Je Turk pri odmevih povedal, zakaj je do tega prišlo.
Torej, jutri grem v nakupe. Druzga mi verjetno ne ostane, ker se tale stvar bliža.
Torej moje mnenje je da bo potrebno v EU vzpostavit močno obrabno strukturo, neodvisno od Nata.
Zgodovina sprememb…
Torej, jutri grem v nakupe. Druzga mi verjetno ne ostane, ker se tale stvar bliža.
Si že nekaj dni pozen, mimogrede in jutri bo gneča za robo, kolikor je je ostalo. :-/
Pozdravi Il Diavola, ko se bosta rinila skozi vrata :-)
Dopoldan, ko boste na šihtu, še se odpelje najbolj zanimiv preostanek.
Glej, tako to pač je. Aja, tisti z dolgo rdečo lomilko sem jaz :-)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gwtlwesncw ()
gwtlwesncw je izjavil:
Si že nekaj dni pozen, mimogrede in jutri bo gneča za robo, kolikor je je ostalo. :-/
Pozdravi Il Diavola, ko se bosta rinila skozi vrata :-)
Tole kmal ne bo več smešno. Garant, vprašanje je, kak bo raja EU tole prebavla. Ker zapiranje fabrik se je že začelo.
Zgodovina sprememb…
gwtlwesncw je izjavil:
Tole kmal ne bo več smešno. Garant, vprašanje je, kak bo raja EU tole prebavla. Ker zapiranje fabrik se je že začelo.
Kaj pa meniš, da se bo zgodilo? Razpad EU? V tvojih veselih sanjah in Il Diavolotih sanjah, mogoče res, ja.
Evropa ne sme razpasti, ker bo takoj vojna. Zdi pa se mi nerealno, da bo Rusija, ki ima pšenico, gnojila, plin, nafto in plin, ki ga zaj proda v enem mesecu zasluži z njim, ko prej v enem letu in pol, šla po enem tednu na kolena.
Evropa ne sme razpasti, ker bo takoj vojna. Zdi pa se mi nerealno, da bo Rusija, ki ima pšenico, gnojila, plin, nafto in plin, ki ga zaj proda v enem mesecu zasluži z njim, ko prej v enem letu in pol, šla po enem tednu na kolena.
Počakamo in vidimo. Za Rusijo me sicer ne zanima kaj veliko, če že kaj, mogoče to, kaj pričakuješ za EU, ker omenjaš zlovešče napovedi. No, pa da dopoldan pokupimo še nekaj robe na policah, če jih nameravate povsem izprazniti, ko pridete iz službe :-)
gwtlwesncw je izjavil:
Počakamo in vidimo. Za Rusijo me sicer ne zanima kaj veliko, če že kaj, mogoče to, kaj pričakuješ za EU, ker omenjaš zlovešče napovedi. No, pa da dopoldan pokupimo še nekaj robe na policah, če jih nameravate povsem izprazniti, ko pridete iz službe :-)
Od EU pričakujem bolj samostojno politiko. Tud je vprašanje, kaj bo ko bo te histerije konec oziroma vojne in bo treba spet trgovat.
Politika je pač splet interesov. Naš interes bo recimo, da bo Krka spet prodala za kako milijardo generikov, v Rusijo recimo....ko se to konča.
EU je bolj vezana na ruske energente, kot Amerika in Britanija, zato se mi zdi čudno, da k temu spodbujata EU. K Bojkotu energentov. V bistvu pa gledata le svoje interes, kar bi morala vendarle naredit EU. Ker obstaja možnost, da bojo problemi z rajo, ki bo zaj po koroni doživela nov šok.
Kolk je men znano bo najprej pokleknila Italija...kar se tiče gospodarstva, pol smo pa že mi na vrsti kmalu.
Zgodovina sprememb…
Od EU pričakujem bolj samostojno politiko. Tud je vprašanje, kaj bo ko bo te histerije konec oziroma vojne in bo treba spet trgovat.
Ja, saj to vsi govorijo, ni mi sicer jasno, zakaj s(m)o bili prej 20 let woke in pokvoteni. Ampak bolje pozno kot nikoli.
Ker obstaja možnost, da bojo problemi z rajo, ki bo zaj po koroni doživela nov šok.
Z razvajeno rajo so vedno problemi. No, pod Putinom problemov ni in ne bo, izgleda?
Kolk je men znano bo najprej pokleknila Italija...kar se tiče gospodarstva, pol smo pa že mi na vrsti kmalu.
Eh, paničariš po nepotrebnem, ker te v resnici nekaj drugega muči...
gwtlwesncw je izjavil:
Ja, saj to vsi govorijo, ni mi sicer jasno, zakaj s(m)o bili prej 20 let woke in pokvoteni. Ampak bolje pozno kot nikoli.
Ker obstaja možnost, da bojo problemi z rajo, ki bo zaj po koroni doživela nov šok.
Z razvajeno rajo so vedno problemi. No, pod Putinom problemov ni in ne bo, izgleda?
Eh, paničariš po nepotrebnem, ker te v resnici nekaj drugega muči...
Cene elektrike bojo ubile železarne, tovarne aluminija, papirnice.....skratka velike porabnike energije. Tko da tud tle bojo "kitajski železarji" mastno služili. Kolk lah država pomaga ne vem, verjetno na kratki rok lah, pol pa bog pomagaj.
Cene elektrike bojo ubile železarne, tovarne aluminija, papirnice.....skratka velike porabnike energije. Tko da tud tle bojo "kitajski železarji" mastno služili. Kolk lah država pomaga ne vem, verjetno na kratki rok lah, pol pa bog pomagaj.
V glavnem, ti si sam vse to zvizualiziral in si pripravljen, drži? No, EU birokrati pa so vse skupaj zjebali in mi bomo v opomin zgodovini. Zdaj pa skupaj zaploskajmo. Greva stavit, kakšen bo izplen? Koliko si pripravljen vložiti na uničenje EU industrije, revščino, družbeni kaos in morda celo bankrot, če ne razpad, EU? Dava kakšnega jurčka za to? Ti meni plačaš, če do tega ne pride, jaz pa tebi, če do tega pride, pošteno?
gwtlwesncw je izjavil:
V glavnem, ti si sam vse to zvizualiziral in si pripravljen, drži? No, EU birokrati pa so vse skupaj zjebali in mi bomo v opomin zgodovini. Zdaj pa skupaj zaploskajmo. Greva stavit, kakšen bo izplen? Koliko si pripravljen vložiti na uničenje EU industrije, revščino, družbeni kaos in morda celo bankrot, če ne razpad, EU? Dava kakšnega jurčka za to? Ti meni plačaš, če do tega ne pride, jaz pa tebi, če do tega pride, pošteno?
Kva si zafrustriran, če sam kdo mal gre mim tvoje agende. Revež.
-vx- ::
Če bo pri nas 4 evre, bo tudi v Srbiji.
Bravo. A to si sam ugotovil, ali si moral mamico vprasati?
No s tem se ravno ne bi hvalil, glede na to, da vidis stvari, ki jih ni. Bo treba kaj mocnejsega vzeti.
Ukrajina: freedom's just another word for nothing left to lose.
Kakšen šok bo šele za nekatere ko bojo po koncu tega ugotovili, da jih EU ne jebe pet posto, z razsuto Rusijo si pa tudi ne bojo imeli kaj pomagat.
No s tem se ravno ne bi hvalil, glede na to, da vidis stvari, ki jih ni. Bo treba kaj mocnejsega vzeti.
Če nisi z nami, si proti nam. Samo dve strani sta.
kow ::
[
Kot receno, malo upam, da bo slo gorivo cez 4 eure. Pravilno je da loserji malo stradate.
Ti lahko sicer upas, samo ne bos docakal. Propagandni troli kot si ti lahko farbate neuke ljudi, ostali pa znamo racunati.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kow ()
WizzardOfOZ ::
Kakšen šok bo šele za nekatere ko bojo po koncu tega ugotovili, da jih EU ne jebe pet posto, z razsuto Rusijo si pa tudi ne bojo imeli kaj pomagat.
in tisoče oblik sivin, ki jih vaši dve strani sploh ne vidita.
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
Svuda u svijetu ima budala ali je izgleda kod nas centrala!!!
[
Kot receno, malo upam, da bo slo gorivo cez 4 eure. Pravilno je da loserji malo stradate.
Ti lahko sicer upas, samo ne bos docakal. Propagandni troli kot si ti lahko farbate neuke ljudi, ostali pa znamo racunati.
Sporoci mi alt vire o rusiji. Pac da bom informiran, ne samo enostransko.
Cakam kako bos uspesen, glede na glasnost.
stara mama ::
TheBlueOne je izjavil:
stara mama je izjavil:
Tud hoja ob cesti je. Če si pa v hiši, ti pa potres zruši streho na glavo. Hitro v bunker, pa pazi na radioaktivni radon!!
Verjetno ne spravljas drv pretirano pogosto. Od podiranja, da razzagas, potem spravis hlodovino je zelo zelo dosti rizika.
Primerjava s sprehodom je bizarna.
Vrjetno mal več, kot si misliš.
Hotel sem povedat, da če si grozno smotan, se ti že na enem sprehodu marsikaj lahk zgodi, če pa odraščaš ob drvarjenju ti pa to ne predstavlja nobenega izziva, ker dobro veš na kaj pazit.
Ne, nobene sivine ne more bit.
Kva si zafrustriran, če sam kdo mal gre mim tvoje agende. Revež.
Kakšna pa je moja agenda? Bogataš. Jaz vas samo neuspešno skušam pomiriti, da ni tako črno, kot si slikate pri sebi.
Server javlja 500 napake, zanimivo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: gwtlwesncw ()
WizzardOfOZ ::
Seveda so sivine. Samo kot sem že rekel, nekateri jih ne vidite. (ali pa jih niste pripravljeni videt)
Milčinski je napisal butalce kot prispodobo in ne kot priročnik!!!
gruntfürmich ::
Ti umsko ne dojameš, da nihče od teh ni lačen. Ti imaš dobro rešitev za problem, ki sploh ne obstaja.
če pa ti pravim da ta problem obstaja v glavah teh ljudi!
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
gruntfürmich je izjavil:
Ti umsko ne dojameš, da nihče od teh ni lačen. Ti imaš dobro rešitev za problem, ki sploh ne obstaja.
če pa ti pravim da ta problem obstaja v glavah teh ljudi!
Meni se bolj zdi, da problem obstaja v tvoji glavi, ker ti imaš problem z mesom, ne oni.
WizzardOfOZ je izjavil:
Seveda so sivine. Samo kot sem že rekel, nekateri jih ne vidite. (ali pa jih niste pripravljeni videt)
V vojni ne more bit nobenih sivin. Kdor vidi sivi, se ga ustreli. Ena in druga stran.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Üe en, ki noöe podati virov, kje örpa altrnativne informacije o Rusiji, ki niso trobilo ruskih oblasti...
-vx- ::
Kaj se toliko obremenjujes s Srbijo, si kosovski Albanec? Daj vsaj nick si spremeni v Siptar, da bomo vedeli za kaj se gre.
Ja, v glavah ozkogledih kretenov.
V vojni ne more bit nobenih sivin. Kdor vidi sivi, se ga ustreli. Ena in druga stran.
Christmas truce @ Wikipedia
Kar pravzaprav pove bistvo vojn, ena vase zagledana elita, proti drugi vase zagledani eliti, najebejo ga pa navadni ljudje, ki se tega sploh nocejo iti, pa so v to prisiljeni.
Ukrajina: freedom's just another word for nothing left to lose.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: -vx- ()
nevone ::
najebejo ga pa navadni ljudje, ki se tega sploh nocejo iti, pa so v to prisiljeni.
Putin je prisilil svoje ljudi, da gredo v vojno, legitimacije med ljudmi sploh iskal ni.
o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.
[
Ze pri 2e na liter, bo povprasevanje mocno padlo in imamo globalno recesijo. Kako tocno si predstavljas, da pride do 4e?
voss_ ::
Če vso to koruzo, ki gre za živali predelamo v polento in na travnike nasadimo fižol ter sojo, lohk nahranimo par Slovenij, ne sam ene.
Pa ne pozabi da bomo morali hoditi na redne doze špont z vitaminom B, ker biti vegan je naravno.
Pa malček prej bomo začeli lomiti kosti, se jih bo pa malo več upokojilo pri 50.
[
Ze pri 2e na liter, bo povprasevanje mocno padlo in imamo globalno recesijo. Kako tocno si predstavljas, da pride do 4e?
Zagotovo si zadel Rusko glavico na bucki
TheBlueOne ::
TheBlueOne je izjavil:
V Avstriji je prakticno povsod menda 2€+. Sem vceraj videl cene tudi okoli 2.3€. Ljudje se za prilagajajo.
Nam bojo dvignili potne stroške ali bomo nehali hoditi delat?
PacificBlue ::
TheBlueOne je izjavil:
V Avstriji je prakticno povsod menda 2€+. Sem vceraj videl cene tudi okoli 2.3€. Ljudje se za prilagajajo.
Nam bojo dvignili potne stroške ali bomo nehali hoditi delat?
Ne, nov aneks boš dobil, pa se boš moral s kolesom vozit ali peš.
TheBlueOne ::
TheBlueOne je izjavil:
Menda? A nam niso tukaj forumasi ves cas razlagali, da so goriva v Avstriji cenejsa?
Kakorkoli, ko bos v slo videl na crpalkah 2e, verjemi da smo v ornk globalni recesiji -> poraba bo padla za vec odstotkov.
Minimalno plačo bojo dvignili za 0,3% in si bo vlada izplačala nagrade za uspešno rešitev krize.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rusija čedalje bolj izolirana od interneta in elektronskih plačilnih storitev (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 48810 (16568) | Mr.B |
» | Sberbank propadla? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 54996 (22109) | lithium |
⊘ | Kakšne opcije ima Rusija da nam zagreni življenje? (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Loža | 215142 (141851) | endelin |